Kızlar sonuç çıktı 34. Hamileyimm
Tebrikleeeerrr canımmm. Adetin geçti mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonuç çıktı 34. Hamileyimm
Aslında o konuda bilimsele yakın şeylerde varmış. Ben kızımda solda hissettim,hep yumurtam solda oluyor.Bu defa sağda ağrıdı ama bilemedim valla.bir de benim sağda ağrım oldu sende nasıl? kız erkek diyorlar ya sen ne düşünüyorsun? :)
Canım hayırlı uğurlu olsun.Saglikla kollarına alırsın inşallah .Kızlar sonuç çıktı 34. Hamileyimm
Sağol canım.Bugün bat günü.Tebrikleeeerrr canımmm. Adetin geçti mi?
Amin inşaallah. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamandaCanım hayırlı uğurlu olsun.Saglikla kollarına alırsın inşallah .
haydi gözün aydın canım inşallah sağlıklı gebeliktir... Allah tamamına erdirsiiiiinnn canııımmAmin inşaallah. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda
aynen biz de eski kafa oldukk sanırımm yaa ben de inanırım çoğuna ama dener miyim belki,Aslında o konuda bilimsele yakın şeylerde varmış. Ben kızımda solda hissettim,hep yumurtam solda oluyor.Bu defa sağda ağrıdı ama bilemedim valla.
Ya ben eski koca karı şeylerine falan hep inananirim.Eskiden doktormu vardı diye düşünüyorum
Oluyoruz hizlaaaaynen biz de eski kafa oldukk sanırımm yaa ben de inanırım çoğuna ama dener miyim belki,
ben de diyorum denenmiş şeyler kocakarı ilaçları deneyler falann.. doğruluk payının olabileceğini düşünüyorum..
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar sonuç çıktı 34. Hamileyimm
İnşaallah. Hemşire sakin bir şekilde 34 yani negatif dedi. Bende 0.34 mü dedim yoo 34 dedi. Tehlikeli yani dedi. Sonra tekrar baktır dedi.haydi gözün aydın canım inşallah sağlıklı gebeliktir... Allah tamamına erdirsiiiiinnn canııımm
Amin inşaallah. Allah razı olsunHayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ya nasıl duygusuzlar yaO 34 bizim için ne demek hiç anlamıyorlar .Sen tadını çıkar kuzum boşverİnşaallah. Hemşire sakin bir şekilde 34 yani negatif dedi. Bende 0.34 mü dedim yoo 34 dedi. Tehlikeli yani dedi. Sonra tekrar baktır dedi.
Aklıma şimdi geldi belki son ilişkiden oldu. Ağustosun 25 inde oldu son ilişki. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir dua edin. Ben hepinize ediyorum
SüperrrrrrtKızlar sonuç çıktı 34. Hamileyimm
Valla ya 34 negatif diyorYa nasıl duygusuzlar yaO 34 bizim için ne demek hiç anlamıyorlar .Sen tadını çıkar kuzum boşver
Sağolun inşaallah ediyorum edicem de.Süperrrrrrt
Sağlıkla kucağınıza alın inş bizlere de dua edin lütfen
boşver sen onlarıı herkes konuşuyor, ama iki türlü de alıştır kendini ki hüsran olma canımm yine sırf seni düşündüğümden diyorum... ama iyi düşün iyi olsun..İnşaallah. Hemşire sakin bir şekilde 34 yani negatif dedi. Bende 0.34 mü dedim yoo 34 dedi. Tehlikeli yani dedi. Sonra tekrar baktır dedi.
Aklıma şimdi geldi belki son ilişkiden oldu. Ağustosun 25 inde oldu son ilişki. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir dua edin. Ben hepinize ediyorum
Ama bekleme doktorun hemen başlasın sulandırıcılara kadın Doğuma gittin mi? Benim pıhtılaşmadan 4.5 haftalıkken durmuştu gelişimiSağolun inşaallah ediyorum edicem de.
Öyle tabi. Farkındayım zaten. İnşaallah iyi olurboşver sen onlarıı herkes konuşuyor, ama iki türlü de alıştır kendini ki hüsran olma canımm yine sırf seni düşündüğümden diyorum... ama iyi düşün iyi olsun..
Yok yarun yada cuma gidicem inşaallah.Ama bekleme doktorun hemen başlasın sulandırıcılara kadın Doğuma gittin mi? Benim pıhtılaşmadan 4.5 haftalıkken durmuştu gelişimi
Sağol canım.Bugün bat günü.