Umudunu kaybetme. Çoğu kadın hiç anlamıyor bile günü geçmeden.Biz çok dinliyoruz kendimiziYok canım şimdi bel agrım başladı galiba gene olmadı
Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.
Kendi kendine köpürmüyor. Bir pet bardağa idrarı koyduktan sonra üzerine 3 4 damla domestos yada çamaşır şuyu koyuyorsun. Anında köpürmeye başlıyor hamile olanlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun.Canım idrarın mı köpürüyor bana anlatabilir misin? Adetime 8gün var 3gündür ateş gibi yanıyorum idrarımda çok koyu ve köpüklü. Bu ay yumurtlama gününde çok çalıştık ama test için erken diye düşünüyorum yardımcı olabilir misin
BirAsilAnnesi Sağlıkla alırsın kollarına inşallah bebeğini.
Bat a kaç gün varKizlar testimi yorumlarmisiniz lütfen
Pko var bende canim düzenli olmuyorum bazen 2 ayda bir şiddetli göğüs ve kaşık agrim var zor belki ama acaba dedim isteBat a kaç gün var
Amin canim ya allah razı olsun rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsinEki Görüntüle 2185237 cnm testine oynadım var gibi gözyor tekrar sabah ilk idrarla yap belirgin çıkarsa koyulaşma varsa hayırlı olsn
Dua et bize de :) sabh beklyrm testiAmin canim ya allah razı olsun rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin
Bende gördüm. Hemen çıktıysa gebelik var.Beklediyse ciddiye almayın .Amin canim ya allah razı olsun rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin
Varsa çıkar canımİyi geceler kızlar. Adet olmadan önceki gün hcg de ikinci çizgi görünür mü ? Bir bilginiz var mı ?
Günaydın canısı neredesn hiç sesin yokGünaydın kızlaaarnasılsınızz? Var mı müjdeli haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?