- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
İnşaAllah canım bizimledirlrr de annelerine iyice tutunurlar :)Insallah saglikla gelsinn insaallah bizimleeirler minik mucizeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım bizimledirlrr de annelerine iyice tutunurlar :)Insallah saglikla gelsinn insaallah bizimleeirler minik mucizeler
InsallahhhİnşaAllah canım bizimledirlrr de annelerine iyice tutunurlar :)
Uyuşma nasıl bir şey nasıl anladınız merak ettim ilk kez duydum daCanım kasıklarımda uyuşma batma yanma hissettim.Ve göğüs ağrısı
İnş cnm evet çok aktif yazmıyordumİnşaAllah olmazsın canım sende benimle uzun zamandır burdasın pek aktif değildin yorum falan yazmıyordun ama bi ara batlarımızı yazardık ilk sayfaya ordan hatırlıyorum seni. İnşaALLAH bekleyişlerimizin sonucu güzel olur fazla beklemeyiz
İyiyim canım takip ediyorum da yazmıyorum canım sürekli giremiyorum işlerden ev işleri falan bahçeler derken bi bakmışsın akşam oluyor canımHellooo
Mucizeicimde Kuzum hiç belli olmaz.Yarin bi bakarsın çizgin belirir
Judy_K Canım nasılsın
pnarsln Canım sen nasılsın hiç gelmez oldun
@can09e Canım anneannen nasıl oldu
Son 8
Arada selam ver ama merak ediyorumİyiyim canım takip ediyorum da yazmıyorum canım sürekli giremiyorum işlerden ev işleri falan bahçeler derken bi bakmışsın akşam oluyor canım
Ay evet 5 aylık oldukkk haftaya detaylı ultrason var bakalım :)
- Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler? ne durumda bebişler?
35 haftalık olacağız büyüdük baya teyzelerii Ama daha çantamı bebişin dolabını hazırlamadım bu üşengeçlik beni öldüreceeek
- Mervetolgali
@sky19
@Lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler? ne durumda bebişler?
Kuzum bizde 5 senelik evliyken eşim askere gitti.kayınvalidemin alt katında oturduk.Kiz küçük onlar bakıyor ben çalışıyorum kocam yok.Cok zordu.Benimkiler bana karışmamaları gerektiğini bilirler.Buna rağmen üst katında olma fikirlerinden hep nefret ettim ben.Sonra Rabbim yardım etti eşim gelince bir süre daha oturup ev aldık.Askerlik öncesi bana şuan oturdugum ev senin olacak deseler hadi be derdim.Ama hep şükrettim sabrettim .
Rabbim kira olsun,senin olsun,villa olsun gecekondu olsun ne olursa artık sadece huzur versin.Agzinin tadı yokken en güzeli de paçavra çünkü .
Allah alır sınar,verir sınar .
Hep sabır hep şükür hep dua.
2.aydan itibaren aşermelerim başladı.insan en sevdiği yiyeckten midesi bulanırken en sevmediği yiyeceğe aşerebiliyor.ben mesüla çikolatayı çok aşırı severim.çikolatadar midem bulandı pastadan.hasta bu yüzden ilk 6 ay sadece 3 kilo aldım.tabi son günlerde kilom arttı çok yemekten adıno ise Ali Aras koyacağız inşallah.darısı sana bitanemAcı çok yiyince mi erkek olduğu anlaşılıyor? Tatlı yiyince kız mı oluyor? :) ne zaman başladı peki aşermelerin canım? :) ben tavuk döner severim inşaALLAH öyle şeylere aşeririm saçma sapan şeylere aşermem
Adını ne düşündünüz canım?
Ay evet 5 aylık oldukkk haftaya detaylı ultrason var bakalım :)
Benim bat 25 eylül ama çok bir beliritim yok. Acaba belirti olmadan da olabilir mi?
35 haftalık olacağız büyüdük baya teyzelerii Ama daha çantamı bebişin dolabını hazırlamadım bu üşengeçlik beni öldüreceeek
2.aydan itibaren aşermelerim başladı.insan en sevdiği yiyeckten midesi bulanırken en sevmediği yiyeceğe aşerebiliyor.ben mesüla çikolatayı çok aşırı severim.çikolatadar midem bulandı pastadan.hasta bu yüzden ilk 6 ay sadece 3 kilo aldım.tabi son günlerde kilom arttı çok yemekten adıno ise Ali Aras koyacağız inşallah.darısı sana bitanem
beni de yazabilirsiniz canımmmBata daha var canım belirti için çok erken ama hiç belirti olmadan da olabiliyor tabi :) inşaALLAH olur :)
beni de yazabilirsiniz canımmm
evet canımİlk sayfaya eklemeyi mi diyorsun canım?