- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Evet uzuluyo gercekten rabbim herkewe versin en kisa surede insallahkesinlikle haklısın canım beklicem. olmadığını biliyorum ama negatif çıkınca yine de üzülüyo insan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uzuluyo gercekten rabbim herkewe versin en kisa surede insallahkesinlikle haklısın canım beklicem. olmadığını biliyorum ama negatif çıkınca yine de üzülüyo insan.
amin canım inşallahEvet uzuluyo gercekten rabbim herkewe versin en kisa surede insallah
Aynen kuzum sonuçta herşey nasip Allah ol derse olur Allahın olduramadığına da kimsenin gücü yetmez ben hayırlısıyla zamanını bekliyorum çok üzülürüm sanmıştım ama beni o kadar da yıkmadı.Sağlık olsun kuzum.Demek henüz zamanı değilmiş
Sen içini ferah tut inşallah bişey olmayacak :)Hadi yaaa bakalim benimki nolucakk
Kan sonucunu alcanmi canimAynen kuzum sonuçta herşey nasip Allah ol derse olur Allahın olduramadığına da kimsenin gücü yetmez ben hayırlısıyla zamanını bekliyorum çok üzülürüm sanmıştım ama beni o kadar da yıkmadı.
Bekleyip gorcez sevinmek icin erken yawrumSen içini ferah tut inşallah bişey olmayacak :)
Aldım kuzum hamilelik yok değer 0.5 ben sabah ya hamilelik varsa da kimyasalsa diye düşünüp çok üzülmüştüm çok şükür olmadığını görünce sevindim :)Kan sonucunu alcanmi canim
İyi düşün iyi olsun canımcım stres sana da bebişine de zararlı :)Bekleyip gorcez sevinmek icin erken yawrum
Iyi dusunelim o zaman olursa birsuru teyzeye sahip olcak omu heycanla bekleye cunku❤İyi düşün iyi olsun canımcım stres sana da bebişine de zararlı :)
İnşaAllah kuzum bu ay ilk denemeydi zaten 2 kere değerlendirebildik belirti çok oldu ama insan kendini çok dinleyince psikolojik olarak bütün belirtileri ona yoruyor bi sonraki ay bunu yapmıycam :)Insallah bi sonraki ay olur canmm..
Sağlıkla doğsun inşaAllah kuzum heyecanla bekliyoruz :)Iyi dusunelim o zaman olursa birsuru teyzeye sahip olcak omu heycanla bekleye cunku❤
Evet uzuluyo gercekten rabbim herkewe versin en kisa surede insallah
Oyle mi yapsam acaba yaaa cok kararszmmKendini bu kadar üzme. Yarın sabah test yap tekrar. İkiye katlanmışsa sağlıklı gebelik demekki. Bi hafta beklemene gerek yok
Oyle mi yapsam acaba yaaa cok kararszmm
Insallaah bu iki gun beklym eger gelmesse adetm yaptrrmm erken sevmk istemiyorum cunkuuTabiki öyle yap kendini yiyip bitirme boşuna. Sağlıklı olup olmadığını zamanında öğrenirsin. İnşaALLAH sağlıklıdır
Sen yarın bi kan ver kuzum kendini yeme boşuna ne kaybedersin ki bak gör değerim yükselmiş olacakInsallaah bu iki gun beklym eger gelmesse adetm yaptrrmm erken sevmk istemiyorum cunkuu
Kan testi şart değil.Normal kaset testte yapsan koyulaşma varsa beta artmış demektir.Insallaah bu iki gun beklym eger gelmesse adetm yaptrrmm erken sevmk istemiyorum cunkuu