- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Canım kk'da neler gördük .Biri yazmıştı dün idrarda negatifti bugün kanda pozitif diye.Regl gelene kadar umut var
Lekeleme şart değil.Insallah hamilesindir.Kızlar benim de adetime beş gün kaldı 5 gündürde kasık ağrılarım var, 2 gündür mide bulantısı ve göğüslerimde çok ağırıyor ama lekelenme olmadı hamile olabilir miyim sizce illa lekelenme olması gerekiyor mu
Ayy inşallah bu konuyu çok araştırdım bi türlü sonuç bulamadım cevap verdiğin için çok teşekkür ederimLekeleme şart değil.Insallah hamilesindir.
Oh maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHer yere yazasım var
adetim 4 gün gecikti ve bugün test yaptımmmmm
yarın kan vereceğim güzel haberi alırım inşallah, sizlerle de paylaşırım dua edin bana arkadaşlar
İnşallah canımm, yarın ola hayrolaOh maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Her yere yazasım var
adetim 4 gün gecikti ve bugün test yaptımmmmm
yarın kan vereceğim güzel haberi alırım inşallah, sizlerle de paylaşırım dua edin bana arkadaşlar
Kızlar benim bat a 6 gün kaldı valla zaman da geçmiyor heyecandan kıvranıyorum hala sık idrara çıkma dışındaki bütün belirtiler devam ediyor Allahımm lütfen psikolojik olmasın
Son 5 gün kuzum 3 gün kala evde test yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum sanırım bat ın gecikmesini beklemek en iyisi Allahımm bu ay hepimize nasip et sağlıklı bebişler aminnn :)Kuzum zaten sık idrara çıkma 6.haftadan sonra olur adetine 6gün var çok erken bunun için. İnşaALLAH diğer belirtilerin psikolojik değildir. hiç belirtisiz de hamile kalınıyor diye düşün psikolojikse kaybolur :)
Günaydın canım :)Herkese günaydın
Son 5 gün kuzum 3 gün kala evde test yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum sanırım bat ın gecikmesini beklemek en iyisi Allahımm bu ay hepimize nasip et sağlıklı bebişler aminnn :)
Son 2 gün hiç bi adet belirtisi yok normal mi hiç böyle olmazdı?
canım burda sana bu takipte yardım eden birinden bahsetmişsin banada yardımcı olabilir mi?Valla herkese dua ediyorum ama senin yerin ayrı. Ben bu testleri hep diyorlardı ama hiç araştırmamıştım bile.Ve o kadın yardımcı olmasa videolarını izlemesem yanlışta yapabilirdim.Nasil güzel bilgi veriyor,her mesaja dönüyor .Allah ondanda sendende razı olsun .Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini.
Bu ay hayatımda ilk defa çok yüklendimBenimde her ay olduğu gibi bu ayda umudum tavan
Canım ya senle aynı bizim takvim çok heyecanlıyım bu ay ben nedense. Belirti yok ben deHerkese günaydınHatta tünaydın
Bata son 11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?