• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat a 6 gün kaldı valla zaman da geçmiyor heyecandan kıvranıyorum hala sık idrara çıkma dışındaki bütün belirtiler devam ediyor Allahımm lütfen psikolojik olmasın :KK43:
canım ilk belirtim adet öncesi sık idrara cikmaydi inşallah hamissindir umarım tez zamanda darisi hepinizin başına önce göbüşler sonra kucaklar dolsun inşallah aminnnn... Bide sağlıkla kucagimiza alalim inşallah:dua:

Arkadaşlar adetimin 5. Günü beta 186 çıktı
Düşük mü?
Ben bilemiyorum çok

Hadi gözün aydın canım. Düşük falan değil gayet normal. İnşaALLAH katlanarak artar. İki gün sonra tekrar kan verirsin inşaALLAH

canım ilk belirtim adet öncesi sık idrara cikmaydi inşallah hamissindir umarım tez zamanda darisi hepinizin başına önce göbüşler sonra kucaklar dolsun inşallah aminnnn... Bide sağlıkla kucagimiza alalim inşallah:dua:
Aminnn çoookk amin kuzum valla kafamı koyduğum yerde uyuyorum :)

Ben demekki erken yumurtladım .ilk defa ovu testi kullandım.4-5 pik gordum.Simdiye dek hep uygulamayla takip ediyordum yada takip ettiğimi sanıyordum .Çok fazla çalışma yaptık.Onceden gün aşırı 3 defa yapıp sonuç bekliyordum.Insallah bu ay hakkımızda hayırlısı olur
İnş cnm ben de ovu testini ilk kez kullandım şansa hemen oluverir inş ;) bakalım bekleyip göreceğiz

Merhaba kızlar. Ben tam bir yıl önce düşük yapmıştım, 1 yıldır çocuk olmuyor. Adetim hep düzenlidir. Son adet tarihim 27 ağustos-1 Eylül. Bugun tekrar adet oldum. 10 gün erken olmuş oldum. Adet olacağımı beklemediğim için sabah test yapmıştım. Akşam eve geldiğimde hem adet olmuştum hem de testin pozitif olduğunu gördüm. İlk defa böyle bir şey oluyor. Normalde test yaptıktan 1 gün sonra baksam bile hiç çift çizgi görmezdim. Bu şekilde olan var mı?

Merhaba kızlar. Ben tam bir yıl önce düşük yapmıştım, 1 yıldır çocuk olmuyor. Adetim hep düzenlidir. Son adet tarihim 27 ağustos-1 Eylül. Bugun tekrar adet oldum. 10 gün erken olmuş oldum. Adet olacağımı beklemediğim için sabah test yapmıştım. Akşam eve geldiğimde hem adet olmuştum hem de testin pozitif olduğunu gördüm. İlk defa böyle bir şey oluyor. Normalde test yaptıktan 1 gün sonra baksam bile hiç çift çizgi görmezdim. Bu şekilde olan var mı?
Canım belki de yerleşme kanamasıdır bence hemen doktora git

Kanaman yoğun mu? Bence de yerleşme kanamasıdır. Testin resmini yükleyebilir misin? İnşaALLAH hamilesindir

Back