Amin canım sizede rabbim tez vakitte hayırlı bir şeklde tatırsın bu duyguyuÇok şükür canım maşaALLAH çok büyümüşsünüz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sizede rabbim tez vakitte hayırlı bir şeklde tatırsın bu duyguyuÇok şükür canım maşaALLAH çok büyümüşsünüz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Az kalmisssss kimse yok bnde bakiyorum surekli ama :)Selamm
Kızlar nerdesiniz 2.sayfaya düşmüş topigimiz
Bata son 4 test yapmayı unutmuşum sabah
ben kafama esince yapıprum ama sabah mı yapmak lazım benim son 1 dün aksam yaptım negatifti.Selamm
Genelde sabah yapiliyor ama bnde aksamustu yapmstmmben kafama esince yapıprum ama sabah mı yapmak lazım benim son 1 dün aksam yaptım negatifti.
zaten artık yapmıcam. Regl günüm geçerse kan testi yaptırırım. Robot gibi yap yap yap ..sonuç negatif olunca içtiğim su bile zehir oluyor.Genelde sabah yapiliyor ama bnde aksamustu yapmstmm
Aynen bnde defalarca yaptim kan verdim dusuk.deger cikti bugun 2 gun gecikti biraz daha gecsn tekrar vercem cok yipratio insanizaten artık yapmıcam. Regl günüm geçerse kan testi yaptırırım. Robot gibi yap yap yap ..sonuç negatif olunca içtiğim su bile zehir oluyor.
Selamm
Kimse yazmamış hep başka topiclere yazılmış bizim topigimiz 2.sayfadaydiSelam canımcım. İkinci sayfaya düşmüş derken? :)
hah işte ben de o durumdayım :)Kimse yazmamış hep başka topiclere yazılmış bizim topigimiz 2.sayfadaydi
Mucizeicimde begonya_ valla bende aslında direk kan vereyim diyorum ama üşeniyorum Bi yorgunluk geldi bana.
mrb canım kardeşim ovu testiyle öğrendi silik olan kimi duysam kesin gebe oluyor. inşallah senin de öyledir.Kizlar merhaba bende 3 gn kaldi merakla beklemekteyim. Ovu testiylede ogreniliyormus ben 2 gundur ovu testi yaptim ilk yptgim tek cizgiydi ikinci ovu testinde 2. Belirdi ama silik. Sizlerde ovuyla ogrenen oldu mu hic
Kimse yazmamış hep başka topiclere yazılmış bizim topigimiz 2.sayfadaydi
Mucizeicimde begonya_ valla bende aslında direk kan vereyim diyorum ama üşeniyorum Bi yorgunluk geldi bana.
Iki ay once kimyasal yasadim. Ondada adete 2 gun kala lekem geldi merakta ovu testicyaptim 2 si koyuydu. Ama iki gn icinde kanamam basladi. Oyuzden Kafam karsiik. Kardesinuz tam olark nasi ogrendi . benm de kardesim ovuyle ogrendi gecikmenin 4. Gunu ovu yaptik ikisi kopkoyu cikmisti.mrb canım kardeşim ovu testiyle öğrendi silik olan kimi duysam kesin gebe oluyor. inşallah senin de öyledir.
adteine 2 gün kala silik bi çizgiyle öğrendi o. anladığım kadarıyla herkeste farklı farklı durumlar. aslında burda bir çok paylaşım yapıyoruz faydalı oluyor ama; kafa karışıklığıda yaşıyoruz.Herkes birbirinden farklı bünyeye sahip ama biz hevesleniyoruz ya da üzülüyoruz.Iki ay once kimyasal yasadim. Ondada adete 2 gun kala lekem geldi merakta ovu testicyaptim 2 si koyuydu. Ama iki gn icinde kanamam basladi. Oyuzden Kafam karsiik. Kardesinuz tam olark nasi ogrendi . benm de kardesim ovuyle ogrendi gecikmenin 4. Gunu ovu yaptik ikisi kopkoyu cikmisti.
Size bişi diyimi geçen ay Dr uma bahsediyorum işte net te böyle okudum , falanca arkadaşta böyle olmuş ama diye Dr tek şey söyleyecem dedi .. Kulağını kapa kim ne yaparsa , ne derse desin duyma dedi. Hem etkilenir stres yaparsın ki bu kötü etkiler ayrıca en önemlisi herkesin bedeni gibi bünyesinde tamamen farklı kan rengi , idrar rengi , adet belirtisi hamilelik belirtisi hiç biri birbirine benzemz . kaldıki şöyle düşün dedi kadının 3 çocuğu var her hamileliği birbirinden farklı oluyor bünye ve beden aynı olduğu halde dedi. Dolayısı ile duyma dedi . okuruna bırak gerekeni yapıpadteine 2 gün kala silik bi çizgiyle öğrendi o. anladığım kadarıyla herkeste farklı farklı durumlar. aslında burda bir çok paylaşım yapıyoruz faydalı oluyor ama; kafa karışıklığıda yaşıyoruz.Herkes birbirinden farklı bünyeye sahip ama biz hevesleniyoruz ya da üzülüyoruz.
hah işte tam olarak düşündüğüm bu. Allah var gam yok.Size bişi diyimi geçen ay Dr uma bahsediyorum işte net te böyle okudum , falanca arkadaşta böyle olmuş ama diye Dr tek şey söyleyecem dedi .. Kulağını kapa kim ne yaparsa , ne derse desin duyma dedi. Hem etkilenir stres yaparsın ki bu kötü etkiler ayrıca en önemlisi herkesin bedeni gibi bünyesinde tamamen farklı kan rengi , idrar rengi , adet belirtisi hamilelik belirtisi hiç biri birbirine benzemz . kaldıki şöyle düşün dedi kadının 3 çocuğu var her hamileliği birbirinden farklı oluyor bünye ve beden aynı olduğu halde dedi. Dolayısı ile duyma dedi . okuruna bırak gerekeni yapıp
Aynen , biz üzerimize düşeni yapacaz gerisi Allah'a kalmış artık vardır vakti zamanı muhakkak. Hayırlısını istiyorsak illaaada olsun diye diretmemizde tutarsızlık diye düşünüyorum bazenhah işte tam olarak düşündüğüm bu. Allah var gam yok.