• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten kapalı çocuklarda daha zor olur uyum kuzum.Artik siz yardımcı olacaksınız mecbur.Ogretmen ve okul konusu hakkatten sınır bozucu.Soyle idealist birine bizde rastlamadık maalesef.
Bata kaç kaldı senin
Cokk sinir bozucu ciddenn almaya gidicem birazdan iyi gecti insallah memnundur halinden..
bahsetmistim hatirlarsan. 16si gosteriyor prg. Fakat iki gun sonra hissetmistim ben yum. agrisini.. 18ide olabilir diyorum.. ama olsaydi 1 2 gun farketmez cikardi yaa.. neyse canimiz sagolsun:)

beklemek çok doğru bir karar canım...
ben bir kaç ay önce kendimi nasıl kurmuşsam adetim 2 gün gecikti binbir stresimle, hemen gittim idrar testi aldım. Test negatif çıktı ve hemen arkasından adet oldum.

Psikolojimizi çok etkiliyoruz, o yüzden beklemek daha iyi
Haklısın canımcım nasipse zaten olacak diyorum ve bekliyorum Allah gönlümüzdekini versin bu ay inşaAllah :)

Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.

Yeni hamişler mi var, ne güzel :21: Darısı başımıza :dua:

İnşaAllah çok yakında bizi de eklerim o listeye :dua:

Kızlar bu ay ilk kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum, 4 yumurtam oluşmuş ama ikisi çok küçük dedi, diğer ikisi sol yumurtalıkta ve biri çok iyi diğeri de idare eder dedi, 36 saat sonra yumurtam çatlayacakmış ve her gün ilişki önerdi doktor. Allahım kucaklarımızı doldursun vakti geldiyse :dua:

Evet hergün ilişki olunca ıska payı olmuyor artık bizde hergün deniyoruz :KK8: inşaALLAH Rabbim sağlıklı bebişlerle doldursun göbüşleri:anneadayı:

Cokk sinir bozucu ciddenn almaya gidicem birazdan iyi gecti insallah memnundur halinden..
bahsetmistim hatirlarsan. 16si gosteriyor prg. Fakat iki gun sonra hissetmistim ben yum. agrisini.. 18ide olabilir diyorum.. ama olsaydi 1 2 gun farketmez cikardi yaa.. neyse canimiz sagolsun:)
Inan unutmuşum kuzum ya afedersin.
Ama hiç belli olmayacağını da biliyorsun:)
Inşallah bizde burdan yaşasın yazarız bir gün:)

Herkese merhaba canlar bata son 2 gün :) önceleri 19unda ya da daha erken gidip kan testi yapmayı düşünüyodum şimdi 2 3 gün geciksin de öyle yapayım diyorum sizce gecikmesini beklemek doğru bir karar mı

Kan testi için evet gecikmesini bekle canım ama o zamana kadar evde idrar testleri yapabilirsin :)

Aslında tecrübeli anneler ve anne adayları bize bi el atsa ya :) hepsi bi yana bi arkadaşımla konuştum adet gecikmesinden önce kan testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama kimyasal gebelik olduğu için bebeğini kaybetmiş biraz bekleseydim kanamam olunca adet oldum sanıcaktım ve bu kadar üzülmeyecektim herkesi haberdar edip bebeği kaybedince bana çok büyük travma oldu dedi merak ediyoruz sabredemiyoruz ama ben beklemeye karar verdim kuzum kimyasal gebelikse ve bebeğimin varlığını öğrenip kaybedersem beni çok üzer

Canım ama ben ALLAH göstermesin kimyasal bile olsa onu bilmeyi isterim. Hamile kala biliyorum demekki diye düşünüp daha pozitif olurdum daha da motive olurdum. Bence bu biraz insanın yapısıyla alakalı bişey

Erken gebelik testi yaptım negatif

Canım senin daha var testlerle harap etme kendini ayrıca o erken gebelik testleri de güvenilir değil pek. Adet günü normal gebelik testleri ile yaparsın canım. Sabret inşaALLAH bebiş vardır

İnşaAllah çok yakında bizi de eklerim o listeye :dua:

Evet hergün ilişki olunca ıska payı olmuyor artık bizde hergün deniyoruz :KK8: inşaALLAH Rabbim sağlıklı bebişlerle doldursun göbüşleri:anneadayı:
Mecburi gibi olunca psikolojim bozuluyo benim yaaa nasıl üstesinden gelicez bilmiyorum, eşimin dikkatini dağıtıyorum konsantre olamıyorum. Sen tedaviye başladın mı hiç canım klomen fln kullandın mı?

Canım senin daha var testlerle harap etme kendini ayrıca o erken gebelik testleri de güvenilir değil pek. Adet günü normal gebelik testleri ile yaparsın canım. Sabret inşaALLAH bebiş vardır
İnş cnm bekleyip göreceğiz insanlar 9 ay nasıl sabrediyo ki acaba

Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.

İnşaAllah canım kaç haftalıksın dedi doktor? Canım karından bakınca idrara sıkışık gidersen daha net gözükür diye okudum hamilelik topiklerinde. Ondan gözükmemiştir belki. Bide keşke vajinal baktırsaydın daha net görürdün canım. Sabret inşaALLAH haftaya görürsün miniği

Mecburi gibi olunca psikolojim bozuluyo benim yaaa nasıl üstesinden gelicez bilmiyorum, eşimin dikkatini dağıtıyorum konsantre olamıyorum. Sen tedaviye başladın mı hiç canım klomen fln kullandın mı?

Ben doktora gittim canım herşey normal dedi yumurta çatlıyormuş kendiliğinden folik asit verdi. Bide hergün ilişki dedi. Ondan umutluyum bu ay canım inşaALLAH :)

Ben doktora gittim canım herşey normal dedi yumurta çatlıyormuş kendiliğinden folik asit verdi. Bide hergün ilişki dedi. Ondan umutluyum bu ay canım inşaALLAH :)
Benim yumurtanın kendiliğinden çatladığından emin değiliz, biz de sık ilişki yaşamıyorduk belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum, ama yumurtlama dönemlerini takip ediyordum. Umarım bu ay yüzümüz güler ikimizin de. :KK200:

Benim yumurtanın kendiliğinden çatladığından emin değiliz, biz de sık ilişki yaşamıyorduk belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum, ama yumurtlama dönemlerini takip ediyordum. Umarım bu ay yüzümüz güler ikimizin de. :KK200:

Biz son iki aydır yumurtlamaya takmadan hergün ilişkiye giriyoruz. Evet bazen mecburi olabiliyor canım dediğin gibi ama ben daha sabahtan o işten gelene kadar kendimi ruhen hazırlıyorum mecburi değil istediğim için birliktelik olacak diye romantik şeyler düşünüyorum kuruyorum ve hazır :KK37: böylelikle mecburiyet kalmıyor:KK70: inşaALLAH canımmm :anneadayı:

Back