Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımkızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta
Ya hakkatten.Esim canımın istemesine fırsat kalmıyor bu nasıl iş dedi dünGörev olunca işine gelmiyor insanın. Benim eşimde normalde hayır desenböyle olur. O zamanda bir amaç var diyorum yorgunum ben diyordu ama zorla da yaptırdım
![]()
![]()
kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta
bende verdim sipariş canım ya 30 adet ovu. 2 adet normal 1 adet ultra erken gebelik testi 29,90tl çabuk ulaşsın elime .. çok araştıramadım belki daha uygunu vardırCanım günaydın
N11 den 20 li ovulasyon+2 ultra erken gebelik testi 30 tl kuzum.Farkli farklı seçeneklerde vardı. Ben acele aldım .
senin kaç gün sürüyor ağrın ya?Ya hakkatten.Esim canımın istemesine fırsat kalmıyor bu nasıl iş dedi dün
Ama napalim mecbur.Bi tutsaydı
Bende koltuk silme,halıları yıkamaya gönderme falan gibi sonbahar temizliğini başladım .Ama sancım çok.Yumurtalarim catliyordur insallah![]()
Kendini yorma bence. Ben manyak gibi temizlik yapan insanlardanım ama inanmazsın bir tek silme süpürme başka bir şey yapmadım bu ay. Bayram öncesi yormuştum kendimi biraz benimde kasıklarım ağrıyordu. Çatlar inşaallah. Rüya falan gördün mü hiçYa hakkatten.Esim canımın istemesine fırsat kalmıyor bu nasıl iş dedi dün
Ama napalim mecbur.Bi tutsaydı
Bende koltuk silme,halıları yıkamaya gönderme falan gibi sonbahar temizliğini başladım .Ama sancım çok.Yumurtalarim catliyordur insallah![]()
Yok tatlım korunma değil de ilişki sıklığı. Ben mesela yaklaşık 10-11aydır korunmuyorum ama ilk kez bu ay hergün ilişki oldu. Bide ilk kez bu ay ben bu kadar istekliydim kendimi o kadar doldurdum ki :)Evet. Ama ilaç kullandığım için oldu. Yoksa biz hiç korunmadık. Kürtajdan sonraya kadar.
Ha anladım bizim genelde de böyleYok tatlım korunma değil de ilişki sıklığı. Ben mesela yaklaşık 10-11aydır korunmuyorum ama ilk kez bu ay hergün ilişki oldu. Bide ilk kez bu ay ben bu kadar istekliydim kendimi o kadar doldurdum ki :)
Anneme ablama 2 arkadaşıma söylemiştim. Şimdi eşimin ablasıyla konuştuk onada söyledim. Değerden falan bahsettim. Dedi ki benimki adet günü 7ydi. Artar o sen bol bol dinlen dedi. :) onun bebişi doğdu 5 aylık oldu bile. Kötü bir şey olursa herkes üzülmesin diye söylemeuelim dedik.
kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta
İnşaallah artar inşaallah. Evet çok şükür benimle. Ve umarım bırakmaz beniCanım yaa sen sıkma canını bak artacak diyorum sana. Adet günü 34 çıkması gayet normal. Sana dedim ya millet 6 ya da 9 falan çıkınca hamileyim diyo sen 34le tedirgin oluyorsun. Rahat ol bak bebişin seninle çok şükür
İnşaallah artar inşaallah. Evet çok şükür benimle. Ve umarım bırakmaz beni
çok saol canım amin inş. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşaALLAH canımmmm bir hamilemiz daha yaşasınnnRabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
![]()
![]()
![]()
Ay seninki daha uygunmuş. Iyi ettin kuzum.Tabi yardımcı olurumbende verdim sipariş canım ya 30 adet ovu. 2 adet normal 1 adet ultra erken gebelik testi 29,90tl çabuk ulaşsın elime .. çok araştıramadım belki daha uygunu vardır
bende senden bilgi alırım artık nasıl kullanacağım konusunda![]()