• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Birazdan kan vermeye gidecem. İnşaallah bebeğim sağlıklı bir şekilde benimledir. Ne olur dua edin. Sonuç öğlenden sonra belli olacak. Ya daha kanı bile vermedim heyecandan ölücem ya.
Tüm dualarm seninle hakkında ne hahrlsıysa o olsnnn

Günaydın kızlar. Birazdan kan vermeye gidecem. İnşaallah bebeğim sağlıklı bir şekilde benimledir. Ne olur dua edin. Sonuç öğlenden sonra belli olacak. Ya daha kanı bile vermedim heyecandan ölücem ya.

Günaydın tatlım dualarımız seninle inşaALLAH sonuç iyi çıkar sakın heyecanlanma. İçinden durmadan İhlas suresini oku iyi geliyor. Sonucunu bizimle de paylaşırsın canım güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın hadi inşallah sağlıkla gelsin bebeğin doktor hemen kan sulandırıcılara başlar sanırım. Sen coraspin kullanıyor muydun gebe kalmadan önce

Günaydın tatlım dualarımız seninle inşaALLAH sonuç iyi çıkar sakın heyecanlanma. İçinden durmadan İhlas suresini oku iyi geliyor. Sonucunu bizimle de paylaşırsın canım güzel haberlerini bekliyoruz
kan verdim geldim sağlık ocağı olduğu için öğlenden sonra belli olacak.

Günaydın hadi inşallah sağlıkla gelsin bebeğin doktor hemen kan sulandırıcılara başlar sanırım. Sen coraspin kullanıyor muydun gebe kalmadan önce
Eğer ki hamileysem yarın kendi doktoruma gidicem ve başlarım sulandırıcıya. Kullanmadım.

kan verdim geldim sağlık ocağı olduğu için öğlenden sonra belli olacak.

Eğer ki hamileysem yarın kendi doktoruma gidicem ve başlarım sulandırıcıya. Kullanmadım.
Heyerozigotlara gebelikle başlanıyor inş kan değerin güzel çıkar maşşallah sana

pnarsln pnarsln canımm az bile olsa kalp atımı var hiiiç dert etme kendine senin kalbinin güzelliği ve gücünle onunda kalp atışları güçlenicek inşallah dualarım sizinle:KK200: Kızlar benimde sonuç negatif malesef ama şükür bir sıkıntı yokmuş ilaç verdi adet olmam için bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:110::olamaz:
İnşallah canım çok teşekkür ederim inşallah sende ve isteyenler en yakın zamanda hamiş kalırsınız amin

benim karıştı gibi bişey oldu bakalım prgrama göre 2si yum.günü görünüyordu benim dün kasık ağrım oldu epeyce 2 gün sıkıntı var gibi bakalım ne zaman gelecek regl.
Ovulasyon testine göre dün yumurtladım ben.testide çalışmaları da yapmaya devam edicem.
Eşime sıkıntı bastı o ayrı :KK22:Hergun hergun yapilirmi diyor:KK23:Ama bana yardımcı olan kişi 4 gün üstüste dedi:KK70:Bide öncesinde deniyordum :KK70:Ben bu ay bitiğim:KK70:

Ovulasyon testine göre dün yumurtladım ben.testide çalışmaları da yapmaya devam edicem.
Eşime sıkıntı bastı o ayrı :KK22:Hergun hergun yapilirmi diyor:KK23:Ama bana yardımcı olan kişi 4 gün üstüste dedi:KK70:Bide öncesinde deniyordum :KK70:Ben bu ay bitiğim:KK70:
ne dicem programa göre 19unda demişti 19unda oldum şimdi 16 eylül gösteriyor. inşallah gününde gelir bakalım..
dün ağrım oldu 14 gün sonra adet olucaksam ki döngü 28 gün 18inde mi gelmesi beklenir adetimin..
dün yumurtladım diyorsun epey atmış seninkii niye öyle oldu...

ne dicem programa göre 19unda demişti 19unda oldum şimdi 16 eylül gösteriyor. inşallah gününde gelir bakalım..
dün ağrım oldu 14 gün sonra adet olucaksam ki döngü 28 gün 18inde mi gelmesi beklenir adetimin..
dün yumurtladım diyorsun epey atmış seninkii niye öyle oldu...
Kuzum ben bugüne kadar sadece programlardan takip ediyordum.Yada takip ettiğimi sanıyordum. Ovu testinden sonra aslında erken yumurtluyorum diye düşünüyorum .Hiç anlamam yoksa ben.

Kuzum ben bugüne kadar sadece programlardan takip ediyordum.Yada takip ettiğimi sanıyordum. Ovu testinden sonra aslında erken yumurtluyorum diye düşünüyorum .Hiç anlamam yoksa ben.
şöyle ben de prg falan yeni kullanmaya başladım, ağrımdan bilirdim yumurtlama gününü ateşimden bide..
testi söleyim bari bende :D

bir de benim sağda ağrım oldu sende nasıl? kız erkek diyorlar ya sen ne düşünüyorsun? :)

Back