• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşaALLAH baya koyu. Erken yumurtlamışsın demekki :) tebrik ederim inşaALLAH güzel sonuçlar al yarın. Değerin 300üzeri falan olur herhalde bu koyuluktaki testle :) ayrıca yaz tabi heryere. Güzel bi duygu :) Rabbim burdaki herkese o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah
Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuç :KK200:

Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuç :KK200:

Ay hadi inşaALLAH merakla bekliyoruz :) ayrıca sıkma canını diğer konularda gördüm kan değerini görene kadar umutlanmak istemiyorum demişsin :) bence umutlan :) bu koyulukta testin yanılma payı yok canım. Tekrar tebrikler :)

Ay hadi inşaALLAH merakla bekliyoruz :) ayrıca sıkma canını diğer konularda gördüm kan değerini görene kadar umutlanmak istemiyorum demişsin :) bence umutlan :) bu koyulukta testin yanılma payı yok canım. Tekrar tebrikler :)
Sağol canım benim :KK15::KK15:
Çok garip bir şey
Sevinemiyorsun,
Yok da diyemiyorsun :KK33:

Kızlar bir bakar mısınız sizce yumurta oluşmuş ve çatlamış mı ?

Eklentiler

• 56B4EE12-900B-43FF-A7FB-BFF3C7524EA1.jpeg
    56B4EE12-900B-43FF-A7FB-BFF3C7524EA1.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bir bakar mısınız sizce yumurta oluşmuş ve çatlamış mı ?
Cnm ben de bu ay ilk defa ovü yaptım sanırım sen 11 eylülde ovulasyonu yakalamışsın muhtemelen yatın test yaptığında t çizgisi tamamen silik çıkacak bu da çatlama olduğu anlamına geliyor bat ne zaman

Cnm ben de bu ay ilk defa ovü yaptım sanırım sen 11 eylülde ovulasyonu yakalamışsın muhtemelen yatın test yaptığında t çizgisi tamamen silik çıkacak bu da çatlama olduğu anlamına geliyor bat ne zaman

Bat 27 Eylül bende ikinci kez kullanıyorum ilk yaptığım ay 13. günde yumurtlamıştım bu ay da 13. Gün daha koyu oldu gibi (11 Eylül) 10-11-12 Eylül değerlendirdik ama kısmet artık bana olacak gibi gelmiyor :(

Bat 27 Eylül bende ikinci kez kullanıyorum ilk yaptığım ay 13. günde yumurtlamıştım bu ay da 13. Gün daha koyu oldu gibi (11 Eylül) 10-11-12 Eylül değerlendirdik ama kısmet artık bana olacak gibi gelmiyor :KK43:
Olumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptık

Olumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptık
Ben demekki erken yumurtladım .ilk defa ovu testi kullandım.4-5 pik gordum.Simdiye dek hep uygulamayla takip ediyordum yada takip ettiğimi sanıyordum .Çok fazla çalışma yaptık.Onceden gün aşırı 3 defa yapıp sonuç bekliyordum.Insallah bu ay hakkımızda hayırlısı olur

Back