• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benim bat 22 ağustos 3 gün diyelim artık geciktim.. 4 ay oldu dkh bırakalı ozamandan beri normalinde 28 günde bir olan düzenim 40 güne çıktı bu konuda bir bilgisi olan varmı ? bugün 43.gün gelen giden yok yinede heycanlanmıyorum aksamalar oluyor diye folik asitede başladım hepimiz için hayırlı vakitte gelsin bebişler inşallah :anneadayı::anneadayı:

Canım dün rüyamda seni gördüm bi topik açıyordun hamile olduğuna dair ordan haberleri veriyordun ne yaptın nasıl hamile kaldın diye inşallah hamilesindir gerçekten nasıl bişey se rüyama kadar geldin :KK48::KK54::dua: Judy_K Judy_K

Herkese günaydın .
Ben nihayet kırmızıları gördüm :duduk:
Vallahi regl olduğuma bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi.Bugun hiç kalkmadan yatmayı planlıyorum aşırı sancılı oldu:63:
Umutlar gelecek aya kaldı :halay:
Judy_K Judy_K sende durum nedir kuzum
Olsun canım rahatşamıssındır gelecek ay imsallah olur. Benim dört günüm kaldı belim ikiye ayrılcak yine test yaptım yine silik bi çizgi sanırım bende adet olcam.

E5C99AB8-550F-4EB3-9BDB-CBD554175C8F.webp

Canım dün rüyamda seni gördüm bi topik açıyordun hamile olduğuna dair ordan haberleri veriyordun ne yaptın nasıl hamile kaldın diye inşallah hamilesindir gerçekten nasıl bişey se rüyama kadar geldin :KK48::KK54::dua: Judy_K Judy_K

Canım benim yaaa inşaALLAH olur. Çok bekledik Rabbim sana ve burdaki isteyen herkese versin inşallah

Herkese günaydın .
Ben nihayet kırmızıları gördüm :duduk:
Vallahi regl olduğuma bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi.Bugun hiç kalkmadan yatmayı planlıyorum aşırı sancılı oldu:63:
Umutlar gelecek aya kaldı :halay:
Judy_K Judy_K sende durum nedir kuzum

Canım ya, umutlar eylüle o zaman :)
Bende adet olmadım inşaALLAH olmam :)

Canım ya, umutlar eylüle o zaman :)
Bende adet olmadım inşaALLAH olmam :)
Yaaa Nermin inşallah sende vardir:KK6:
Kısmet kuzum.Bu defa üzülmedim desem doğru.Stresini gerginliğini bitirmiştim.Hamile olmadığımı da biliyordum zaten sadece bir an evvel regl olayım istiyordum.
Bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.Kullandinizmi. Birazdan netten sipariş edicem. Testlerinde bu ay netten alayım bu ay yine 100 lira harcamışım teste:KK23:

Kızlar bugün eczaneler öğlene kadar açık mıdır ? Birazdan gidip test alicam açık eczane bulabilirsem. Kafaya takmıyorum saniyordum ama dünden beri düşünce üstüne dusunce. Varsa da yoksa da ortaya çıksın da en azından olacaksam rahat regl olayım :21:

Kızlar bide görümcem bir sene önce mahallelerinde oturan bi ebeden bahsetmişti.Reglin 3.gunu 3 sabah aç karnına geliyor kadınlar rahme masaj yapıyor hamile kalınsın diye dedi.Bayramda sordum bende.Cunku burda bi topic okudum.Bayagi yorum vardı.Bu ay denesemmi diyorum.Kendisine benim gibi örnek varmı dedim.Hani uğraşmış sorunu yok ama gebe kalamayan.Benimde tanıdığım tanimadigim bir suru kadini ornek verdi.Esim istersen sene dedi.Siz ne düşünüyorsunuz alternatif tıp konusunda:confused:

Kızlar bugün eczaneler öğlene kadar açık mıdır ? Birazdan gidip test alicam açık eczane bulabilirsem. Kafaya takmıyorum saniyordum ama dünden beri düşünce üstüne dusunce. Varsa da yoksa da ortaya çıksın da en azından olacaksam rahat regl olayım :21:
Pazartesiye kadar sadece nöbetçi eczaneler var canım.

Yaaa Nermin inşallah sende vardir:KK6:
Kısmet kuzum.Bu defa üzülmedim desem doğru.Stresini gerginliğini bitirmiştim.Hamile olmadığımı da biliyordum zaten sadece bir an evvel regl olayım istiyordum.
Bu ay ovulasyon testi almak istiyorum.Kullandinizmi. Birazdan netten sipariş edicem. Testlerinde bu ay netten alayım bu ay yine 100 lira harcamışım teste:KK23:

Yok şekerim kullanmadım. Kullan tabi garanti olsun. Bide tatlım 41Meryeme başla adetin biter bitmez. Benim içimde.bi umut hamilesin diyo. Bu ay sabahları 1çay kaşığı arı sütü ve yemekten sonra günde 1defa folik asit içtim. Bide 41 Meryem okudum bayramda 41.günümdü...

Kızlar bide görümcem bir sene önce mahallelerinde oturan bi ebeden bahsetmişti.Reglin 3.gunu 3 sabah aç karnına geliyor kadınlar rahme masaj yapıyor hamile kalınsın diye dedi.Bayramda sordum bende.Cunku burda bi topic okudum.Bayagi yorum vardı.Bu ay denesemmi diyorum.Kendisine benim gibi örnek varmı dedim.Hani uğraşmış sorunu yok ama gebe kalamayan.Benimde tanıdığım tanimadigim bir suru kadini ornek verdi.Esim istersen sene dedi.Siz ne düşünüyorsunuz alternatif tıp konusunda:confused:

Reglliyken rahme nasıl masaj yapıyor? :KK57: ben aralıkta oldum ama adetin 8.günü başladım 10gün rahme masaj yapıldı sabah aç karına. Sizde biraz değişik galiba. Reglliyken gel diyorsa galiba üstten yapcak kasıktan. Onun bence bi faydası olmaz diye düşünüyorum :KK33:

Reglliyken rahme nasıl masaj yapıyor? :KK57: ben aralıkta oldum ama adetin 8.günü başladım 10gün rahme masaj yapıldı sabah aç karına. Sizde biraz değişik galiba. Reglliyken gel diyorsa galiba üstten yapcak kasıktan. Onun bence bi faydası olmaz diye düşünüyorum :KK33:
Karından yapıyormuş .Ben rahim olduğunu düşündüğüm için yazdım onu :KK70:
Eşime de keçi boynuzu pekmezi içircem sana dedim:KK70:
Meryem suresini duymuştum ama ben arapça okuyamam öylede olurmu.Bide bi duası namazı falan varmı.Direk abdest alıp duayimi okuyoruz.
Of vallahi doktordan bıktım. Bide hiç gitmediğim bi hastaneye yeni bir doktor gelmiş.Bu ara bayağı duydum adini.Onada gideyim en iyisi pazartesi .Bu 4.doktor olacak.Ama asla pes etmeyeceğim kendime ve kızıma siz verdim .Bir doktor çıkıp yumurtalık rezervin tükenmiş asla 2.cocuk olmaz diyene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğim :halay::halay:
Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs :KK71:

Back
X