- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Insallah canmm yaaaaValla ben de görüyorumm sabah yaparsan koyulaşır belkiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canmm yaaaaValla ben de görüyorumm sabah yaparsan koyulaşır belkiii
ordamisinki heycandn napsamkii
Insallah canmmm insallah hepimze saglikli bi sekildrBen de görüyorum canım, kendiminkilerde dümdüz bir beyazlık gördüğüm için bunda hemen anladım farkı Hadi hayırlı olsun inşallah, Allah bize de göstersin
Ay hadi ins cok sevindim senin adina cnm hemen yaz bizede merak ederizDun iki tane yaptm hic bsy cikmamsti bugun dedim yine yapimm vala koyulasti gibi sabah tekrar yapcm ve varsa hemen kan vercem
Yazarmmm tabi yazmammii cok saskinim hala rabbim herkese hayirli zamanda sagliklisimi versin insalllahAy hadi ins cok sevindim senin adina cnm hemen yaz bizede merak ederiz
Insallah canimYazarmmm tabi yazmammii cok saskinim hala rabbim herkese hayirli zamanda sagliklisimi versin insalllah
3,5 hafta geçti akşam yapsam varsa çıkar mı peki illa sabah mı yapmak gerekli ?Dün test yapmismiydin cnm ay bende umutlandim ben sabah yaptim hicbisi cikmadi yarın da yapiyim
Adet gecikmesimi cnm yoksa adetine varmi günün3,5 hafta geçti akşam yapsam varsa çıkar mı peki illa sabah mı yapmak gerekli ?
İnşaallah vardır kan vermeden eşinize söylemeyin bence. Albi yanıltabiliyorDun iki tane yaptm hic bsy cikmamsti bugun dedim yine yapimm vala koyulasti gibi sabah tekrar yapcm ve varsa hemen kan vercem
Gercektenmii yaaa yokmudur yaniİnşaallah vardır kan vermeden eşinize söylemeyin bence. Albi yanıltabiliyor
YOKTUR DEMEDİM Kİ.EMİN OL DEDİM SADECEGercektenmii yaaa yokmudur yani
Sabah tekrarlym aile hekimine gidiym o zamanYOKTUR DEMEDİM Kİ.EMİN OL DEDİM SADECE
Aynen öyle yapSabah tekrarlym aile hekimine gidiym o zaman
Amin canımcım Rabbim hiçbirimizi beklemesin sağlıkla bir bir haberleri alalım :)RABBİM fazla bekletmesin tatlım