Kuzum 4.gun bitti reglim.günaydın kuzum 3 gün mü sürüyor reglin?
tamam.. ben de akşam yaptım yaklaşık 2 saat bişiy içmedim, silik çıktı erken değil mi siliğe?
Kuzum bi bozuldum sarsıldım ama şükür iyiyim.hayırlısı kuzum sıkma canını oluruna bırakmak en iyisi tatlım... eski neşen yok gibi nazar mı değdirdiler sanaaa
Allah sağlıkla kollarına almanı nasip etsin inşallah .Vajinismus zor iyi bari kurtulmuşsunBirdeeee belirtiler herkeste farklı oluyor o yüzden birseyler hisstmeden test yapmıyın derim benn allah buyuk dua edin bolcaaa saglıakla kalın merak ettiginiz birsey olursa bırdayımm bu arafaarada 3 yıllık vajınısmus vakasıyım
Değere bakma artış önemli canım.Canlar selam nasılsınız ben bugün Dr a gittim hcg 980 çıktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama keseyi henüz göremedim dedi Dr sizce 980 çıkması normal mi ben daha yüksek olur diye düşünüyordum
Hayırlı olsun cnm çok güzel bir değer :) ama zaten bu değerlerde keseyi görmemen çok normal 2000,3000 li değerlerde keseyi görebiliyor doktorlar hakkında hayırlısı :)Canlar selam nasılsınız ben bugün Dr a gittim hcg 980 çıktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama keseyi henüz göremedim dedi Dr sizce 980 çıkması normal mi ben daha yüksek olur diye düşünüyordum
Canlar selam nasılsınız ben bugün Dr a gittim hcg 980 çıktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama keseyi henüz göremedim dedi Dr sizce 980 çıkması normal mi ben daha yüksek olur diye düşünüyordum
Haklisisijiz cok sukur pazartesi 60 olan deger dün 140a yaklasms cok sukur doktor arts iyi ddi haftaya gidicm tekrarHerkese iyi geceler
can09e Kuzum 9.gun başladım ama sıvı alımını son iki saat kestim yaa.3-5 arası bişey içmedim öyle yaptım
Ben şükür daha iyiyim.Reglim bitti rahatladım.
Yeni hamisleri tebrik ederim.
Mucizeicimde Değere takılma önemli olan düzenli artması
Mcz09 Ay kalp atisimi dinledin.Masallah
Hepinizi öptüm kızlar
Hayırlı olsun cnm çok güzel bir değer :) ama zaten bu değerlerde keseyi görmemen çok normal 2000,3000 li değerlerde keseyi görebiliyor doktorlar hakkında hayırlısı :)
selam canım öncelikle diğer hamile kalan arkadaşları ve seni tebrik ederim allah sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah.. değerin bence gayet güzel günde 2x olacak şekilde artış gösteriyor hcg değeri diye biliyorum. 1 hafta sonra keseyi görürsün,2 hafta sonra da kalp atışını net bi şekilde dinlersin allah nasip kısmet ederse :) kafana takma akışına bırak sadece kendine dikkat et yeter gerisi zamanla ve allahında izniyle olur
Adet günümden 3 gün sonra yaşadım açık kahverengi akıntıydı. Peçeteye geliyordu sadece. Azdı yani ve kırmızı değildiKızlar merhaba yerleşme kanaması yaşayanlar hangi günler arasında veya birliktelikten kaç gün sonra yaşadı ve rengi nasıldı ?
Adet günümden 3 gün sonra yaşadım açık kahverengi akıntıydı. Peçeteye geliyordu sadece. Azdı yani ve kırmızı değildi
Sol kasığımda ağrı vardı o leke gelince ağrıda geçti. Ortaya doğru geldiğini hissettimÇok hafıf de adete benzer bir sancı varmıydı acaba hanı rahatsız etmeyen ama adet başlangıcı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?