• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar önce tek tek yazıyım dedim ama yetişemedim malesef. Alintılamadığım arkadaşlarımdan şimdiden çok çok özür diliyorum. Doğum yapan arkadaşlarım hepinizi çok tebrik ediyorum inşaALLAH Rabbim analı babalı büyütsün güzel bahtları olsun bebişlerin inşaALLAH hayırlı evlat olsunlar..

melek ve mucizesi melek ve mucizesi canım bende sizleri özlüyorum ama zamanım olmuyor maalesef buraya pek girmeye. Ama hepiniz aklımda dualarımdasınız. İnşaALLAH Rabbim senin ve Sinemciğimin @can09e kuzularınıza kardeş versin yalnız büyümesin kızcığazlar inşaALLAH ve sizin gibi 2. Çocuk isteğen herkese versin :)

Rabbim inşaALLAH benimle burda ilk bebeğini hasretle bekleyen herkesin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH canım arkadaşlarım hep umut var hep umudumuz olsun. İnşaALLAH o bebişler bu göbüşlere gelecek :anneadayı:

İyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
Dün mecburiyetten biraz fazla oturmuşumda belim ağrıyor dünden beri. Başka sıkıntı yok çok şükür. Tekme atmaya başladı :KK36:

Ayyy ne güzel çok mükemmel bir hiss olmalı :) inşaALLAH sağlıkla alırsın kucağına canım daha güzel duyguları yaşarsın

Ayyy ne güzel çok mükemmel bir hiss olmalı :) inşaALLAH sağlıkla alırsın kucağına canım daha güzel duyguları yaşarsın
Amin canım inşaallah. İçerden tekme yemek baya değişik bir şeymiş:))
Evet Allah a şükrediyorum yaşattığı için. Ve sizler içinde dua ediyorum Allah ım inşaallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Sana o mesajı yazdıktan sonra lavaboya gittim ve suyum geldi. :( acile geldik açılmam varmış suyum bitmiş. Şimdi yatış yapıldı. Minicik fatihimiz doğacak :( kaybediyoruz onu

Rabbim analı babalı büyütsün güzelim inşaALLAH bahtı güzel olsun her şeyin en iyisi onun olsun inşaALLAH :KK68: bide annesine babasına layıklı evlat olsun :KK15:
Oyy kuzum benim ya çok sağol Rabbim aynı duyguları sana da yaşatsın en kısa zamanda inşallah dualarım seninle her zaman :KK200:

Sana o mesajı yazdıktan sonra lavaboya gittim ve suyum geldi. :KK43: acile geldik açılmam varmış suyum bitmiş. Şimdi yatış yapıldı. Minicik fatihimiz doğacak :KK43: kaybediyoruz onu
Aaaa deme canim yaa poffff.. naptin yoruldun falan mi yaaa.. nedir durumunn?

Mcz09 Mcz09 ne kadar üzüldüğümü anlatamam canım. Fazla oturmuşum dedin haraketsizlikten mi oldu acaba? Canım o kadar kötüyüm ki inan. Dualarım seninle. Rabbim miniğini sana bağışlasın inşaALLAH

İnşaALLAH iyi olur çok çok iyi olur. Rabbim bebeğini ona bağışlasın inşaALLAH :dua:

Merhaba kızlar, öncelikle topiginiz de göz gezdirirken krmzblk a çok üzüldüm çünkü bende aynı şeyi yaşadım insallah onum için herşey yolundadır hiç bir sorunu çıkmaz.Bende insallah bir ay sonra falan bebiş çalışmalarına başlıcam insallah nasip olur:)

Hamilelik düşünen ve hamile arkadaslara da nacizane tavsiyem lütfen hamilelik sırasında düzenli olarak idrar yolu enfeksiyon olup olmadığının kontrolünü yaptırın. 23 haftalık bebeğini kaybetmiş biri olarak tavsiyem... :(

Hamilelik düşünen ve hamile arkadaslara da nacizane tavsiyem lütfen hamilelik sırasında düzenli olarak idrar yolu enfeksiyon olup olmadığının kontrolünü yaptırın. 23 haftalık bebeğini kaybetmiş biri olarak tavsiyem... :KK43:
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Sizinde enfeksiyondan mıydı? Doktor bizede öyle dedi.

sorma ya daha haber de yok iyidir umarım.
Malesef kaybettik hiç suyu kalmamıştı ve açılma vardı. Sancılı bir şekilde doğum yaptım doğduğunda ölmüştü çoktan. :( susuz kaldı diye. Çok küçük diye küvezde de yaşamaz dediler. Çevre illerdeki hastanelerde arandı ama fatihimiz melek oldu.

Malesef kaybettik hiç suyu kalmamıştı ve açılma vardı. Sancılı bir şekilde doğum yaptım doğduğunda ölmüştü çoktan. :KK43: susuz kaldı diye. Çok küçük diye küvezde de yaşamaz dediler. Çevre illerdeki hastanelerde arandı ama fatihimiz melek oldu.
Senin canin sagolsun demek yiyecek ekmegi icecek suyu yokmus yavrunun.. Allah icini ferahlatsin..
Enfeksiyon nerde varmis..

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Sizinde enfeksiyondan mıydı? Doktor bizede öyle dedi.
Sağol canim benim sanada sabır versin... banada enfeksiyon dedi ama kesin bisi söylenmedi bende aynı şeyleri yaşadım suni sancı verildi bana da. Ne diyelim ki nazikleri yokmus bu dünya da...

Back