• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 4 yıllık evliyim henüz hiç hamilelik yaşamadım. inşallah daha fazla beklemez minnoslar bizi

Jaleciğim testte negatif çıksa bile hamile olabilirsin. Sen sadece sakin ol vücudunu dinleme belirti falan arama. Kafanı oyalayacak bişeyler bul 2-3gün geçsin böyle. Baktın adet olmuyorsun tekrar test yaparsın. İnşaALLAH hamile olduğunu öğrenirsin :)
4 yıldır hiç hamile kalmadım dedin canım. Sorunlar var mıydı? Yoksa herşey normalken hamile kalmıyormuydun?

Herkese günaydın
Nermin mesleğin harikaymış .Ama bazı eşler eşinin çalışmasını istemiyor işte .Bende çok sevmem temizliği mecburiyetten yapıyorum.
Ağzımızın tadı yerinde olsun,evde oturalım :KK49:

Herkese günaydın
Nermin mesleğin harikaymış .Ama bazı eşler eşinin çalışmasını istemiyor işte .Bende çok sevmem temizliği mecburiyetten yapıyorum.
Ağzımızın tadı yerinde olsun,evde oturalım :KK49:

Evet eşim istemiyor. Yurtdışında olsaydık çalışırdın diyo. İkimiz de aynı yerde çalışırdık hatta diyo. Hatta üniversite bile okurduk tekrardan yurtdışında. Ama burda değil. Oturduğumuz binada ya da etrafta da tanıdığım kimse yok olsaydı evde çalışırdım çocuklara öğretirdim fransızcayı :)

Jaleciğim testte negatif çıksa bile hamile olabilirsin. Sen sadece sakin ol vücudunu dinleme belirti falan arama. Kafanı oyalayacak bişeyler bul 2-3gün geçsin böyle. Baktın adet olmuyorsun tekrar test yaparsın. İnşaALLAH hamile olduğunu öğrenirsin :)
4 yıldır hiç hamile kalmadım dedin canım. Sorunlar var mıydı? Yoksa herşey normalken hamile kalmıyormuydun?
2 yıldan biraz fazladır istiyoruz bebek. öncesinde korunuyordum. hicbir sorun yok ilk tahlillerde. agrım bugün yine başladı sanırım regl oluyorum. henüz kırmızı görmedim ama olacak gibiyim. artık kismet ne zamanaysa

Evet eşim istemiyor. Yurtdışında olsaydık çalışırdın diyo. İkimiz de aynı yerde çalışırdık hatta diyo. Hatta üniversite bile okurduk tekrardan yurtdışında. Ama burda değil. Oturduğumuz binada ya da etrafta da tanıdığım kimse yok olsaydı evde çalışırdım çocuklara öğretirdim fransızcayı :)
internet yoluyla da yapabilirsin. ya da tanıdık aile cocuklarina

2 yıldan biraz fazladır istiyoruz bebek. öncesinde korunuyordum. hicbir sorun yok ilk tahlillerde. agrım bugün yine başladı sanırım regl oluyorum. henüz kırmızı görmedim ama olacak gibiyim. artık kismet ne zamanaysa

Hamilelik sancısı da regl sancısı gibi. Kırmızılar gelene kadar umut var :) nedir durum? Olmamışsındır inşaALLAH

internet yoluyla da yapabilirsin. ya da tanıdık aile cocuklarina

Ben Baküdeyim canım burda fransızca sadece özel paralı okullarda. Tanıdıkların da hepsinin çocukları devlet okulunda. Orda İngilizce ve Rusça öğretiyorlar.

limelemon limelemon canımm nerelerdesin tatlım neler yapıyorsun? Yoksun bayadır. Nedir durumlar? Özlettin kendini :KK19:
Bu ay klomene başladım canım yakında kontrolüm var bakalım gelişmeler ne. Kafamdan attım biraz sanırım sorun etmiyorum bu aralar, olursa olur modundayım. Olmazsa bir dahaki ay rahim filmi çekilecek. Ben de özledim kuzummm sende durumlar nasıl? :KK200:

Back