Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm yumurtalama gününde beri kasık ağrım hep vardı adete 6 gün kala gölge gibi 5 gün sabahda pembe çizgiyi gördüm akşamda kan testide daha kese bile görünmicrk kadar yeni dedi doktor
Ay ne güzel hayırlı olsun inşallah:) benim de adete 6 gün kaldı ama testte çıkmaz diye düşünüyorum daha. Kasık ağrım ve gazım ara ara oluyor ama göğüs ağrısı ben de de yok. Herkes göğsüm ağırıyo filan diyince merak ettim canım saol:)

Amin canım inşallah vardır senden de hayırlı haberler bekliyoruz bizimle paylaşırsın gaz bende de vardı ama ben ilk defa bu ay hamileyim diye kafaya çok taktım hissetmişim

Amin canım inşallah vardır senden de hayırlı haberler bekliyoruz bizimle paylaşırsın gaz bende de vardı ama ben ilk defa bu ay hamileyim diye kafaya çok taktım hissetmişim
İnşallah canım:) ya ben de hissediyo gibiyim ama bilmiyorum geçen aylardada ara ara oluyodu öyle sanırım istediğimiz için de olabiliyor hayırlısı olsun sen de dikkat et güzel bir hamilelik geçirrsin inş:)

Ilk iki albi yaptim silik.cikti sonra2 tane bebe time yaptm hic ckmadi sonra son iki yine albi yaptim silik cikti sonuc 10.1

Bu ne üzüntü sevinmek yerinee???
Gözün aydın olsun tebrik ederim. Üzülme bak burda onu görmeye muhtaç kaç kadın var 15senedir anne olmayı bekleyen kadınlar var

5 gün vardı canım kanda 55 çıktı 50 ve altı olunca idrar testi negatif çıkarmış tam gününde yapmışım ve çoook erken öğrenmişsin dedi
Daha düşük değerle öğrenenler var kuzm o ilk defa sana denk gelmiş ama adetin 5 gün kala öğrenmişsin cnm Cook güzellik bi değer MaşaAllah duanı eksik etme bankada

Ayyy ne tatlı ve heyecanlı bekleyiş inşallah hamile kalmak isteyeniniz kalır değerleri düşük olduğunu düşünenlerin değerleri artar geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim kanımda pıhtılaşma bozukluğu vardı çok şükür hergün iğne yapsamda hamileliğim güzel geçti hiç zorlanmadım hepinize dua edeceğim şimdi melek gibi bir oğlum var içerde uyuyor :) bu aşamaya gelmeniz için dualarım sizinle inşallah 9 ay sonra tek derdiniz onun kakası ve gazı olur hepinizi öpüyorum :)

Ayy maşallah maşallah Rabbim size bağışlasın :)

Kızlar o kadar gecikmeyi beklicem dedim ama valla dayanamadım bugün benim bat günü kayınvalidemin gözüne iğne vurulacak sabah hastaneye gittik bende gittim kan verdim dur bakalım ne çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…