• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanaman yoğun mu? Bence de yerleşme kanamasıdır. Testin resmini yükleyebilir misin? İnşaALLAH hamilesindir

Şuan işyerindeyim canım, test yanımda değil. Ama çizgi silik ve belirgin. Tesadüfen çöpe atmak için baktım da gördüm. Kanamam yoğun oluyor. O yüzden pek ihtimal vermek istemedim. Ama 1 yıldır her ay düzenli idrar testi yapıyorum ve ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. Bir iki gün daha bekleyip öyle emin olmak istiyorum, bilemedim. Bugün tekrar idrar testi yaptım, 10 dk bekledim çıktım evden. Çizgi çıkmamıştı.

Şuan işyerindeyim canım, test yanımda değil. Ama çizgi silik ve belirgin. Tesadüfen çöpe atmak için baktım da gördüm. Kanamam yoğun oluyor. O yüzden pek ihtimal vermek istemedim. Ama 1 yıldır her ay düzenli idrar testi yapıyorum ve ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. Bir iki gün daha bekleyip öyle emin olmak istiyorum, bilemedim. Bugün tekrar idrar testi yaptım, 10 dk bekledim çıktım evden. Çizgi çıkmamıştı.
Inşallah gebeliktendir

Merhaba,
Ben cok yazamiyorum ama takip ediyorum surekli. Ins hepimiz anneligi tadariz. Benimde bugun itibariyle 13 gun var bata bu ay ates olcme yontemiyle yumurtlamayi bulmaya calistim 9. Gun de sanki pik yapti ve akintilar basladi tam anlayamadim ama iyi degerlendrdik ve hala degerlendiriyoruz. Sizce bata kac gun kala iliskiyi kesmeliyiz

Kızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim. :KK43: bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??

Kızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim. :KK43: bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??

Sütü ne için dedi canım?
Valla benim bi bilgim yok

Arkadaslar bugun doktora gittim kan testi verdim sonuc:97,33 cikti adetim yarin hamilelik testide yaptim iki cizgi cikti ama biribiraz soluk sizce hamilemiyim nolur acil bana yardim edin eczaneci hamilesin dedi ama doktorum 2 gun sonra tekrar yaptir gel dedikafam karisti aileme de dedim cok sevindilsr simdi napayim hamilemiyimdir acaba

Arkadaslar bugun doktora gittim kan testi verdim sonuc:97,33 cikti adetim yarin hamilelik testide yaptim iki cizgi cikti ama biribiraz soluk sizce hamilemiyim nolur acil bana yardim edin eczaneci hamilesin dedi ama doktorum 2 gun sonra tekrar yaptir gel dedikafam karisti aileme de dedim cok sevindilsr simdi napayim hamilemiyimdir acaba

Hamilesin canım gözün aydın :) doktor 2gün sonraki kan testini düzenli artış oluyor mu diye bakmak için istiyor korkacak bişey yok canım sevinebilirsin

Ayyy allah razi olsun canm rabbim :nazar:herkesede nasip etsin (birim mlU/ml0,5-5) yaziyor birde canm

Tadını çıkar tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaybolma biyere bebişle ilgili gelişmeleri paylaş bizimle :)

Ohoo maşaALLAH ne çok 10gün varmış :) hamilelik haberleri ard arda mı geleceeekk:KK49:

Back