• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hellooo:KK49:

Mucizeicimde Mucizeicimde Kuzum hiç belli olmaz.Yarin bi bakarsın çizgin belirir:dua:
Judy_K Judy_K Canım nasılsın :KK54:
@pnarsln Canım sen nasılsın hiç gelmez oldun
can09e can09e Canım anneannen nasıl oldu

Son 8 :KK68:
Iyi canim masallah gitgide iyilesiyor.. sagolasinn. Iyi gucun var valla masallah en fazla 5 sene demek durabiliyorsun:)) bende 4 ev degistirdim 16 senede.. mutfagim cok sikintili sigmiyorumm tasinmak istiyoeum hem kira (baska yerler daha pahali tabi ki)hem tasinmak gozum yemiyor:))
Insallah kendi evimiz nasip olur da zevkle tasinirim..
Bata 8 he az kalmis da belirtilere erken degil mi tatlim.. hayirlisi olsun tabi ki Allah gonlune gore versin:)

Iyi canim masallah gitgide iyilesiyor.. sagolasinn. Iyi gucun var valla masallah en fazla 5 sene demek durabiliyorsun:)) bende 4 ev degistirdim 16 senede.. mutfagim cok sikintili sigmiyorumm tasinmak istiyoeum hem kira (baska yerler daha pahali tabi ki)hem tasinmak gozum yemiyor:))
Insallah kendi evimiz nasip olur da zevkle tasinirim..
Bata 8 he az kalmis da belirtilere erken degil mi tatlim.. hayirlisi olsun tabi ki Allah gonlune gore versin:)
16 yılda 4 ev tam benlik işte :KK49:
Ya bende üşeniyorum falan ama değişik evi seviyorum.Hayatın değişiyor yenileniyorsun .inşallah Allah herkese nasip etsin kendi evinde oturmayı inşallah :dua::dua:
Kuzum belirtiler için erken elbet.Ama ben şöyle düşünüyorum. Acaba yerlesmeyemi çalışıyor .inşallah hislerim doğrudur.mide bulantim da var mesela ama midem hassas.O yüzden onu belirti saymıyorum .Baş dönmesi var ama ona da belirti diyemem tansiyon dusuklugum var.
Ben sadece göğüs ve kasık ağrısını belirti sayarım.
Inşallah hepimize nasip olsun hamilelik.

16 yılda 4 ev tam benlik işte :KK49:
Ya bende üşeniyorum falan ama değişik evi seviyorum.Hayatın değişiyor yenileniyorsun .inşallah Allah herkese nasip etsin kendi evinde oturmayı inşallah :dua::dua:
Kuzum belirtiler için erken elbet.Ama ben şöyle düşünüyorum. Acaba yerlesmeyemi çalışıyor .inşallah hislerim doğrudur.mide bulantim da var mesela ama midem hassas.O yüzden onu belirti saymıyorum .Baş dönmesi var ama ona da belirti diyemem tansiyon dusuklugum var.
Ben sadece göğüs ve kasık ağrısını belirti sayarım.
Inşallah hepimize nasip olsun hamilelik.
Aminn insallahh
benim de bel agrim var kasik agrim falan da yokk gogusler sis ama agri sizi yok kuzum.. hayirlisi bakalim;)

Ya 5 sene evvel aldık oturduğumuz evi.
Aslında dubleks ama üst katta 1 odam var.5+1.Ama ben tam dubleks ve tam bulvara bakan bi ev istiyorum 2 3 aydır.Esim de evimize resmen aşık.Bir süredir işte bi eve kafayı taktım .Ali bana o evi al nolur al falan yapıyordum :KK33:Sabah gittik baktık. E sim evin planı bizimkinden farklı olunca 'Evlendigimizden beri yeni eşya taksidi odetiyorsun buraya da başka şeyler istersin'falan filan dedi.Ama eve bayılıyorum ben yaa.2 haftadır zaten aklım kaldı resmen evde.Bugun işe gitti.Giderken alacağız dimi dedim.Seni almamaya ikna edersem almiycaz dedi güldü :KK70:
Yaaa olsun ama yaaa.Tamam evimiz güzel bayıla bayıla aldık ama eşimde biliyor ben sıkılırım. 5 seneden fazla hiç bi evimde oturamadım .Ay dua et nolur:KK42:Çok heyecanlıyım. Bu evi temizleyesim bile gelmiyor:KK33:

Ayyy hadi inşaALLAH kııızz alırsınız o evi gönlünce olur inşallah. Gerçekten insan sevmediği alışamadığı evi temizleyemiyor. Ben de kaynanamlardayken üst kat benimdi ev gibi işte herşeyi vardı ama komple koyu kahverengi çok boğuk bi evdi daral geliyordu bende temizlemiyordum orayi ev kalkmış gidiyordu hep :KK70:
Şimdi ayrı yaşıyoruz kira bile olsa bayılıyorum buraya heryerini temizlerken zevk alıyorum :temizlik: inşaALLAH sende gönlünce eve taşınırsın canım:dua:

8 gün var canım beklemedeyim inş bu ay olur

İnşaAllah olmazsın canım :dua: sende benimle uzun zamandır burdasın pek aktif değildin yorum falan yazmıyordun ama bi ara batlarımızı yazardık ilk sayfaya ordan hatırlıyorum seni. İnşaALLAH bekleyişlerimizin sonucu güzel olur fazla beklemeyiz :anneadayı:

Ayyy hadi inşaALLAH kııızz alırsınız o evi gönlünce olur inşallah. Gerçekten insan sevmediği alışamadığı evi temizleyemiyor. Ben de kaynanamlardayken üst kat benimdi ev gibi işte herşeyi vardı ama komple koyu kahverengi çok boğuk bi evdi daral geliyordu bende temizlemiyordum orayi ev kalkmış gidiyordu hep :KK70:
Şimdi ayrı yaşıyoruz kira bile olsa bayılıyorum buraya heryerini temizlerken zevk alıyorum :temizlik: inşaALLAH sende gönlünce eve taşınırsın canım:dua:
Kuzum bizde 5 senelik evliyken eşim askere gitti.kayınvalidemin alt katında oturduk.Kiz küçük onlar bakıyor ben çalışıyorum kocam yok.Cok zordu.Benimkiler bana karışmamaları gerektiğini bilirler.Buna rağmen üst katında olma fikirlerinden hep nefret ettim ben.Sonra Rabbim yardım etti eşim gelince bir süre daha oturup ev aldık.Askerlik öncesi bana şuan oturdugum ev senin olacak deseler hadi be derdim.Ama hep şükrettim sabrettim .
Rabbim kira olsun,senin olsun,villa olsun gecekondu olsun ne olursa artık sadece huzur versin.Agzinin tadı yokken en güzeli de paçavra çünkü .
Allah alır sınar,verir sınar .
Hep sabır hep şükür hep dua.

Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bu ay inşaAllah Rabbim gönlümüzdekini verir hepimiz bir bir haber veririz valla çoook heyecanlıyım bat 19unda yarın sabah eşimle gidip kan vericem 2 gün kala varsa çıkar inşaAllah çünkü 19unda bide 20sinde kayınvalidem gözünden iğne vurulacak hastanede yanında olurum gidip yaptırayım aile hekiminden :)

Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bu ay inşaAllah Rabbim gönlümüzdekini verir hepimiz bir bir haber veririz valla çoook heyecanlıyım bat 19unda yarın sabah eşimle gidip kan vericem 2 gün kala varsa çıkar inşaAllah çünkü 19unda bide 20sinde kayınvalidem gözünden iğne vurulacak hastanede yanında olurum gidip yaptırayım aile hekiminden :)
Merhaba canm bnmde 19u bnde 18inde kan vermeyi dusunuyorum test yaptim ama belli belirsz bi var bi yok sizde ne gibi belirtiler var

Merhaba canm bnmde 19u bnde 18inde kan vermeyi dusunuyorum test yaptim ama belli belirsz bi var bi yok sizde ne gibi belirtiler var
Merhaba canım sende bu ay hayırlı haberi alırsın inşAllah bende kasık ağrısı sırt ağrısı çok böyle iğne batar gibi oluyo mide bulantım var ama öyle öğürecek kadar değil ama bişeylerin kokusu ya kötü geliyor ya da çok güzel geliyor mide yanmam çok göğüs hassasiyetim var göğüs ağrım bi iki gün çok oldu ama yorgunluk beni öldürecek ya kafamı nereye koysam uyuyorum bide asabiyetle duygusallık arasında gidip geliyorum bi sıcak basıyor özellikle yüzümü sonra çok üşüyorum bütün belirtiler bunlar canım :)

Merhaba canım sende bu ay hayırlı haberi alırsın inşAllah bende kasık ağrısı sırt ağrısı çok böyle iğne batar gibi oluyo mide bulantım var ama öyle öğürecek kadar değil ama bişeylerin kokusu ya kötü geliyor ya da çok güzel geliyor mide yanmam çok göğüs hassasiyetim var göğüs ağrım bi iki gün çok oldu ama yorgunluk beni öldürecek ya kafamı nereye koysam uyuyorum bide asabiyetle duygusallık arasında gidip geliyorum bi sıcak basıyor özellikle yüzümü sonra çok üşüyorum bütün belirtiler bunlar canım :)
Yaklasik olarak bnde aynilarini yasiyorum insallah ya guzel haberler aliriz

Aynen ama zaman gecmiyo sanki yaptigim testler beni ümitszlege düsürdü ama yinede 3 gun beklycem :KK43:
Canım burda herkes hemen hemen aynı şeyi yaşıyo zaman da geçmiyor dediğin gibi yarın negatif çıkarsa bende çok üzülücem ama sonuçta o bebişin nefes alacağı gün saat bile belli o yüzden inşaAllah Allah hepimize bu ay nasip eder :)

Canım burda herkes hemen hemen aynı şeyi yaşıyo zaman da geçmiyor dediğin gibi yarın negatif çıkarsa bende çok üzülücem ama sonuçta o bebişin nefes alacağı gün saat bile belli o yüzden inşaAllah Allah hepimize bu ay nasip eder :)
Insallah saglikla gelsinn insaallah bizimleeirler minik mucizeler :emir_bebek:

Back