• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zorlamadan görüyorum ama önemli olan hemen çıkmış olması. Hemen çıktıysa bence var.

Canım beş dakika içinde bu hali aldı sonra da kaybolmadı, hala var. Yine de belli belirsiz olduğu icin beni supheye düşürdü. İki gün sonra tekrar bir test yapmayı düşünüyorum.

Canım beş dakika içinde bu hali aldı sonra da kaybolmadı, hala var. Yine de belli belirsiz olduğu icin beni supheye düşürdü. İki gün sonra tekrar bir test yapmayı düşünüyorum.
testini gördüm hayırlı olsun Cnm bence yanılma payı çok az zorlanmadan görülebiliyor bence :)

Sonradan çıkan çizgilerin daha mı çok yanıltma payı var?
. Aslında sonradan çıkan çizgiler de hep yanlış demek değil gebelik çok yeni iken sonradan da çıktığı oldu bende .

testini gördüm hayırlı olsun Cnm bence yanılma payı çok az zorlanmadan görülebiliyor bence :)

. Aslında sonradan çıkan çizgiler de hep yanlış demek değil gebelik çok yeni iken sonradan da çıktığı oldu bende .

İnan ne hissedecegimi şaşırdım sevinsem sevinemiyorum. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Ama sizin de benim gordugumu goruyor olmaniz memnun etti. Teşekkür ederim.

İnan ne hissedecegimi şaşırdım sevinsem sevinemiyorum. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Ama sizin de benim gordugumu goruyor olmaniz memnun etti. Teşekkür ederim.

Kız ben de görüyorum :) inşaALLAH bebiştendir canım tekrarlarsın. Bakalım koyulaşacak mı :)

Kız ben de görüyorum :) inşaALLAH bebiştendir canım tekrarlarsın. Bakalım koyulaşacak mı :)

İnsallah canim az once tekrar baktim teste kuruyunca daha gözle görünür hale gelmiş. Yine de içimden bir ses sakin ol diyor. Üzülmek istemiyorum cunku. Testi tekrarladigimda paylaşırım buradan

Amin inşaALLAH kızlar Rabbim tez zamanda herkesi tüm isteyenleri sevindirsin inşaALLAH canlarım. Evet topiğimiz maşaALLAH çok uğurlu. Çok hamile çıktı burdan :) inşaALLAH burdaki herkesi bir gün o ilk sayfadaki güzelim listeye eklerim :)
Eklemediğim gözümden kaçan hamişlerimiz varsa yorum yaparak söylesinler ekliyeyim :anneadayı: Rabbim nazarlardan saklasın
:nazar:
Canım beni ekledin mi

İnsallah canim az once tekrar baktim teste kuruyunca daha gözle görünür hale gelmiş. Yine de içimden bir ses sakin ol diyor. Üzülmek istemiyorum cunku. Testi tekrarladigimda paylaşırım buradan

İnşaALLAH canım heyecanla bekliyoruz :) inşaALLAH vardır canım

İlk defa adet belirtilerimi yaşamadım sol kasık ta ara ara ağrı oluyor adet öncesi sürekli yaşadığım göğüs hassasiyeti yok bitmek bilmeyen şeffaf akıntım var normalden biraz fazla. Çoğunlukla uykusuz ve yorgunum. Bat 2 gün gecikti bide fakat test yapmaya cesaretim yok sonuç olumsuz çıkarsa tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Kızlar günaydın . Bu sabah yaptığım testle gebeliğin varlığına biraz daha inandım. Kan vermek için saglik ocağına gittim ama sistem hata verdiği için yaptıramadım. :anneadayı::KK200:

Screenshot_20180827-104318.png
Screenshot_20180827-104318.png

Back