- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Allah razi olsun benmde dualarm sizinle hepimizin gonlune gore versin Allahim yawrularimizi gorelim insallahhhhKuzum içini ferah tut inşallah yavrun seninle iyice tutunacak annesine değeri 4.32 çıkan bi arkadaşın bi hafta sonra çok yükseldi bol bol dua edelim
İnşaAllah kuzum inşaAllahAllah razi olsun benmde dualarm sizinle hepimizin gonlune gore versin Allahim yawrularimizi gorelim insallahhhh
Oyle yapmaya caliscmm canm agrim var zatn sortm ve sol kasigim cook agrioooZ
Zaten 5in üstü hamilelik var oluyor canımcım sen sakın bu bi haftada stres yapma yorulma uzat ayaklarını dinlen
Insallah ordadir canimmmGecikme dahi yok tatlim merak etme insallah seninledir...
Ahaaha canımsın :) bu ay hepimize nasip olur inşallah kuzum bende de ayrı bi heyecan var ama afedersin çok akıntım var regl oldum sanıp gidip gidip bakıyorum bişey yok inşallah bebişim vardır da gelmez kırmızılar :)Inşallah canım.Ben bu ay bi farklı umutluyum.
Kızımı da Eylül 23 te öğrenmiştim
Inşallah bu ay nasip olur.
Yoksa da Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam
Dikkat etmeye caliscam rabbim bize emanet etmisse kalir benmle insallahhh dualarmiz bir olsun nolurMucizeicimde Kuzum hatta burdada bir forum açılmıştı.9 çıkmış kadının değeri.doktor kimyasal bu adetle düşer demiş.10 gün sonra dün kan testi yaptırdı 3800 cıktı değeri.
Sen kendine dikkat et.Yat dinlen yerinden kalkma.Bol du bol su.Allahin izniyle yükselir
Ayy inş umutların boşa çıkmasın , bende de bi farklı umut varda tutarsa inşInşallah canım.Ben bu ay bi farklı umutluyum.
Kızımı da Eylül 23 te öğrenmiştim
Inşallah bu ay nasip olur.
Yoksa da Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam
Ben iki defa yaptm bnde hic cikmadi digerinde silikte olsa vardi ama bebe time hic gormedm ama yinede bi deneyn derimKizlar bebe time bilen var mi? Iki laboquikten sonra bitti bugun bunu almis esim.. ucuzundan olsun demistim.
Yarin sabah yapicam..
Son yaptiginda mi silikti cnm.. melek köz gibi diyor ben de buzz gibi negatifi gordum diyorum.. ama hala gelmedi.. kasik agrim da yok yarin sabah da yapicam sonra birakcam.. gelmezse doktora giderim artik..oyle dusunuyorum.Ben iki defa yaptm bnde hic cikmadi digerinde silikte olsa vardi ama bebe time hic gormedm ama yinede bi deneyn derim
Kuzum bebe time için açılmış bir sürü topic var.Guvenilir değil.Genelde 2.cizgi silik çıkıyor maalesef.Son yaptiginda mi silikti cnm.. melek köz gibi diyor ben de buzz gibi negatifi gordum diyorum.. ama hala gelmedi.. kasik agrim da yok yarin sabah da yapicam sonra birakcam.. gelmezse doktora giderim artik..oyle dusunuyorum.
Bebe time ı da bilen varsa yazar en azindan guvenilir mi degil mi onu ogreniyim bunu hic denemedim.
Ilk iki albi yaptim silik.cikti sonra2 tane bebe time yaptm hic ckmadi sonra son iki yine albi yaptim silik cikti sonuc 10.1Son yaptiginda mi silikti cnm.. melek köz gibi diyor ben de buzz gibi negatifi gordum diyorum.. ama hala gelmedi.. kasik agrim da yok yarin sabah da yapicam sonra birakcam.. gelmezse doktora giderim artik..oyle dusunuyorum.
Bebe time ı da bilen varsa yazar en azindan guvenilir mi degil mi onu ogreniyim bunu hic denemedim.
Sen uzulme daha gunun bile gecmemis.. ark.dedigi gibi yat dinlen su ic..Ilk iki albi yaptim silik.cikti sonra2 tane bebe time yaptm hic ckmadi sonra son iki yine albi yaptim silik cikti sonuc 10.1
Senin bat ne zaman cnmIlk iki albi yaptim silik.cikti sonra2 tane bebe time yaptm hic ckmadi sonra son iki yine albi yaptim silik cikti sonuc 10.1
Yarin canm insallahh yukselir insallah canmmmSenin bat ne zaman cnm
Tebrik ederim inş yükselir sağlıkla kucağına alırsın
Yaaa...ama bak buzz oyle demiyor onda cikmadi dedi.. neyse bi deneyim bakimm..Kuzum bebe time için açılmış bir sürü topic var.Guvenilir değil.Genelde 2.cizgi silik çıkıyor maalesef.
Yatiom canmm.iste insallah zaman cabul gecsnde yukselsinnnSen uzulme daha gunun bile gecmemis.. ark.dedigi gibi yat dinlen su ic..
MaşaAllah cnm belirten neydiEvet kızlar güzel haber hamileymişim ama daha çok çok küçük olduğun kese falan göremedik ctesi bi kan daha verip gebeliğin normal gidip gitmediğine bakıcaz
Hayirlisi olsun cani m kac cikti kandaki sonuc ve ne kadar vardi adet olmanaEvet kızlar güzel haber hamileymişim ama daha çok çok küçük olduğun kese falan göremedik ctesi bi kan daha verip gebeliğin normal gidip gitmediğine bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?