• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin. Allah razı olsun

Canım burası Uğurlu topik:KK54: çok hamile çıktı burdan gerçekten. Benimle beraber hamile kalan çok arkadaş vardı benden sonra da birçoğu hamile kalmış hep haberlerini aldım burdan:KK56:
İnşallah sana da uğurlu gelecek moralini yüksek tut, çiçekler açsın ruhunda:KK68:

Ay alma canım test falan.. bekle adetini bi bakalım! Eğer adet olmazsan,ya da geç olursan test al bence
Cok heycanlıyıö bir o kadarda korkuyorum kırmızılar gelcek diye 4 gün nasıl gecer bilmiyorum.benim ikinci cocugum olcak allah nasip ederse.ilkindede silik bi çizgiyle yola baslamıstık ama bu baya bi silikAllah hepimize nasip etsin güzel haberler almayııı.

Amin inşaALLAH kızlar Rabbim tez zamanda herkesi tüm isteyenleri sevindirsin inşaALLAH canlarım. Evet topiğimiz maşaALLAH çok uğurlu. Çok hamile çıktı burdan :) inşaALLAH burdaki herkesi bir gün o ilk sayfadaki güzelim listeye eklerim :)
Eklemediğim gözümden kaçan hamişlerimiz varsa yorum yaparak söylesinler ekliyeyim :anneadayı: Rabbim nazarlardan saklasın
:nazar:

Canım burası Uğurlu topik:KK54: çok hamile çıktı burdan gerçekten. Benimle beraber hamile kalan çok arkadaş vardı benden sonra da birçoğu hamile kalmış hep haberlerini aldım burdan:KK56:
İnşallah sana da uğurlu gelecek moralini yüksek tut, çiçekler açsın ruhunda:KK68:
Bende pko var. 1 aşılama denedik tutmadı. Sonra femara kullandım ve hamile kaldım. Çok sevindik oda dış gebelik oldu.kürtaj oldum. Hsg,smear ve genetik testler yapıldı.dr kürtajdan sonra 6 ay demişti korunma süresi olarak. Hsg temiz çıkınca 3 ay yeter dedi. Bende yine femara kullandım kasıklarımda ağrı vardı yumurtladığım gün ve hala devam ediyor. Göğüslerim normalde ağrımaz.şimdi bir kaç gündür uçları hassas tıpkı geçen sefer ki gibi. Bekliyorum öyle :) inşaallah dediğiniz gibi uğurlu gelir. HAYIRLISI HERKES İÇİN #<3

Genetik testlerde de heterezigot çıktı ve doktorum hamile kalırsan sulandırıcı kullanıcaksın dedi. Şimdilik folik asit kullanıyorum.

Valla keşke bende olsam diyorum.Gebelik yoksa en iyisi zamanında olmakmış.
Testler negatif reglin tüm belirtileri var ama hala gelmedi.
Hayatımda ilk defa bu kadar belim ağrıyor .Buna bel ağrıması denmez sanki ikiye ayrılıyor .kasıklarım patlayacak gibi.Agri kesici alsam sorun olurmu acaba kızlar

Canım parol içebilirsin parol hamileyken bile kullanılıyor

A s Cnm benimde aklıma takılan o bayadir düşünüyorum doktorum istemedi şeker yüklemesi ama içim rahat etmedi .

Benim doktorum istedi her hamileye öneririm ailede hastalık olsun ya da olmasın bazı kadınların gizli şekeri olur dedi.. bende tam bu konunun üstüne hamilelik uygulamasında bi arkadaş birşey paylaşmış sırf şeker yüklemesi yapmadığı için 28. Haftalıkken gizli şekerden bebeğinin kalbi aniden durmuş. Onu okuduğumdan beri bilinçaltımda yer etti allah korusun.. çok araştırdım yapan da var yapmayanda ama ben yaptırıcam sanırım.. allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Benim doktorum istedi her hamileye öneririm ailede hastalık olsun ya da olmasın bazı kadınların gizli şekeri olur dedi.. bende tam bu konunun üstüne hamilelik uygulamasında bi arkadaş birşey paylaşmış sırf şeker yüklemesi yapmadığı için 28. Haftalıkken gizli şekerden bebeğinin kalbi aniden durmuş. Onu okuduğumdan beri bilinçaltımda yer etti allah korusun.. çok araştırdım yapan da var yapmayanda ama ben yaptırıcam sanırım.. allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben diğer iki çocuğumda mutlaka yapyirdim Cnm ve ailede şeker hastası da çok fazla var aynen bende korkuyorum ama bilmiyorum offf olmazsa pasartesi bb doktorumu arayayım .

IMG_20180826_093247.jpg
zlar bir şey görebiliyor musunuz ?

Back