• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllah olmazsın canım :dua: sende benimle uzun zamandır burdasın pek aktif değildin yorum falan yazmıyordun ama bi ara batlarımızı yazardık ilk sayfaya ordan hatırlıyorum seni. İnşaALLAH bekleyişlerimizin sonucu güzel olur fazla beklemeyiz :anneadayı:
İnş cnm evet çok aktif yazmıyordum

Ay evet 5 aylık oldukkk haftaya detaylı ultrason var bakalım :)

Merhaba kızlar benimde 19 eylülde adet olmam gerekiyor ama bebiş istiyoruzz inşallah olmammm
Günleri güzel değerlendirmedik ama her ay umut besliyoruz işte
Benim pko var adet 1 2 gün aksayabilir ama yarın erken gebelik testi alıp yapasım var hatta 4 5 gün varken bitane yaptım negatifti ama yine yapasım varr
Nolur bebek bekleyen dua eden hamile yada hamile olmak isteyen kim varsa bizede dua etsin bekleyen herkese en kısa zamanda gelsin inşallaah

35 haftalık olacağız büyüdük baya teyzelerii Ama daha çantamı bebişin dolabını hazırlamadım bu üşengeçlik beni öldüreceeek ‍♀️

Kuzum bizde 5 senelik evliyken eşim askere gitti.kayınvalidemin alt katında oturduk.Kiz küçük onlar bakıyor ben çalışıyorum kocam yok.Cok zordu.Benimkiler bana karışmamaları gerektiğini bilirler.Buna rağmen üst katında olma fikirlerinden hep nefret ettim ben.Sonra Rabbim yardım etti eşim gelince bir süre daha oturup ev aldık.Askerlik öncesi bana şuan oturdugum ev senin olacak deseler hadi be derdim.Ama hep şükrettim sabrettim .
Rabbim kira olsun,senin olsun,villa olsun gecekondu olsun ne olursa artık sadece huzur versin.Agzinin tadı yokken en güzeli de paçavra çünkü .
Allah alır sınar,verir sınar .
Hep sabır hep şükür hep dua.

Ne güzel dedin canım ya. Valla bende hep derim. Kocamla bazen tartışırken mutsuz olduğumu söylüyorum senin yerinde olmak isteyen o kadar kız var ki herşeyin var mutsuzum diyorsun, daha ne istiyorsun ki diyor. Bende hep derim tek odalı evde bile kalırım seninle ama huzurumuz olsun. Bizde bir laf var "ne edirem qızıl teşti, içinde qan qusuramsa" yani, istemem villada şatoda oturmak içinde kan kusacağımsa. Neyse anlatamadım galiba sen anla :KK70: herkes lüks yaşamak ister ama huzurumu alacaksa istemem aç kalırım kuru ekmek yerim ama mutlu yerim.

Acı çok yiyince mi erkek olduğu anlaşılıyor? Tatlı yiyince kız mı oluyor? :) ne zaman başladı peki aşermelerin canım? :) ben tavuk döner severim inşaALLAH öyle şeylere aşeririm saçma sapan şeylere aşermem :KK70:
Adını ne düşündünüz canım?
2.aydan itibaren aşermelerim başladı.insan en sevdiği yiyeckten midesi bulanırken en sevmediği yiyeceğe aşerebiliyor.ben mesüla çikolatayı çok aşırı severim.çikolatadar midem bulandı pastadan.hasta bu yüzden ilk 6 ay sadece 3 kilo aldım.tabi son günlerde kilom arttı çok yemekten adıno ise Ali Aras koyacağız inşallah.darısı sana bitanem

35 haftalık olacağız büyüdük baya teyzelerii Ama daha çantamı bebişin dolabını hazırlamadım bu üşengeçlik beni öldüreceeek ‍♀️

Topiğimizin ilk hamişlerinden :KK68:
Kız maşaALLAH çok az kalmış hazırla artık :) miniş gelince herşeyi tam olsun :21: inşaALLAH sağlıkla kucağına al canım :anne:

2.aydan itibaren aşermelerim başladı.insan en sevdiği yiyeckten midesi bulanırken en sevmediği yiyeceğe aşerebiliyor.ben mesüla çikolatayı çok aşırı severim.çikolatadar midem bulandı pastadan.hasta bu yüzden ilk 6 ay sadece 3 kilo aldım.tabi son günlerde kilom arttı çok yemekten adıno ise Ali Aras koyacağız inşallah.darısı sana bitanem

Güzel isim düşünmüşsünüz canım :KK68: inşaALLAH bakalım ben neye aşericem :kk77:
Karnın ne zaman çıkmaya başladı tatlım? :anneadayı:

Back