- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Yoksa oyle mi gormek istiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynıyım yaa.Kızımı zorla yatırmaya çalışıyorum eşim eyvah yine başlıyoruz diyorIsmarlama çok itici oluyor. Fırsat vermiyoruz ki adamların canı istesinGülesim geliyor, adamın da bütün konsantrasyonu gidiyor sinir oluyor haliyle, aramız bozulacak diye korkuyorum çocuk yapalım derken
Var cnm karartma yaptim da nasi yüklicem resmi bilemiyorumYaaa sanki bi silik cizgi cikti gibiiii
Karartma yaptim resmini görüyorum ikinci cizgiyiVaallla mi var yaaaa artk gozlermm oyle gormek istiyooor
insallahh allahim. YaaaaKarartma yaptim resmini görüyorum ikinci cizgiyi
Resmi nasil yüklicem ekran resmi olarak cektim dosya yükle diyorum olmuyorinsallahh allahim. Yaaaa
Ben sabah test yaptim bariz negatifti karartma yaptim yine bisi cikmadi ama seninkinde belli oluyo sabah yapmis olsaydin daha net olurdu bu saatte bile ciktiysa kana coktan gecmistir cnminsallahh allahim. Yaaaa
Çizgi hemen ciktimi cnm kiz git bi kan ver ya çok merak ettim özelde verirsen internet sayfasinda 1 saat sonra cikiyo sonucAyy cok mutluyum varmi gercektennnn yaaaaq
3 5 dakika icinde cikti ama net degil ya o yuzdn bekliom cnmÇizgi hemen ciktimi cnm kiz git bi kan ver ya çok merak ettim özelde verirsen internet sayfasinda 1 saat sonra cikiyo sonuc
Sabah tekrar yap cnm varsa koyulasir keske internetten gebelik testi alsaydin ben 10 tanesini 15 tlye aldim kargosu bedava n11een eczanelerde pahali3 5 dakika icinde cikti ama net degil ya o yuzdn bekliom cnm
Aynen canm sorma yaaa dunya para verdm artk alirim yoksa oyleSabah tekrar yap cnm varsa koyulasir keske internetten gebelik testi alsaydin ben 10 tanesini 15 tlye aldim kargosu bedava n11een eczanelerde pahali
Ben de görüyorum canım, kendiminkilerde dümdüz bir beyazlık gördüğüm için bunda hemen anladım farkı Hadi hayırlı olsun inşallah, Allah bize de göstersinYaaa sanki bi silik cizgi cikti gibiiii
Ins gerek kalmaz cnm bende sabah yaptim negatifti hicbi belirtim yok buzamana kadar goguslerim cok agriyodu suan kesildi kasiklarimda az az agri var sol kasigim daha cok agriyor senin suanki belirtilerin nelerAynen canm sorma yaaa dunya para verdm artk alirim yoksa oyle
Yaaa sanki bi silik cizgi cikti gibiiii
Insallah canm.yarn yinr tekrarlar kan veirirm sonraa cnmm insallah benlesindr minikkkkIns gerek kalmaz cnm bende sabah yaptim negatifti hicbi belirtim yok buzamana kadar goguslerim cok agriyodu suan kesildi kasiklarimda az az agri var sol kasigim daha cok agriyor senin suanki belirtilerin neler