• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karından yapıyormuş .Ben rahim olduğunu düşündüğüm için yazdım onu :KK70:
Eşime de keçi boynuzu pekmezi içircem sana dedim:KK70:
Meryem suresini duymuştum ama ben arapça okuyamam öylede olurmu.Bide bi duası namazı falan varmı.Direk abdest alıp duayimi okuyoruz.
Of vallahi doktordan bıktım. Bide hiç gitmediğim bi hastaneye yeni bir doktor gelmiş.Bu ara bayağı duydum adini.Onada gideyim en iyisi pazartesi .Bu 4.doktor olacak.Ama asla pes etmeyeceğim kendime ve kızıma siz verdim .Bir doktor çıkıp yumurtalık rezervin tükenmiş asla 2.cocuk olmaz diyene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğim :halay::halay:
Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs :KK71:

Tatlım ben o şeyi çok saçma buluyorum guya okuyunca mana deyişiyo diyolar. Valla beb türkçeden okudum. Arapça harfleri okuya biliyorum ama okuduğumu anlamıyorum. Öyle okumak istemedim türkçe okudum ki okuduğum surenin duygusu bana geçsin. Öyle de oldu. 41günü öyle içten okudum ki. Yani takılma öyle şeylere sende türkçe oku güzelim önemli olan niyet. Keçiboynuzu pekmezini benim eşim de içiyordu 2kavanozu bitirdi bile :)

Judy_K Judy_K Selam güzelliğimm, iyiyim ya sen nasılsın?:dondurma:
Okuduğuma göre halen adet olmamışsın:KK51:
İnşallah bebiş için gelmeyen bir adettirr:dua:
Bende durumlar stabil, Bebişin detaylı ultrasonu vardı onu yaptırdık maşallah Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yakın zamanda da şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah. Kendisi de tekmelemekle ve büyümekle meşgul malum.. O büyüyor bende büyüyorum:olamaz: ismini Egemen koymaya karar verdik allahın izniyle..
Bu arada ovulasyon testiyle hamile kalmak isteyen arkadaşlara bi sayfa önerim var instagramda “birgebeningunlugu” diye bir kişisel hesap var ordaki arkadaş ovulasyon testiyle alakalı çok önemli bilgiler paylaşmış ve o şekilde hamile kalanlar bayağı var. Bakmanızı öneririm.
@melek ve mucizesi

Ay ay kimler gelmiş kimler gelmiiiişşş:KK74:
Canımm inşaALLAH sağlıkla gelsin Egemenciğimiz :KK36: çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim. Maşallah büyümüşsünüz yaaa 23 hafta ne çabuk geçti senin hamilelik haberin dün gibi aklımda :anneadayı:
Bende aynı tatlım bildiğin gibi:KK200:

Ay ay kimler gelmiş kimler gelmiiiişşş:KK74:
Canımm inşaALLAH sağlıkla gelsin Egemenciğimiz :KK36: çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim. Maşallah büyümüşsünüz yaaa 23 hafta ne çabuk geçti senin hamilelik haberin dün gibi aklımda :anneadayı:
Bende aynı tatlım bildiğin gibi:KK200:

Ayyy canımsın aminn inşallah:dua::KK37:
Evet bana da çok çabuk geçiyor 6 ay oldu bile:KK33:
Ben hamile kalsam da arada buraya girip bakıyorum sizden güzel bi haber var mı diye, inşallah en yakın zamanda hamişlerimizin sayısı artar,gerçi 2 kişi hamile kalmış bile zaten:KK9:
Darısı isteyen herkesin başına:dua:

Ayyy canımsın aminn inşallah:dua::KK37:
Evet bana da çok çabuk geçiyor 6 ay oldu bile:KK33:
Ben hamile kalsam da arada buraya girip bakıyorum sizden güzel bi haber var mı diye, inşallah en yakın zamanda hamişlerimizin sayısı artar,gerçi 2 kişi hamile kalmış bile zaten:KK9:
Darısı isteyen herkesin başına:dua:
Hamileliğim sağlıklı olsa ve devam etse tahmini doğum sizinle aynıymış. İnşaallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza... ben dış gebelik geçirdim.3.5 yıl uğraş sonunda hamile kaldım ama :( korunma süremiz bitti. Bat 5 eylül o zaman ki şeyleri yaşıyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. Allah inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hamileliğim sağlıklı olsa ve devam etse tahmini doğum sizinle aynıymış. İnşaallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza... ben dış gebelik geçirdim.3.5 yıl uğraş sonunda hamile kaldım ama :KK43: korunma süremiz bitti. Bat 5 eylül o zaman ki şeyleri yaşıyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. Allah inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ya canım çok üzüldüm:KK43: allah kimsenin kucağını boş koymasın.. amin inşallah.. inşallah allah tekrar o duyguyu yaşamayı nasip eder sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder sana da.. sen gönlünü ferah tutmaya çalış dualarım seninle:dua:

Kızlar benim bat 4 gün kaldı su erken gebelik testinden alsan kesin sonuç verir mi acaba bide beyaz akıntım var epey bir adet geliyor sankiiiii

Ya canım çok üzüldüm:KK43: allah kimsenin kucağını boş koymasın.. amin inşallah.. inşallah allah tekrar o duyguyu yaşamayı nasip eder sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder sana da.. sen gönlünü ferah tutmaya çalış dualarım seninle:dua:
Amin. Allah razı olsun

Back