• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa adet belirtilerimi yaşamadım sol kasık ta ara ara ağrı oluyor adet öncesi sürekli yaşadığım göğüs hassasiyeti yok bitmek bilmeyen şeffaf akıntım var normalden biraz fazla. Çoğunlukla uykusuz ve yorgunum. Bat 2 gün gecikti bide fakat test yapmaya cesaretim yok sonuç olumsuz çıkarsa tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Neticede nasılsa yapacaksın testi.Belirsiik çok daha kötü degilmi

Kızlar adetime 9 gün kaldı. Bir haftaya yakın kasık ağrım vardı devam ediyor. Göğüslerimde yumurtlamadan önceden beri ağrıyordu. Bu sabah ağrısı azalmış gibi :( dış gebelik geçirdiğim hamileliğimde göğüslerim çok ağrıyordu üstüne yatamıyordum. Hatta kürtajdan sonra hcg sıfırlanıncaya kadarda devam etti. Femara kullandım yine. Düne kadar inanıyordum ama bugün :( :( inancım kalmadı :( belirtisi ara ara olupta hamile olduğunu öğrenen var mı ??

Kızlar adetime 9 gün kaldı. Bir haftaya yakın kasık ağrım vardı devam ediyor. Göğüslerimde yumurtlamadan önceden beri ağrıyordu. Bu sabah ağrısı azalmış gibi :KK43: dış gebelik geçirdiğim hamileliğimde göğüslerim çok ağrıyordu üstüne yatamıyordum. Hatta kürtajdan sonra hcg sıfırlanıncaya kadarda devam etti. Femara kullandım yine. Düne kadar inanıyordum ama bugün :KK43: :KK43: inancım kalmadı :KK43: belirtisi ara ara olupta hamile olduğunu öğrenen var mı ??
Herkesin belirtisi aynı olmaz veya her hamile belirtileri hemen hissetmez.
Az zaman kalmış zaten.Strese girmeyin.Insallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız

Kızlar merhaba benimde bata 5 kaldı :) ama niyeyse ümidim yoktur İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri

Kızlar adetime 9 gün kaldı. Bir haftaya yakın kasık ağrım vardı devam ediyor. Göğüslerimde yumurtlamadan önceden beri ağrıyordu. Bu sabah ağrısı azalmış gibi :KK43: dış gebelik geçirdiğim hamileliğimde göğüslerim çok ağrıyordu üstüne yatamıyordum. Hatta kürtajdan sonra hcg sıfırlanıncaya kadarda devam etti. Femara kullandım yine. Düne kadar inanıyordum ama bugün :KK43: :KK43: inancım kalmadı :KK43: belirtisi ara ara olupta hamile olduğunu öğrenen var mı ??
Canım benim belirtiler de adet belirtileriyle aynıydı ben adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyledir inşallah hamiş sin dır

Benim adetim tahmini olarak yarın. Bir haftadan fazla süredir bel ağrım var. Dün öksürürken sol yumurtalığım fırlayacak sandım. Bugünde sağ tarafımda bi hareketlenme var. Bugün sabah su içerken midem almadı ama sabah erken saatte olduğu içinde olabilir. Ateş basması yaşıyorum. 37.2. Geçen ay adetim 4 gün gecikmişti. Yine umutlanmak istemiyorum ama..

Cnm merhaba pıhtılaima dışında bir sorunun var mo doktor neden femara verdi

Canım benim belirtiler de adet belirtileriyle aynıydı ben adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyledir inşallah hamiş sin dır
Ay inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Göğüslerimin ucu dokununca ağrıyor. Kasıklarımda da çekilme iğne batması gibi bir şey var

Back