Inşallah canımKızlar bugün doktora gidiyorum dua edin benim için inş güzel haberlerle geri dönücem..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canımKızlar bugün doktora gidiyorum dua edin benim için inş güzel haberlerle geri dönücem..
Sağol canım allah razı olsun evdeyim şimdi kalp atımı yavaş ama var dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi canım9dan beri bir haber yok mu yahuu.. İnşallah sağlıklıdır canım yaa.. daha küçük olduğu için kalbi fazla kuvvetli olmayabilir toparlayabilir ama duam seninle..
Sağol canım amin inşallah evdeyim şimdi haftaya tekrar gel bakalım dedi kalp atımı yavaş ama var dedi canımALLAH şifa versin canım inşallah bebegin siki sıkı tutunur sana
Sağol canım allah razı olsun ben umudumu kaybetmedim zaten canım kalp atımı yavaş ama var dedi doktor haftaya gel bakalım dedi canımNe olr bizi habersz bırkma Allah dilerse cansz ne varsa canlanr yeterki Allaha itimatın kuvvetli olsn
Allah a şükür sorun yok canım evdeyim kalp atımı yavaş mış bebişin ama var haftaya tekrar çağırdıInşallah sorun yoktur canımsın
Ananas ye suyunu ic bebegin tutunmasına yardımcı olur cok sevindim birşey olmadığına kucaginda görmek nasip olur inşallahSağol canım amin inşallah evdeyim şimdi haftaya tekrar gel bakalım dedi kalp atımı yavaş ama var dedi canım
Bol dua et. Wc hariç yerinden kalkma.Cok su iç.Su anlık krampları önlermiş .Inşallah sağlıklı haber verirsin bize canım.Suan seninleAllah a şükür sorun yok canım evdeyim kalp atımı yavaş mış bebişin ama var haftaya tekrar çağırdı
Jel vermisti demi ..? Aman dikkat et insallah seninle kalsin bebisin saglikla tamamina erdirsin Rabbim.Sağol canım allah razı olsun evdeyim şimdi kalp atımı yavaş ama var dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi canım
İnşallah canım allah razı olsun ananas yararlı mi canımAnanas ye suyunu ic bebegin tutunmasına yardımcı olur cok sevindim birşey olmadığına kucaginda görmek nasip olur inşallah
Sağol canım allah razı olsun yatıyorum şu an başım ağrıyor dönüyor kalkamıyorum ki zatenBol dua et. Wc hariç yerinden kalkma.Cok su iç.Su anlık krampları önlermiş .Inşallah sağlıklı haber verirsin bize canım.Suan seninle
Evet canım jel verdi inşallah canım allah razı olsun hepinizden ilgilendiğiniz için inşallah bebeğimin kalp atışı yükselirJel vermisti demi ..? Aman dikkat et insallah seninle kalsin bebisin saglikla tamamina erdirsin Rabbim.
Evet bebeğin tutunmasına yardımcı olurİnşallah canım allah razı olsun ananas yararlı mi canım
Cnm bnce kullanma soğan suyu iç bn iötim pişmanm boşna hormon alma zaten soğan suyu içinnce olyorsnKızlar bir şey sorucam ilaç olarak tarlusal vermiş.. Peki ilaç sayesinde adet olucam ya yumurtlama düzeni nasıl oluyor aynımı yada hamileliği engellermi ilk defa bu ilacı kullanıcam ve hiç bir bilgim yok bilen biri varsa beni aydınlatabilirmi lütfen.. Hangi günleri değerlendircem ki iyice karıştı kafam
Bnde öleydim 55 gün oldmVallaha kuzum ilaçtan hoşlanmıyprum zaten ama soğan suyunuda asla içemem ki.. mecbur içicem ki biran önce çalışmalar başlasın.. Kaldı ki ödem topladı vücudum bileklerim şişti yumurtalıklarım ağrıyor artık adet olmadığım için bugn tam 54.gün..