Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuç

Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuç

Ay hadi inşaALLAH merakla bekliyoruz :) ayrıca sıkma canını diğer konularda gördüm kan değerini görene kadar umutlanmak istemiyorum demişsin :) bence umutlan :) bu koyulukta testin yanılma payı yok canım. Tekrar tebrikler :)

Sağol canım benim
Çok garip bir şey
Sevinemiyorsun,
Yok da diyemiyorsun

Kızlar bir bakar mısınız sizce yumurta oluşmuş ve çatlamış mı ?
Cnm ben de bu ay ilk defa ovü yaptım sanırım sen 11 eylülde ovulasyonu yakalamışsın muhtemelen yatın test yaptığında t çizgisi tamamen silik çıkacak bu da çatlama olduğu anlamına geliyor bat ne zaman

Bat 27 Eylül bende ikinci kez kullanıyorum ilk yaptığım ay 13. günde yumurtlamıştım bu ay da 13. Gün daha koyu oldu gibi (11 Eylül) 10-11-12 Eylül değerlendirdik ama kısmet artık bana olacak gibi gelmiyor

Olumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptık

Olumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptık
Ben demekki erken yumurtladım .ilk defa ovu testi kullandım.4-5 pik gordum.Simdiye dek hep uygulamayla takip ediyordum yada takip ettiğimi sanıyordum .Çok fazla çalışma yaptık.Onceden gün aşırı 3 defa yapıp sonuç bekliyordum.Insallah bu ay hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…