• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uykusuz bir gecenin sabahından slm kızlar napıyorsunuz nasılsınız .
uyy kıyamam bebiş de uyumuyor o zaman :)) olsun güzel dertler bunlarr:))
sağlığınız yerinde olsun da adını ne koydunuz?
ben şeyi merak ettim takvimi siz mi siliyorsunuz yoksa takvim gidince otomatik kendi mi gidiyor?

uyy kıyamam bebiş de uyumuyor o zaman :)) olsun güzel dertler bunlarr:))
sağlığınız yerinde olsun da adını ne koydunuz?
ben şeyi merak ettim takvimi siz mi siliyorsunuz yoksa takvim gidince otomatik kendi mi gidiyor?
Galiba uykuyu sevmiyor kızım teyZesi . Takvim kendiliğinden gitmiş cnm ben silmedim . Duru koyduk adini :)

Benim bi tanıdığım var doktor bebek gelişmez alalım demiş kız bırakmamış kanaması da varmış hamileliğin başından beri. İlaçlarla falan çok zor hamilelik geçirdi ama çok şükür sağlıklı bir bebiş doğurdu. Neyse canım zaten olmadı gerisini konuşmak Allaha isyana girer neden olmadı falan diye. Kısmet değilmiş bi dahakine inşaALLAH.
Tatlım senin miyomun vardı galiba. Ne yaptın
Miyomumu hiç önemsemiyor doktor canım, küçük diye demekki. Benim bu ay da olmadı, aşılamaya geçmeden bir kaç ay ara verdik tedaviye, doktorun da önerisiyle.

Herkese iyi geceler kızlar :KK49:
Ben geldim:halay:
Geçen ay hsg çektirdim biliyorsunuz.Tam yumurtlama dönemine denk geldigi için çalışmalar boşa gitti bence.Bu ayda önce femara kullandım.Dunde catlatma iğnesi vurdurdum. Çalışmalara devam.Insallah Bu ay müjdeli haberi alırım :KK17:
Judy_K Judy_K can09e can09e Kızlar özledim sizi.

Doğum yapanları kutluyorum.Saglikla huzurla büyütün yavrularınızı insallah:KK15:

Hepinizi öptüm

Geçen ay hsg çektirdim biliyorsunuz.Tam yumurtlama dönemine denk geldigi için çalışmalar boşa gitti bence.Bu ayda önce femara kullandım.Dunde catlatma iğnesi vurdurdum. Çalışmalara devam.Insallah Bu ay müjdeli haberi alırım :KK17:

Doğum yapanları kutluyorum.Saglikla huzurla büyütün yavrularınızı insallah:KK15:

Hepinizi öptüm
Bizde seni ozledik canim... yoksun buralarda... insallah guzel haber alalim bat ne zmn?

Hepinizi öptüm
Hayırlı olsun inşaallah güzel haberler verirsin.

Olsun tabi kuzum umut her sey..:KK19:
Ben de bu ay kimyasaldan suphelendim 8. Gun bugun tam temizlenemedim.. daha agrili ve kanamali gecirdim.. temizlenseydik calismalara baslayacaz AllahAllah:halay::KK50:

Ohhhh:KK49:
Ya artık çalışmalarımız sonuç verse ne iyi olur:bicak:
Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah.Topicteki kızlar nereye kaybolmuş böyle. Sessiz kalmış forumumuz:KK200:
Benim şükür keyfim yerine geldi Aralık ayıyla birlikte.Yasta 37 oldu:KK22:Bu ay gelir inşallah bebeklerimiz :21:

Back