Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuçMaşaALLAH baya koyu. Erken yumurtlamışsın demekki :) tebrik ederim inşaALLAH güzel sonuçlar al yarın. Değerin 300üzeri falan olur herhalde bu koyuluktaki testle :) ayrıca yaz tabi heryere. Güzel bi duygu :) Rabbim burdaki herkese o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah
Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuç
Sağol canım benimAy hadi inşaALLAH merakla bekliyoruz :) ayrıca sıkma canını diğer konularda gördüm kan değerini görene kadar umutlanmak istemiyorum demişsin :) bence umutlan :) bu koyulukta testin yanılma payı yok canım. Tekrar tebrikler :)
Aminnn kuzumm çoookk inşaAllah :)Canımcım geçmese de olur sık dişini adet günü sabahı ilk idrarınla yap inşaALLAH çift çizgiyi görürsün canım :) amın Rabbim herkese versin inşaALLAH
Ayy hadi inşaAllah :)Bu sabah kan verdim , 4 te belli olacak sonuç
Kızlar bir bakar mısınız sizce yumurta oluşmuş ve çatlamış mı ?
Sağol canım benim
Çok garip bir şey
Sevinemiyorsun,
Yok da diyemiyorsun
Cnm ben de bu ay ilk defa ovü yaptım sanırım sen 11 eylülde ovulasyonu yakalamışsın muhtemelen yatın test yaptığında t çizgisi tamamen silik çıkacak bu da çatlama olduğu anlamına geliyor bat ne zamanKızlar bir bakar mısınız sizce yumurta oluşmuş ve çatlamış mı ?
Cnm ben de bu ay ilk defa ovü yaptım sanırım sen 11 eylülde ovulasyonu yakalamışsın muhtemelen yatın test yaptığında t çizgisi tamamen silik çıkacak bu da çatlama olduğu anlamına geliyor bat ne zaman
Olumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptıkBat 27 Eylül bende ikinci kez kullanıyorum ilk yaptığım ay 13. günde yumurtlamıştım bu ay da 13. Gün daha koyu oldu gibi (11 Eylül) 10-11-12 Eylül değerlendirdik ama kısmet artık bana olacak gibi gelmiyor
Söyledim.. o da sevinmeye korkuyor, kanı bekliyor :)Eşine dedin mi?
Bende her ay bir sürü belirti olduğu ve hepsi fos çıktığı için bişey diyemiycemCanım ya senle aynı bizim takvim çok heyecanlıyım bu ay ben nedense. Belirti yok ben de
Hayırlı olsun.Ama sevinebilirsin gönül rahatlığıyla testinin çizgisi çok belli.bizim azıcık gölge yakalamak için yapmadığımız kalmıyor her aySöyledim.. o da sevinmeye korkuyor, kanı bekliyor :)
11 eylülde yumurtlamışsın vee çatlamış canım.Degerlendirdigin günlerde harika.Herkesin belirtisi olacak veya herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok.Insallah gelmiştir bebeginKızlar bir bakar mısınız sizce yumurta oluşmuş ve çatlamış mı ?
11 eylülde yumurtlamışsın vee çatlamış canım.Degerlendirdigin günlerde harika.Herkesin belirtisi olacak veya herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok.Insallah gelmiştir bebegin
Olumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptık
Ben demekki erken yumurtladım .ilk defa ovu testi kullandım.4-5 pik gordum.Simdiye dek hep uygulamayla takip ediyordum yada takip ettiğimi sanıyordum .Çok fazla çalışma yaptık.Onceden gün aşırı 3 defa yapıp sonuç bekliyordum.Insallah bu ay hakkımızda hayırlısı olurOlumlu düşün olumlu olsun ben de 8 Eylül de yakaladım bat 24 eylül . İlk defa ovü testi satın aldım ve uyguladım. Çok heyecanlıyım gerisini allah bilir artık biz elimizden geleni yaptık
Ay ne guzel senin cok az kalmisSon 5 gün kuzum 3 gün kala evde test yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum sanırım bat ın gecikmesini beklemek en iyisi Allahımm bu ay hepimize nasip et sağlıklı bebişler aminnn :)
Söyledim.. o da sevinmeye korkuyor, kanı bekliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?