• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim aklıma takılan başka bir durum daha var zaten.Benim idrarım çok açık renk.Ama çok açık .Şu içiyorum ve enfeksiyonum yoktur diye düşünüyorum .çünkü kokusuz üstelik.
Sabah aklıma takıldı.Koyu ve kokulu olması gerekmezmi diye ama evet herkeste farklı hersey
Evet sen başkasının kine bakma yanıltır belki boşa sevinç yada boşa üzüntü yaşarsın bekle ve sonuca bak

Size bişi diyimi geçen ay Dr uma bahsediyorum işte net te böyle okudum , falanca arkadaşta böyle olmuş ama diye Dr tek şey söyleyecem dedi .. Kulağını kapa kim ne yaparsa , ne derse desin duyma dedi. Hem etkilenir stres yaparsın ki bu kötü etkiler ayrıca en önemlisi herkesin bedeni gibi bünyesinde tamamen farklı kan rengi , idrar rengi , adet belirtisi hamilelik belirtisi hiç biri birbirine benzemz . kaldıki şöyle düşün dedi kadının 3 çocuğu var her hamileliği birbirinden farklı oluyor bünye ve beden aynı olduğu halde dedi. Dolayısı ile duyma dedi . okuruna bırak gerekeni yapıp
Bu konuda kesinlikle katılıyorum her kadının farklı oluyor belirtileri kimilerinde hiçççç bir belirti olmuyor. Benimde 5gün kaldı yalnız birşey soracağım size kan testini ben ücretsiz nerede yaptırabilirim yani sağlık ocağı filan yapıyormu devlet hast gitsem yada randevu almadan gittiğimde yapıyorlarmı?

Benim aklıma takılan başka bir durum daha var zaten.Benim idrarım çok açık renk.Ama çok açık .Şu içiyorum ve enfeksiyonum yoktur diye düşünüyorum .çünkü kokusuz üstelik.
Sabah aklıma takıldı.Koyu ve kokulu olması gerekmezmi diye ama evet herkeste farklı hersey
Bu konuyla ilgili birinin yorumunu okumuştum ve bayıldım. Biri demiş idrarım çok açık renk hamile miyim?öbürü demiş ki evet hamilesin hatta zamanla o renk pembe olursa kız,mavi olursa erkektir diye. Her şeyi özetlemiş arkadaş.:olamaz:

Bu konuda kesinlikle katılıyorum her kadının farklı oluyor belirtileri kimilerinde hiçççç bir belirti olmuyor. Benimde 5gün kaldı yalnız birşey soracağım size kan testini ben ücretsiz nerede yaptırabilirim yani sağlık ocağı filan yapıyormu devlet hast gitsem yada randevu almadan gittiğimde yapıyorlarmı?
Canım sağlık ocağı yapıyor ücretsiz erken yaptıracaksan yapmazlar günün geçmeden 4 gün geçti dersen yaparlar ama ;)

Bu konuyla ilgili birinin yorumunu okumuştum ve bayıldım. Biri demiş idrarım çok açık renk hamile miyim?öbürü demiş ki evet hamilesin hatta zamanla o renk pembe olursa kız,mavi olursa erkektir diye. Her şeyi özetlemiş arkadaş.:olamaz:
Kızıyorum ben böyle şeylere aslında umut işte hep sonra büyük hayal kırıklıkları oluyor

İnşaALLAH bi gün @melek ve mucizesi senin dilinden köz gibiyi, @can09e senin dilinden de buzz gibiyi bidaha görmeyelim. Pozitive dönsün o testler inşaALLAH :dua: :anneadayı:

İnşaALLAH bi gün @melek ve mucizesi senin dilinden köz gibiyi, @can09e senin dilinden de buzz gibiyi bidaha görmeyelim. Pozitive dönsün o testler inşaALLAH :dua: :anneadayı:
Sagol kuzum Allah agzindan duysunn.. sana da en kisa zamanda nasip etsin insallahh.. tabi tuumm isteyenlere de... cook amiin

adteine 2 gün kala silik bi çizgiyle öğrendi o. anladığım kadarıyla herkeste farklı farklı durumlar. aslında burda bir çok paylaşım yapıyoruz faydalı oluyor ama; kafa karışıklığıda yaşıyoruz.Herkes birbirinden farklı bünyeye sahip ama biz hevesleniyoruz ya da üzülüyoruz.
Anladim canim. Adettede bazen silik oluyir oyuzden Evet degisiklik gosterebiliyor ama bazende insani teselli ediyor birbirimizin yasadiklari. Oyuzde burasi iyi paylasiyoruz yardimci oluyoruz birbirimize.

Günaydın kızlar. Nerelerdesiniz? Çok sessiz buralar:işsiz: kimse yoookkmiiiii:ıslık:
Batı yaklaşam test yapan geciken hadi ya güzel haberler verinnn:21:

Günaydın canım benim üç gün kaldı bakalım neler olcak sol ksıkta yanma var erken gebelik testi negatifti ama kırmızıları görene kadar ümitliyim

Gunaydinlar tatlimm..
3.gunu bugun cok agrim var:/
Guzel haberlere cok ihtiyacimiz var gercekten..

Günaydın kızlar. Nerelerdesiniz? Çok sessiz buralar:işsiz: kimse yoookkmiiiii:ıslık:
Batı yaklaşam test yapan geciken hadi ya güzel haberler verinnn:21:
maalesef tam günümde regl oldum. :( Hormon testi için doktor adetin 3.günü gel demişti pazara denk geliyo. +.günü olur mu acaba ?doktorumun gelmesini bekliyorum arıycam ama merakta ediyorum.

Günaydın canım benim üç gün kaldı bakalım neler olcak sol ksıkta yanma var erken gebelik testi negatifti ama kırmızıları görene kadar ümitliyim

Boşver canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum zaten. İnşaALLAH görmezsin kırmızıları :) başka belirtin var mı

Back