“Neyse artık düşünmeyeceğim “derken yine beni düşündüren birşey illa çıkıyor. Sinirlerim bozuldu iyice vallahi. Yok ama artık adet olacağım düşüncesine daha yakınım. Çünkü artık bu ağrı iyice adet ağrısına dönüşmeye başladı maalesef
Aynen dediğin gibi olmalı canım. Ben eşim atanana kadar düşünmedim mesela. Asgari ücretten az bir para ile çocuk büyütemezsin. Oturduğumuz ev de geçiciydi, şu an ki evimde 6 sene mecbur oturacağım, yerleşik düzene bu yaz geçtim ve herşey yerine yeni oturdu.Ben öyle Şeylere çok sinir oluyorum. Bilinçsizce yapılan işlerden. Sadece Bebek için bile değil. Bir insan bi iş yaparken bile önce maddi durumuna bakar elverişli mi diye(aklı selim olan insan)sonra kendine bi sorar onu gerçekten istiyor muyum diye. Ki bu da Bebek konusu olunca insan daha bi ince düşünüp gerçekten hazır olması lazım. Ama çok umarsız ve gamsız insan var onları hiç anlamayacağım bende. Belki ben çok pimpirik olabilirim ama daha hamile kalmadan hamilelik ve Bebek bakım kitabı okumaya başladım ya
Bi de herkes diyo ya tam çocuk fikrini aklımdan çıkarmıştım hamile kaldım diye. Allahım bunu nasıl başarıyolar acaba delirezeeeemmm
Canım bence de yerleşme. Çünki sanırsam sen anlatmıştın burda. Annende vardı o da öyle olmuş diye. Bence geninde varsa çıkar sende de
Aynen şekerim ben de öyle olmak istiyorum. Artık olucağım. Bu ay çok değişik duygular yaşadım. Artık çıkaracağım aklımdan. Kaç aydır pilates yapmıyorum bebek varsa bişey olur diye. Adetim bitsin başlıyacağım. Düşünmiycem artık varmı yokmu diye. Adetim gecikince test yapacağım belirtilere de takılmıyacağım..
Doğru canım haklısın. Dertleri sıkıntıları boşverelim artık. Kendimize bakalım biraz.Canım annem adeti üstüne gördü 2 ay falan. Bilmiyorum ki kafam iyice karıştı ama şuan adet olacağım gibime geliyor
Ay-n ilk Hali canım herkesin her çiftin aile düzeni Farklı dertleri Farklı baktığın zaman kimse senin ya da bi başkasının yaşadığını yaşamadan anlayamaz aslında. Sadece her kadın anne olmadan önce doğuracağı bebeğini daha iyi şartlarda büyütmek ister en iyi ortak noktamız bu. Hepimiz bunun için uğraşıyoruz dertlerimiz ayrı olsa bile..
Doğru canım haklısın. Dertleri sıkıntıları boşverelim artık. Kendimize bakalım biraz.
Valla ne kırmızı nevresimim var ne de elbisem canımEvet mesela bugün sevgililer günü serin kırmızı nevresimleri giyin kırmızı elbiseleri hahahhahajs
Valla ne kırmızı nevresimim var ne de elbisem canımbu sene sevgililer gününde hiç birşey yapmayacağım.
Valla ne kırmızı nevresimim var ne de elbisem canımbu sene sevgililer gününde hiç birşey yapmayacağım.
Eki Görüntüle 2111179
Kızlar pepappın mesajına bakarmısınız çok güldğm ya çok tatlı bi uygulama
Fiziksel olan geçerde psikolojik olan biraz skntılı o yüzden her ne düşünüyorsan sıkma canını olacağına düzeleceğine İnan zamanı var sadece onu bekliyoruz işteBen bitkin. Hem fiziksel hem psikolojik
Aynen öyle canım geçen mektuplarımızı günlüklerimizi falan okuyorum ne kadar çok şey yaşamışız meğer ama bazen sanki hiç bişey yaşamamışızda yeni yaşıyoruz gibi geliyo evlendik hala sevgili gibiyizAmannn o yıllar nasıl geçiyor değil mi :) çocukluktan, yetişkinliğe kadar.. bazen konuşuyoruz o da “biz 7 aylık değil 7 senelik evliyiz” diyordoğru söze ne hacet o kadar çok üzüntü,acı,özlem, mutluluk yaşanıyor ki hangi birini hatırlayasın
Judy_K benim ilk görüşüm canım o yüzden biraz etkisinde kaldım diyebilirim hala o Bebişin yüzü gözümün önünde :)))
Ne güzelmiş :) bende 3 yıldır Takvimim'i kullandığim için Pepapp'a geçemiyorum.Eki Görüntüle 2111179
Kızlar pepappın mesajına bakarmısınız çok güldğm ya çok tatlı bi uygulama
Ben bir ara kendime bakacağım diye yüzümü mahvettim. Hergün maskeyle yıkayıp gülsuyu sürüyordum. Şimdi eski tarzıma geri döndüm düzeldi yüzüm çok şükür. Tüy alınca da oluyor maalesef.Bu sivilcelerle başım dertte kızlar sürekli çene ve ağız çevremde çıkıyor adetimde yeni geçti neden çıkar ki böyle deli olacağım
Aynen öyle canım geçen mektuplarımızı günlüklerimizi falan okuyorum ne kadar çok şey yaşamışız meğer ama bazen sanki hiç bişey yaşamamışızda yeni yaşıyoruz gibi geliyo evlendik hala sevgili gibiyizve her sabah uyandığımda şükür ediyorum rabbime bizi birbirimize kavuşturduğu için bide bebekle taçlandırır inşallah hepimizin yuvalarını
Bu sivilcelerle başım dertte kızlar sürekli çene ve ağız çevremde çıkıyor adetimde yeni geçti neden çıkar ki böyle deli olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?