Oluyoruz hizlaaa
Yalnız ben şimdi hesaplama yaptım.Demek ben 11.gun yumurtluyorum.Belki de o yüzden hamile kalamadım bugüne kadar.Cunku hep 12 14 falan başlıyordum çalışmalara
Kız sana dedim adetin son gününden başla diye :) 12 14 tabii geç olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyoruz hizlaaa
Yalnız ben şimdi hesaplama yaptım.Demek ben 11.gun yumurtluyorum.Belki de o yüzden hamile kalamadım bugüne kadar.Cunku hep 12 14 falan başlıyordum çalışmalara
İnşaallah. Hemşire sakin bir şekilde 34 yani negatif dedi. Bende 0.34 mü dedim yoo 34 dedi. Tehlikeli yani dedi. Sonra tekrar baktır dedi.
Aklıma şimdi geldi belki son ilişkiden oldu. Ağustosun 25 inde oldu son ilişki. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir dua edin. Ben hepinize ediyorum
Allah razı olsun. İnşaallah sağlıklı olur ve kalır benimle. Rabbim nasip etsin inşallah sanada isteyen herkesede.Yaaa evet o zaman 34 gayet normal tatlım benim çok sevindimmm. Ne güzel bir hamiş haberi daha. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sağlıklı gebelik olsun
Allah razı olsun. İnşaallah sağlıklı olur ve kalır benimle. Rabbim nasip etsin inşallah sanada isteyen herkesede.
Seni dinledim bu defa kuzum.Bittigi günden başladım.Yeni evliyle bile böyle değildik hiç olmadıkKız sana dedim adetin son gününden başla diye :) 12 14 tabii geç olur :)
Canım hamilelik sancısı adet sancısıyla aynı
Kızlar sonuç çıktı 34. Hamileyimm
Negatif negatif anlamina gelmiyor pozitif de kesin gebelik var anlamina gelmiyor.. cumaya kadar var daha gelene kadar umut var.. hayirlisi insallah.Test yaptim negatif.
Adet de olmadım. Cuma olucam görünüyor takvimde.
Çok sağolun sizin kaçtı ve devam etti mi. umarım devam etmiştirrabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin sende benim gbi ilk degerin düşük çıkmış inşallah bundan sonraki değerlerinde yükselir cnm
Negatif negatif anlamina gelmiyor pozitif de kesin gebelik var anlamina gelmiyor.. cumaya kadar var daha gelene kadar umut var.. hayirlisi insallah.
Test yaptim negatif.
Seni dinledim bu defa kuzum.Bittigi günden başladım.Yeni evliyle bile böyle değildik hiç olmadık
Bugün eşimin doğum günü .Kızımla biz sürprizimizi yaptık.Birazdan kardeşlerim eşleri yeğenlerim gelecek haberi yok
Sabahtan beri yanındaydık iş yerinde bırakmadı biraz daha durun diye. Vallahi hiç halim kalmadı ama bugünde ovulasyon testim yumurtlama gösterdi.O yardımcı olan bayan 1 gun daha uzadı ilişki gününüz dedi
Ya bi kalsaydım bu ay her ay bu kadar dayanamam benHem bu kadarı da saçma yani
Inşallah bu ay tutar ya insallah
Test yaptim negatif.
amin canım inşallah..İnsaallah. Rabbim tüm isteyenlere ve bize nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla ve saglikla.
Çok sağolun sizin kaçtı ve devam etti mi. umarım devam etmiştir
takvimini kaldırmış sanırım :)Tabiki yükseldi canım hamile o. İnşaALLAH sende de yükselir sağlıklı gebelik yaşarsın canım.