• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pnarsln pnarsln canımm az bile olsa kalp atımı var hiiiç dert etme kendine senin kalbinin güzelliği ve gücünle onunda kalp atışları güçlenicek inşallah dualarım sizinle:KK200: Kızlar benimde sonuç negatif malesef ama şükür bir sıkıntı yokmuş ilaç verdi adet olmam için bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:110::olamaz:

Kızlar bir şey sorucam ilaç olarak tarlusal vermiş.. Peki ilaç sayesinde adet olucam ya yumurtlama düzeni nasıl oluyor aynımı yada hamileliği engellermi ilk defa bu ilacı kullanıcam ve hiç bir bilgim yok bilen biri varsa beni aydınlatabilirmi lütfen.. Hangi günleri değerlendircem ki iyice karıştı kafam

Kızlar bir şey sorucam ilaç olarak tarlusal vermiş.. Peki ilaç sayesinde adet olucam ya yumurtlama düzeni nasıl oluyor aynımı yada hamileliği engellermi ilk defa bu ilacı kullanıcam ve hiç bir bilgim yok bilen biri varsa beni aydınlatabilirmi lütfen.. Hangi günleri değerlendircem ki iyice karıştı kafam
Cnm bnce kullanma soğan suyu iç bn iötim pişmanm boşna hormon alma zaten soğan suyu içinnce olyorsn

Vallaha kuzum ilaçtan hoşlanmıyprum zaten ama soğan suyunuda asla içemem ki.. mecbur içicem ki biran önce çalışmalar başlasın.. Kaldı ki ödem topladı vücudum bileklerim şişti yumurtalıklarım ağrıyor artık adet olmadığım için bugn tam 54.gün..

Vallaha kuzum ilaçtan hoşlanmıyprum zaten ama soğan suyunuda asla içemem ki.. mecbur içicem ki biran önce çalışmalar başlasın.. Kaldı ki ödem topladı vücudum bileklerim şişti yumurtalıklarım ağrıyor artık adet olmadığım için bugn tam 54.gün..
Bnde öleydim 55 gün oldm

Günaydın kızlar. Birazdan kan vermeye gidecem. İnşaallah bebeğim sağlıklı bir şekilde benimledir. Ne olur dua edin. Sonuç öğlenden sonra belli olacak. Ya daha kanı bile vermedim heyecandan ölücem ya.

Back