• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK57: Kızlar adet öncesi midenizde gurultu ve değişik sesler duyuyor musunuz hiç? Ben her adet öncesi duyarım ve adet olacağımı buradan anlarım. Ama hep tuhaf gelmiştir bu durum bana

Bu ay klomene başladım canım yakında kontrolüm var bakalım gelişmeler ne. Kafamdan attım biraz sanırım sorun etmiyorum bu aralar, olursa olur modundayım. Olmazsa bir dahaki ay rahim filmi çekilecek. Ben de özledim kuzummm sende durumlar nasıl? :KK200:

Benim işte aynı tam gaz ilişkiye devam :) inşaALLAH bu ay olacak :21:
Miyom vardı sende ne yaptın tatlım

Mcz09 Mcz09 Canım teşekkürler :KK15:Senin nasıl gidiyor hamilelik:anneadayı:
A Alya_sura88 Valla 3 gündür rahat edeyim az diye bıraktım çalışmayı :KK33:Ilk dönem devamlı çalıştım yoruldum.
Judy_K Judy_K Kız çok geldi bana bu kadarı :KK70:
Valla çok şükür iyi bir sıkıntı çıkmazsa. Pazartesi görmeye gidecez dua istiyorum sizden ve diğer arkadaşlardan. Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar.

Kızlar benim de adete bir gün kaldı ama böyle adet olcakmşım gibi hafif bir sancı var dün sabah hassas testle baktım negatifti ve çok üzüldüm 2 gün önceden negatıf olması ve bunu hassas testle yaptım artık çok umudum kalmadı

:KK57: Kızlar adet öncesi midenizde gurultu ve değişik sesler duyuyor musunuz hiç? Ben her adet öncesi duyarım ve adet olacağımı buradan anlarım. Ama hep tuhaf gelmiştir bu durum bana
Bana da oluyor, hatta adet olunca midemin yediklerimi öğütmediğine bile şahit olmuştum bir defa.

Kızlar benim de adete bir gün kaldı ama böyle adet olcakmşım gibi hafif bir sancı var dün sabah hassas testle baktım negatifti ve çok üzüldüm 2 gün önceden negatıf olması ve bunu hassas testle yaptım artık çok umudum kalmadı
Canım kk'da neler gördük .Biri yazmıştı dün idrarda negatifti bugün kanda pozitif diye.Regl gelene kadar umut var

Back