• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üstteki dün gece altyapını ise bu sabah yaptım kızlar
Screenshot_20180823-201601_Gallery.jpg

Yok tatlım henüz değil ama içime doğdu bu ay bişeyler var sanki :)
Ay hadi inşallah yaa:dua:
Benimde hala gelen giden yok ama akşam dayanamadım eşimi başka bişey alacak gibi kandırıp nöbetçi eczaneden test aldim:KK70:Ama yine köz gibi negatifi gördüm :confused:
Bahar geçişleri dışında ilk defa gecikiyorum çok şaşkınım. Regl gelecekmiş gibi tüm belirtileri yaşadım ama hala gelmedi.Testlerde negatif.Var bundada bir hayır .

Bat cumartesi ama hiç test yapasım yok nedense. Bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum. Regl gelmezse tabi ☺️☺️
Ben mümkün olduğu kadar erken öğrenmek taraftarıyım her zaman.Pazartesi yapsanız yüksek ihtimal hem kıpkırmızı çizgiyi görürsünüz hem erkenden doktora gidersiniz.Kizima hamileyken ilk 3 ay yattım ve ilaç kullandım.Hep korkarım o yüzden ben.Insallah gelmez kırmızıların :KK71:

Kolay gelsin tatlım menüde ne var? :)
Sağol canım.Aksam çay içmeye gelecekler.Etimek tatlısı ve milföy böreği yapayım diyorum.Yemek sonrası fazlası ağır gelir ama temizlik yapmalıyım.ikiside aşırı titiz.Ben normal temizlik yapıyorum malum :KK70:
Valla hiçte kalkasim yok hala kahve keyfi yapıyorum :KK70:

Sağol canım.Aksam çay içmeye gelecekler.Etimek tatlısı ve milföy böreği yapayım diyorum.Yemek sonrası fazlası ağır gelir ama temizlik yapmalıyım.ikiside aşırı titiz.Ben normal temizlik yapıyorum malum :KK70:
Valla hiçte kalkasim yok hala kahve keyfi yapıyorum :KK70:

Vah vaah hadi sana kolay gele :) benim de büssürü işim var ama çok halsiz yorgun uykusuzum :uykucu:

Back