• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rahat bir doğum geçirirsin inşaALLAH. Bende sizleri çok çok özledimmm tatlım inşaALLAH bi daha geldiğimde kucağında bebişini emzirirken yazışırız :)

Bende de olaylar olaylar :) hamileydim canım ama 8haftalık olması gerekirken 5haftadan gelişimini durdurduğunu öğrendim kürtaj oldum malesef şimdi korunma süremiz bitti ve yeniden denemeye başladık inşaALLAH çok bekletmeden gelir bebiş :)
Amin amin inşallah sende bu sefer karnında bebeşinle bizlere yazarsın Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :KK200:

Sana ben de hamileyim demeyi çoook isterdimm.. :-) ovu yapıyorum bu ay da, elimdeki bitene kadar yapıcam... 2si silikleşti 2+14 16sı bat günü olarak hesap ediyorum...bakalım
ama sabah beri gelecek gibi ağrılarım var... bel sırt bacaklarım kopuyorr. tuvalete gidiyorum, işte geldi diyerek bir şey gelmiyorrr.:işsiz:

İnşaAllah düşündüğüm şeydir :KK8: :anneadayı:

Canım sadece 1 regl beklıcem . Doktorum öyle uygun gördü .
Daha kontrollerım bitmedi ..
Kürtajdan sonra odasında konustuk . Sadece 1 regl bekle dedi . Sonra başlayın dedi.

Aynen bende hamıle kalmayıp adet görmeyı yeğlerdim . Kürtaj benı çok sarstı . Gece her gözümü kapatışımda kendımı o masada hatırlıyorum .
O masaya bile 2 tane sakınleştırcı iğne yiyerek gittim :110:

Yakın zamanda ben de yaşadım bunları. O masada o kadar ağladım ki korkudan stresten. Senin durumunu okuyamadım burda yoktum. Neden kürtaj oldun canım?

Oooo hayırlı olsun cnm bu kesin pozitif annesi inss meleğin seninle :)
canm iğnenin 11. 12. 13. günü testleri ilk başta silik tiler kurudukça netlestiler
Screenshot_20181115-193428.png

Merhaba Hanımlar 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün var sık idrara çıkıyorum ve kasik agrım var bide kasigin arka tarafı belde ara ara batmalar oluyor test aldm yarın yapmalıyım sizce

Merhaba Hanımlar 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün var sık idrara çıkıyorum ve kasik agrım var bide kasigin arka tarafı belde ara ara batmalar oluyor test aldm yarın yapmalıyım sizce

Canım benim de adete 7 gün var kan testi yaptır istersen ama genellikle geçince yaptır diyenler olur döllenme olmuşsa zaten çıkar adete 1 hafta kala öğrenen bile var Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bir de şu çatlatma iğnesini herkes mi yapıyo doktor neye göre veriyor çok merak ediyorum

Canım benim de adete 7 gün var kan testi yaptır istersen ama genellikle geçince yaptır diyenler olur döllenme olmuşsa zaten çıkar adete 1 hafta kala öğrenen bile var Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bir de şu çatlatma iğnesini herkes mi yapıyo doktor neye göre veriyor çok merak ediyorum
Evet canım isteğe bağlı ben 1 yıldır evliyim ama hiçbir sorunum yoktu bende tedavi olmak istiyorm dedm ilk önce klomen veriyor iciyorsun sonra kontrole gidiyosun yumurtalarına bakılıyor kaç tane oluşmuş diye sonra iğne verip çatlatıyor ve ilişki günü öneriyor

merhaba naptın yaptın mı? bence yapabilirsin artık 2+14 16sı tam da bugün.. gelmediyse reglin..

Back