Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de adetime beş gün kaldı 5 gündürde kasık ağrılarım var, 2 gündür mide bulantısı ve göğüslerimde çok ağırıyor ama lekelenme olmadı hamile olabilir miyim sizce illa lekelenme olması gerekiyor mu

Her yere yazasım var

adetim 4 gün gecikti ve bugün test yaptımmmmm
yarın kan vereceğim güzel haberi alırım inşallah, sizlerle de paylaşırım dua edin bana arkadaşlar
Oh maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Kızlar benim bat a 6 gün kaldı valla zaman da geçmiyor heyecandan kıvranıyorum hala sık idrara çıkma dışındaki bütün belirtiler devam ediyor Allahımm lütfen psikolojik olmasın

Her yere yazasım var

adetim 4 gün gecikti ve bugün test yaptımmmmm
yarın kan vereceğim güzel haberi alırım inşallah, sizlerle de paylaşırım dua edin bana arkadaşlar

MaşaALLAH baya koyu. Erken yumurtlamışsın demekki :) tebrik ederim inşaALLAH güzel sonuçlar al yarın. Değerin 300üzeri falan olur herhalde bu koyuluktaki testle :) ayrıca yaz tabi heryere. Güzel bi duygu :) Rabbim burdaki herkese o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah

Kızlar benim bat a 6 gün kaldı valla zaman da geçmiyor heyecandan kıvranıyorum hala sık idrara çıkma dışındaki bütün belirtiler devam ediyor Allahımm lütfen psikolojik olmasın

Kuzum zaten sık idrara çıkma 6.haftadan sonra olur adetine 6gün var çok erken bunun için. İnşaALLAH diğer belirtilerin psikolojik değildir. hiç belirtisiz de hamile kalınıyor diye düşün psikolojikse kaybolur :)

Son 5 gün kuzum 3 gün kala evde test yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum sanırım bat ın gecikmesini beklemek en iyisi Allahımm bu ay hepimize nasip et sağlıklı bebişler aminnn :)

Son 5 gün kuzum 3 gün kala evde test yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum sanırım bat ın gecikmesini beklemek en iyisi Allahımm bu ay hepimize nasip et sağlıklı bebişler aminnn :)

Canımcım geçmese de olur sık dişini adet günü sabahı ilk idrarınla yap inşaALLAH çift çizgiyi görürsün canım :) amın Rabbim herkese versin inşaALLAH

canım burda sana bu takipte yardım eden birinden bahsetmişsin banada yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…