• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülesim geliyor, adamın da bütün konsantrasyonu gidiyor sinir oluyor haliyle, aramız bozulacak diye korkuyorum çocuk yapalım derken :halay:
Bende aynıyım yaa.Kızımı zorla yatırmaya çalışıyorum eşim eyvah yine başlıyoruz diyor:KK70:Ismarlama çok itici oluyor. Fırsat vermiyoruz ki adamların canı istesin :KK70:

Kızlar merhabalar, ilişkinin üzerindn 3,5 hafta geçti adetime az kaldı ve bende sadece bu hafta aşırı mide bbulantısı ve yanma , kasık batması bel ve sırt ağrım var işgillenmeyim diyorum ama eşimde rüya görmüş , kucağına erkek bebek verip adı ömer demişler , mide yanması yaşayan var mı?

Oldu herhalde

Eklentiler

• Screenshot_20180917-162441.png
    Screenshot_20180917-162441.png
    121 KB · Görüntüleme: 39
Aynen canm sorma yaaa dunya para verdm artk alirim yoksa oyle
Ins gerek kalmaz cnm bende sabah yaptim negatifti hicbi belirtim yok buzamana kadar goguslerim cok agriyodu suan kesildi kasiklarimda az az agri var sol kasigim daha cok agriyor senin suanki belirtilerin neler

Ins gerek kalmaz cnm bende sabah yaptim negatifti hicbi belirtim yok buzamana kadar goguslerim cok agriyodu suan kesildi kasiklarimda az az agri var sol kasigim daha cok agriyor senin suanki belirtilerin neler
Insallah canm.yarn yinr tekrarlar kan veirirm sonraa cnmm insallah benlesindr minikkkk:anne::emir_bebek:

Back