Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir de benim sağda ağrım oldu sende nasıl? kız erkek diyorlar ya sen ne düşünüyorsun? :)
Aslında o konuda bilimsele yakın şeylerde varmış. Ben kızımda solda hissettim,hep yumurtam solda oluyor.Bu defa sağda ağrıdı ama bilemedim valla.
Ya ben eski koca karı şeylerine falan hep inananirim.Eskiden doktormu vardı diye düşünüyorum

aynen biz de eski kafa oldukk sanırımm yaa ben de inanırım çoğuna ama dener miyim belki,
ben de diyorum denenmiş şeyler kocakarı ilaçları deneyler falann.. doğruluk payının olabileceğini düşünüyorum..

Oluyoruz hizlaaa
Yalnız ben şimdi hesaplama yaptım.Demek ben 11.gun yumurtluyorum.Belki de o yüzden hamile kalamadım bugüne kadar.Cunku hep 12 14 falan başlıyordum çalışmalara

haydi gözün aydın canım inşallah sağlıklı gebeliktir... Allah tamamına erdirsiiiiinnn canııımm
İnşaallah. Hemşire sakin bir şekilde 34 yani negatif dedi. Bende 0.34 mü dedim yoo 34 dedi. Tehlikeli yani dedi. Sonra tekrar baktır dedi.
Aklıma şimdi geldi belki son ilişkiden oldu. Ağustosun 25 inde oldu son ilişki. İnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir dua edin. Ben hepinize ediyorum

Ya nasıl duygusuzlar yaO 34 bizim için ne demek hiç anlamıyorlar .Sen tadını çıkar kuzum boşver

boşver sen onlarıı herkes konuşuyor, ama iki türlü de alıştır kendini ki hüsran olma canımm yine sırf seni düşündüğümden diyorum... ama iyi düşün iyi olsun..

boşver sen onlarıı herkes konuşuyor, ama iki türlü de alıştır kendini ki hüsran olma canımm yine sırf seni düşündüğümden diyorum... ama iyi düşün iyi olsun..
Öyle tabi. Farkındayım zaten. İnşaallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…