- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Ay inş ya varya çok istiyorum allah utandırmasın bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşOhoo maşaALLAH ne çok 10gün varmış :) hamilelik haberleri ard arda mı geleceeekk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inş ya varya çok istiyorum allah utandırmasın bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşOhoo maşaALLAH ne çok 10gün varmış :) hamilelik haberleri ard arda mı geleceeekk
Ay inş ya varya çok istiyorum allah utandırmasın bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inş
Tabi paylasirim canm benim insallah hamileyimdir deTadını çıkar tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaybolma biyere bebişle ilgili gelişmeleri paylaş bizimle :)
Benim dokununca hafif göğüs hassasiyeti var ama belirgin hiç bir şeyim yokbenin 10 gün sanki adet olavkkmışım gibi rahmimde ağrı var hafif ama göğüslerimde hassaslaştı sizdede varmı böylr durumlar
Kuzumm evdeyim ben izindeyimm. Ananem ameliyat oldu ordayizcan09e Canım sen nerelerdesin acaba
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versinKuzumm evdeyim ben izindeyimm. Ananem ameliyat oldu ordayiz
Amin tatlimm sagolasin..Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Ezel telefonuna 1 ay önceden okula kaç gün kaldı programı indirmiş.Deli oluyor heyecandan.Cok seviyor o okulu ve arkadaşlarını şükür.Amin tatlimm sagolasin..
Sende ne var ne yok? Var mi belirtiler.. 25ine de baya varr ama:)
Sizin okul muhabbetiniz nasil gidiyor? Ezel heyecanli mi? 5e mi gidecek?
Insallah hayirlisi kuzumm Allah gonlune gore versin..Ezel telefonuna 1 ay önceden okula kaç gün kaldı programı indirmiş.Deli oluyor heyecandan.Cok seviyor o okulu ve arkadaşlarını şükür.
Bende bu ay ilk defa yaşadığım belirtiler var ama yüksek sesle söyleyip heyecanımı iyice beslemek istemiyorum
Inşallah bu ay vardır.Bata son 10 çok heyecan oluyorum
Selam canim hayir henuz cok kucuguz 10 haftadayiz.mide bulantisi bel agrisi disinde iyi sayiliriz.sen nasilsin durumlar ne?
- Mervetolgali
S sky19
L Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
Bikucukbalik
izm3506
@Gloke
zanylife
Desperado25
Zuhal budak polat
Mrs black
Aleynanur41
Repse
cadikiz0201
Baloglusunannesiii
N Nagggberrr
perikanadi
@eski_arkadash
HerSey_Guzel_Olucak
G gulsum0406
G glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler? ne durumda bebişler?
Buyumez olurmu kocaman bi göbek oldu artık zor geciyor yoğunlukla da alakalı galiba 29 haftaya girdik :) rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu taddirir insallah :)
- Mervetolgali
S sky19
L Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
Bikucukbalik
izm3506
@Gloke
zanylife
Desperado25
Zuhal budak polat
Mrs black
Aleynanur41
Repse
cadikiz0201
Baloglusunannesiii
N Nagggberrr
perikanadi
@eski_arkadash
HerSey_Guzel_Olucak
G gulsum0406
G glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler? ne durumda bebişler?
Slm Cnm nasılsın naptin korunmayı bıraktınız mi artık :)Insallah hayirlisi kuzumm Allah gonlune gore versin..
Selam canim hayir henuz cok kucuguz 10 haftadayiz.mide bulantisi bel agrisi disinde iyi sayiliriz.sen nasilsin durumlar ne?
Buyumez olurmu kocaman bi göbek oldu artık zor geciyor yoğunlukla da alakalı galiba 29 haftaya girdik :) rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu taddirir insallah :)
Yo aslinda bata gore 12 olmasi lazim ama ultrasona gore 10 haftalik.hayir kusma yok ama bulanti oyle boyle degil 24 saat.senin bat ne zaman?Canım men ele bilirdim sen 14hefteliksene :) küçükmüşsünüz :) qaytarıb eliyirsen?
Judy_K beni unutmuşsun