How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elimde kalan son test ultra erken testti yaptım ve yine negatifi gördüm.
Moralim bozuldu ama yinede umudum var niyeyse:)
Testlerimde erkenden bitmiş oldu ama az önce eczaneye indim almadım .

Kuzum daha 3gün var bata. Çıkmaması çok normal. İnşaALLAH vardır

Hamilelik varsa evet,ama söyle bisey olabilir günden güne koyulaşır.Öyle takip edebilirsin.Bat günü gebelik yaparsn..Hayırlı haberler verirsin ins:dua:
Anldim bakalm yarndenerimsanirim tekrar. Zaten adet gelcekse yarn sinyallerini alirim sanci leke gibi belkide gerek kalmaz ypmya. Mersi yinede

Testin resmini yükle canım. Geçen seferki gibi silik mi
Screenshot_20180921-164239.png silik canm ya nblmm bsy olcak gelismyck dye korkuomm

maalesef tam günümde regl oldum. :KK43: Hormon testi için doktor adetin 3.günü gel demişti pazara denk geliyo. +.günü olur mu acaba ?doktorumun gelmesini bekliyorum arıycam ama merakta ediyorum.
Benimkide pazara denk gelmişti 4. Günü gittim aç karnına olmalısın bu arada bilgin olsun sabah 8 de git Dr bana öyle demişti

Herkese iyi haftasonları
Mucizeicimde Mucizeicimde Canım bi kan daha verseydin kafan rahatlardı .

Benim regl sancılarım fazlalaştı.Gogus agrım da aynı şekilde şiddetlendi çok ilginç.
Kendimi dinlemekten bıktım vallahi.
Inşallah hamile değilsen bugün sökülürüm böylesi çok sınır bozucu.
Hepinizi öptüm

Herkese iyi haftasonları
[:emir_bebek:USER=901346]@Buzzmelegi[/USER] Canım bi kan daha verseydin kafan rahatlardı .

Benim regl sancılarım fazlalaştı.Gogus agrım da aynı şekilde şiddetlendi çok ilginç.
Hepinizi öptüm
Haftaici vericem.cok.merak ediyorum.umarm hersey yolundadir

Herkese iyi haftasonları
Mucizeicimde Mucizeicimde Canım bi kan daha verseydin kafan rahatlardı .

Hepinizi öptüm
25i diyordun kuzum o agrilarla da gebe oldugunu ogrenenler var.. hayirlisi bakalim kuzum zamaniysa bu aydir degilse de dedigin gibi gelsin bekletince de gicik... umarim iyi haberlerini aliriz;)

25i diyordun kuzum o agrilarla da gebe oldugunu ogrenenler var.. hayirlisi bakalim kuzum zamaniysa bu aydir degilse de dedigin gibi gelsin bekletince de gicik... umarim iyi haberlerini aliriz:KK66:
Inşallah kuzum gelmez ama gelecek gibi.
SAT 25 ağustostu .30 hesaplayınca 24 Eylül oluyor ben baştan yanlış demisim.son 2 varsa var yoksa yok sadece belirsizlik can sıkıcı işte

Herkese iyi akşamlar

Öğleden sonra aşırı sancı ile acile gittim.Kanda beta 1.23 cıktı çok üzüldüm.
Hala sancım devam ediyor ama bari sökülse rahatlasam diyorum .
Iyi aksamlar tatlimm acillik neyin vardi soktumu ki adetin? Yoksa gebelik varmi yok mu onun icin mi gittin?
Bende gecen gun 2.gunuydu sanirim sol tarafimdan kasik bel tarafim bir agridi bir agridi sorma usuttum galiba bisiyler yedim agri kesiciyi ictim sicak su torbasini aldim bir saate anca hafifledi ya..

Iyi aksamlar tatlimm acillik neyin vardi soktumu ki adetin? Yoksa gebelik varmi yok mu onun icin mi gittin?
Bende gecen gun 2.gunuydu sanirim sol tarafimdan kasik bel tarafim bir agridi bir agridi sorma usuttum galiba bisiyler yedim agri kesiciyi ictim sicak su torbasini aldim bir saate anca hafifledi ya..
O kadar sancım olduki sandimki karnım kasıklarım parçalanacak .Bacaklarım titriyor acıdan o kadar kötüydüm .
Ağrı kesici için gittim aslında

Back