- 14 Aralık 2018
- 270
- 221
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vajinada yada idrar yollarındaSenin canin sagolsun demek yiyecek ekmegi icecek suyu yokmus yavrunun.. Allah icini ferahlatsin..
Enfeksiyon nerde varmis..
Çok zor içimde alev var sanki. Ne zaman oldu sizinSağol canim benim sanada sabır versin... banada enfeksiyon dedi ama kesin bisi söylenmedi bende aynı şeyleri yaşadım suni sancı verildi bana da. Ne diyelim ki nazikleri yokmus bu dünya da...
Benimde içim acıyor alev almış yanıyor.Mcz09 yaa varya gözlerimden yaşlar süzldü sen yazarken nasll bi acıdr anlatlmaz bile uff içimi acıttın be kzum demmki nasibi buymş
Benimde içim acıyor alev almış yanıyor.
3 gece önce elim karnımda tekme bekliyordum Şimdi karnımda koca bir boşluk. Allah rızası için dua edinde acım hafiflesin dayanma gücüm artsın.
Allahım yardımcın olsun . Dayanma gucu versınBenimde içim acıyor alev almış yanıyor.
3 gece önce elim karnımda tekme bekliyordum Şimdi karnımda koca bir boşluk. Allah rızası için dua edinde acım hafiflesin dayanma gücüm artsın.
Rabbim içini ferahlatsın durumu kabullendirip bir an önce düzlüğe çıkarsın canım..vajinada yada idrar yollarında
Amin canımBenimde içim acıyor alev almış yanıyor.
Iki ay oldu canim gerçekten çok zor benim içimi ferahlatan tek şey bebeğimin bu dunyada nasibinın olmadigini bilmekti. Benim ve eşimin içide hala alev alev hala ağlıyorum unutamıyorum ama napalim o zamanda eşime şöyle diyorum ki allah bir çok insanı evlat acısıyla imtihan ediyor biz yine allahın sevgili kuluymuşuz ki allah bize evlat acısı ile imtihan etcekse bile en hafif evlat acısını yasattı.Çok zor içimde alev var sanki. Ne zaman oldu sizin
Sana da cok gecmis olsun canim.. insallah tez elden gebe kalip kucaginiza alirsiniz saglicakla..Iki ay oldu canim gerçekten çok zor benim içimi ferahlatan tek şey bebeğimin bu dunyada nasibinın olmadigini bilmekti. Benim ve eşimin içide hala alev alev hala ağlıyorum unutamıyorum ama napalim o zamanda eşime şöyle diyorum ki allah bir çok insanı evlat acısıyla imtihan ediyor biz yine allahın sevgili kuluymuşuz ki allah bize evlat acısı ile imtihan etcekse bile en hafif evlat acısını yasattı.
Teşekkür ederim canim amin inşallah. ..Sana da cok gecmis olsun canim.. insallah tez elden gebe kalip kucaginiza alirsiniz saglicakla..
Allah razı olsun çok zor. Allah kimsenin başına vermesin içim yanıyorMcz09 Iç açıcı biseyler varmıdır diye bir bakınayım dedim haberini okudum kahroldum.Rabbim yardımcın olsun inşallah .Cennette bir sefaatcin var artık.Allah dayanma gücü versin sana ve eşine
6.haftada yaptigim dusuk bile hala icimde benim.Aklima geldikçe üzülüyorum seni düşünemiyorum .Allah sabır versin kuzum
Teşekkürler canim insallahL Lepistes86 Sana da Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım
Canım yeni girdim bende allah yardımcın olsun Rabbim sabırlar ihsan etsin inşallah yiyeceği ekmeği yokmuş demekki nasip böyleymişAllah razı olsun çok zor. Allah kimsenin başına vermesin içim yanıyor
Canım yeni girdim bende allah yardımcın olsun Rabbim sabırlar ihsan etsin inşallah yiyeceği ekmeği yokmuş demekki nasip böyleymiş
Ne kadar üzülme desek boş benim bile düşük yaptığım aklıma geldikçe içim yanıyor çok geçmiş olsun canım rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah
Amin amin. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısı çok zor. Yüzünü görüpte dokunamamak bunca zaman geçirip eve onsuz gelmek dert diye kafaya taktıklarımız aslında boşmuş. ciğerimi söktüler sanki nefes almak bile boş geliyorNe kadar üzülme desek boş benim bile düşük yaptığım aklıma geldikçe içim yanıyor çok geçmiş olsun canım rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah