• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görev olunca işine gelmiyor insanın. Benim eşimde normalde hayır desen :KK43: böyle olur. O zamanda bir amaç var diyorum yorgunum ben diyordu ama zorla da yaptırdım:KK66: :KK66:
Ya hakkatten.Esim canımın istemesine fırsat kalmıyor bu nasıl iş dedi dün :-)
Ama napalim mecbur.Bi tutsaydı :dua:
Bende koltuk silme,halıları yıkamaya gönderme falan gibi sonbahar temizliğini başladım .Ama sancım çok.Yumurtalarim catliyordur insallah:dua:

Bikucukbalik Bikucukbalik Kuzum senin önerdiğin kişi yardımcı oluyor bana.Tesekkur ederim :KK25:

Selam canım inşallah işe yarar ama nedense ben bu ay senden baya umutluyum kız:KK45: performansın pek bi zirvede maşallah hahahahhahahaja:KK71: aman maşallah diyim deee:KK68: benim hamileliğim de adetten sonraki günde yaptığımız ilişkiden tutmuştu

kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta

Maşallah tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım allah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

Canım günaydın :KK200:
N11 den 20 li ovulasyon+2 ultra erken gebelik testi 30 tl kuzum.Farkli farklı seçeneklerde vardı. Ben acele aldım .
bende verdim sipariş canım ya 30 adet ovu. 2 adet normal 1 adet ultra erken gebelik testi 29,90tl çabuk ulaşsın elime .. çok araştıramadım belki daha uygunu vardır :D
bende senden bilgi alırım artık nasıl kullanacağım konusunda :KK54:

Bende koltuk silme,halıları yıkamaya gönderme falan gibi sonbahar temizliğini başladım .Ama sancım çok.Yumurtalarim catliyordur insallah:dua:
senin kaç gün sürüyor ağrın ya?

Judy_K Judy_K Mcz09 Mcz09 Bizde bu ay aynı.Reglin bittiği gün başladık.1 haftadır 1 kere ara verdik.Ya işte görev gibi insan sınır oluyor ama yapcaz tabii.Madem böyle oluyor:KK22:
Normal zamanda hiç bu kadar yapmıyorduk.Bu evlendigimizden beri ilk.Insallah tutar

Görev gibi olmasın işte canım. O işte olduğu zamanlar sen kendini o konuya odakla motive etmeye çalış sanki bebek için değil de aylardır birlikte olmuyorsunuz aylar sonra ilk kez olacakmışsınız gibi heyecanlan. Kendine gaz ver o konuda :)

Kızlar bakın bu testlerin adetten sonra yapılması ile ilgili bi fotoğraf. Gerçekten bazı arkadaşlar adet öncesi testlerden yapıyor yanılma payı çok yüksek. Adetiniz geçmeden test yapmayın hamilelik varsa bile yanıltıcı olabiliyorlar. Biraz sabredin ve testi zamanında yapın. Hem kendi psikolojik durumunuz için hemde doğru sonucu görebilmek için en mantıklısı bu

Eklentiler

• 134CEB59-6B65-4C05-8E48-F59C95106642.webp
    134CEB59-6B65-4C05-8E48-F59C95106642.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
Kendini yorma bence. Ben manyak gibi temizlik yapan insanlardanım ama inanmazsın bir tek silme süpürme başka bir şey yapmadım bu ay. Bayram öncesi yormuştum kendimi biraz benimde kasıklarım ağrıyordu. Çatlar inşaallah. Rüya falan gördün mü hiç

Evet. Ama ilaç kullandığım için oldu. Yoksa biz hiç korunmadık. Kürtajdan sonraya kadar.
Yok tatlım korunma değil de ilişki sıklığı. Ben mesela yaklaşık 10-11aydır korunmuyorum ama ilk kez bu ay hergün ilişki oldu. Bide ilk kez bu ay ben bu kadar istekliydim kendimi o kadar doldurdum ki :)

Yok tatlım korunma değil de ilişki sıklığı. Ben mesela yaklaşık 10-11aydır korunmuyorum ama ilk kez bu ay hergün ilişki oldu. Bide ilk kez bu ay ben bu kadar istekliydim kendimi o kadar doldurdum ki :)
Ha anladım bizim genelde de böyle ;)

Anneme ablama 2 arkadaşıma söylemiştim. Şimdi eşimin ablasıyla konuştuk onada söyledim. Değerden falan bahsettim. Dedi ki benimki adet günü 7ydi. Artar o sen bol bol dinlen dedi. :) onun bebişi doğdu 5 aylık oldu bile. Kötü bir şey olursa herkes üzülmesin diye söylemeuelim dedik.

Canım yaa sen sıkma canını bak artacak diyorum sana. Adet günü 34 çıkması gayet normal. Sana dedim ya millet 6 ya da 9 falan çıkınca hamileyim diyo sen 34le tedirgin oluyorsun. Rahat ol bak bebişin seninle çok şükür

kızlar adetim 3 gün geçmişti ama önemsemedim hep gecikiyor diye birde çikolata kistim vardı dün test yaptım hamileyim. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 238.59 beta

MaşaALLAH canımmmm bir hamilemiz daha yaşasınnn :KK71: Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH :dua: :anneadayı: :nazar:

Canım yaa sen sıkma canını bak artacak diyorum sana. Adet günü 34 çıkması gayet normal. Sana dedim ya millet 6 ya da 9 falan çıkınca hamileyim diyo sen 34le tedirgin oluyorsun. Rahat ol bak bebişin seninle çok şükür
İnşaallah artar inşaallah. Evet çok şükür benimle. Ve umarım bırakmaz beni

Hamiş adayları siyah üzüm anne ve bebek için yararliymis isterseniz İnternetten araştırıp bakabilirsiniz hergün bi miktar siyah üzüm yemek gerekiyormuş

bende verdim sipariş canım ya 30 adet ovu. 2 adet normal 1 adet ultra erken gebelik testi 29,90tl çabuk ulaşsın elime .. çok araştıramadım belki daha uygunu vardır :KK70:
bende senden bilgi alırım artık nasıl kullanacağım konusunda :KK54:
Ay seninki daha uygunmuş. Iyi ettin kuzum.Tabi yardımcı olurum:anne:

Back
X