Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet pek gelen yok judy sorarsa gelenler var.. artik kimseler ugramiyor. Bende o yuzden takilmiyorum buraya ama yazan etiketleyen olursa hemen burdayim
Insallah olsun ya hayirlisiyla

Sağol cnm hadi insallah bu ay güzel haberi alırız senden sansın çok Yüksek güzel düşün hiç stres yapma bu ay kaç yumurtan oldu kaç mm iken iğneyi yaptı doktor .

Sağol cnm hadi insallah bu ay güzel haberi alırız senden sansın çok Yüksek güzel düşün hiç stres yapma bu ay kaç yumurtan oldu kaç mm iken iğneyi yaptı doktor .
Kuzum sağolasın.
2 yumurtam vardı pazartesi.biri 17mm biri daha küçüktü .Salı 11-12 arası ovitrella vuruldum.Carsamba 11-12 arası ve perşembe ilişki dedi doktor.Diger yumurtam ne oldu acabaOnun içinde ben devam edicem çalışmaya ne olur ne olmaz.Insallah Rabbim sevindirsin bizi de.
Sende sağlıkla huzurla büyüt Duru kızını inşallah .

can09e Kuzum sen ne durumdasın yumurtlama geçtimi

Judy_K Sahipsiz bırakma topigimizi

Merhaba canim
Yok yumurtlama donemindeyim ama daha siftah yok...
Kalcam ve bobreklerimin oldugu yer agriyor usuttum mu acaba?
Bir de alt tarafta sivilcemsi bisiy cikti canim aciyor neden bilmiyorum kil donmesi mi oldu acaba..
Kuzum sen iğne falan kullaniyormusun yoksa ovulasyon testiyle mı devam ediyorsun.Havalar felaket.Bide bu ucuz kömür yüzünden akşam dışarı çıkarken arabaya binene kadar ağzımı yüzümü kapatıyorum nefes almak zorlaşıyor resmen.Aman çorap terlik giymeden gezinme bu dönemler çok önemli bizim için malum.
Ay inşallah sivilcedir kıl dönmesi zor yaa

Yokk dikkat ederim terliksiz gezmem ustum de sıki su da iyi iciyorumm. Anlamiyorum neden agriyor...yum.agrilari oralara vururmu ki?
Kil cikamayip sivilce gibi oluyor ya onun gibi basi yok hafif kirmizi cok buyuk degil ama. krem surdum diye de yanasmadi cok sevgili kocacim...

Sağol cnm amin. .. cnm zaten 36 saat sonra iliski önerdi ya sen ilk 24 saati de değerlendir ve 4,5 gün daha sonrasını da değerlendir zaten :)) insallah güzel haberi yazarsın buraya nedense içime güzel bi his doğdu inss doğrudur yada öyle olmasını istediğimiz icin mi acaba büyük

Qaynanam demr ama bacilari deyirki oz adivi qoy))) Ayla istyruk yada Dilek hele deqiq bilinmir.He insallah baslayin tez bir zamanda gozel xeberler esiderik

Dilek gözel addı inşaALLAH sağ salamat gelsin hele. Doğuma qeder bezi analar yuxuda uşağın adını görürler belke sende gördün :)

Canım ya inşaALLAH sağ salim alırsın kucağına yavrucuğunu

Judy_K canım benim doğum yaptım ben çok şükür sağlıkla aldım kucağıma bebeğimi. Darısı inşallah senin ve bekleyenlerin başına.

Rabbim analı babalı büyütsün güzelim inşaALLAH bahtı güzel olsun her şeyin en iyisi onun olsun inşaALLAH bide annesine babasına layıklı evlat olsun

Canım ben epeydir yokum doğum yaptın galiba. Umarım sağlıkla almışsındır yavrunu kucağına :) evet canım bende hatırladım senin testi paylaşmanı :) zaman çok çabuk geçiyor

Azcık tombikmiş bişey olmaz :) ne güzel işte sağlıkla al kucağına inşaALLAH bol bol mıncırırsın tombik bacaklarını kollarını :) ay canım çekti

Kizlar ben dusuk yaptim ama 1 ay sonra yine hamile kalmisim simdiiii 17+3 haftalık hamileyim:)))))

Kız sen ne ara düşük yaptın da şimdi 18haftalık oldun hey maşallah :) çok sevindim Rabbim fazla bekletmemiş. İnşaALLAH bu bebişi sağlıkla kucağına alırsın herşey güzel geçer canım. Rabbim korusun meleğini

Nasılsın canım nedir durumlar? Bebiş nasıl?
İyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
Dün mecburiyetten biraz fazla oturmuşumda belim ağrıyor dünden beri. Başka sıkıntı yok çok şükür. Tekme atmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…