• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay da olmadı galiba. Kasiklarimda agri basladi. Adet olacağım kesin. İnceden İnceden sızılar giriyor kasıklarıma. Bugun 27. Gun. Birkaç gün içinde adet olmam gerek.

Jel dediğiniz nedir acaba? Benim şakır şakır kanamam oldu 6 haftalık ken bir iğne y yaptilar sabah akşam progestan verdiler cok şükür öyle atlattim
Canım crinone diye bi jel İnternetten bakabilirsin istersen resim yükleyecektim ama yapamadım benim kahverengi leke başladı bu arada canım

Canım crinone diye bi jel İnternetten bakabilirsin istersen resim yükleyecektim ama yapamadım benim kahverengi leke başladı bu arada canım
İnan ilk defa duyuyorum jeli progestan vermeleri gerekirdi diye biliyorum canim korkma çok ayağa da kalkma devam ederse acile git bnce

Bayanlar bi sorum olucak yanıtlarsaniz çok memnun olurum benim dün gece kanamam oldu acile gittik allaha şükür bi sorun çıkmadı düşük tehlikesine karşı bi jel verdi vajinadan kullanılıyor bugün de kahverengi leke geliyor ne yapmam lazım yatıyorum başımın dönmesinden kalkamıyorum
pınar geçmiş olsun olsun canım.. umarım iyidir bebişinn.. sen dinlen kalkma bir dönem o olurr 2. adet dönemin mi geldi acaba?

Bayanlar dua edin bana hastanedeyim kanamam oldu
Rabbim bebeğini size bağışlasın Cnm hayırlısı ile insallah sağ salım kucağınıza alırsınız ama panik yapma bu dünyada rızkı varsa kanama birçok kişide oldu benim dusuk tehlikem vardı Pınar ama çok sükut 27 ci haftaya kadar geldik inss bundan sonrA da güzel gider :) ama kahverengi lekelenmem çok oldu progestan kullandım .

Jel dediğiniz nedir acaba? Benim şakır şakır kanamam oldu 6 haftalık ken bir iğne y yaptilar sabah akşam progestan verdiler cok şükür öyle atlattim
bebek ve sen sağlıklısın değil mi problemm yok?
benim kaybım yaşasaydı aynı gösteriyor doğum tarihimiz malesef kaybettim cnm..

pınar geçmiş olsun olsun canım.. umarım iyidir bebişinn.. sen dinlen kalkma bir dönem o olurr 2. adet dönemin mi geldi acaba?
Bilmiyorum ki canım anlamadım doktor ultrasonla bakacak eğer bi sorun olursa gebeliği sonlandıracak öyle dedi dün dua edin

Rabbim bebeğini size bağışlasın Cnm hayırlısı ile insallah sağ salım kucağınıza alırsınız ama panik yapma bu dünyada rızkı varsa kanama birçok kişide oldu benim dusuk tehlikem vardı Pınar ama çok sükut 27 ci haftaya kadar geldik inss bundan sonrA da güzel gider :) ama kahverengi lekelenmem çok oldu progestan kullandım .
Dün gece benimde kanamam vardı şimdi kahverengi leke var inşallah bir şey olmaz canım dua edin bi sorun çıkarsa gebeliği sonlandıracak doktor öyle dedi dua edin bebeğime bir şey olmasın

Back