• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim de bugune kadar belirtim yoktu.Suan hafif ates var, belirtisi olmayanlar umudunu kaybetmesin bence. Bat 2 gun var daha. Sabah ilk testimi yaptim buradan da paylasayim

Şu anda bana umut oldun. Benim de zaman zaman atesim yukseliyor. Normalde 35.6 35.8 Ken dün 36.5 gördüm. Ama yasadiklarimin hicbiri bariz belirti değil. Üstelik regl belirtilerine de çok benziyor. O yuzden sabırla bekliyorum gelecek sonucu ☺️

Şu anda bana umut oldun. Benim de zaman zaman atesim yukseliyor. Normalde 35.6 35.8 Ken dün 36.5 gördüm. Ama yasadiklarimin hicbiri bariz belirti değil. Üstelik regl belirtilerine de çok benziyor. O yuzden sabırla bekliyorum gelecek sonucu ☺️
Insallah canim guzel haberle donerim size. Benim de normalde 35.8 civari bugun 36.2 idi. Senin Bat ne zaman :)

Insallah canim guzel haberle donerim size. Benim de normalde 35.8 civari bugun 36.2 idi. Senin Bat ne zaman :)

İnsallİn canim. Benim bat aslında belirsiz. Ovulasyon testleriyle yaptığım takibe gore iki gün sonra olmam gerekiyor. Ama ne agri ne sızı hicbir belirti yok şu anda. Geçen ay bes gun onceden yoğun ağrılarım tutmuştu. Hem kasık hem bacak. Simdi ise hiçbiri yok ☺️

İnsallİn canim. Benim bat aslında belirsiz. Ovulasyon testleriyle yaptığım takibe gore iki gün sonra olmam gerekiyor. Ama ne agri ne sızı hicbir belirti yok şu anda. Geçen ay bes gun onceden yoğun ağrılarım tutmuştu. Hem kasık hem bacak. Simdi ise hiçbiri yok ☺️
Bat gunu test yap bakalim ben de merak ettim insallah kopkoyu cizgiler goruruz ikimiz de :)

Mrb lar kizlar aranizda klomen kullanan varmi ? 2.ayim cumartesi yumurta takibim var .

Benim 19 temmuzdu :) geçti fakat 21.gun doktor yumurtlama demişti şimdiden çıkmaz diye testte yaptırmadım

Benim kırmızılar hala gelmedi :confused:
Bat döngüm sadece son 2 ay 30 gün olmuştu ama ben geçici olduğunu düşünmüştüm .Sanırım bu ayda 30 gün olacak.Ama plansız şeylerden hoşlanmadığım için bundan hoşlanmadım :confused:
Neyse artık.Hamile olmadigim belli nasılsa ne zaman gelirse gelsin:KK70:
Nermin sen ne yaptın geldimi kırmızılar

Gelmedi bitanem bence geleceği de yok inşaALLAH :KK36:

Dün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah :anneadayı::KK49::KK3::KK73:

Hadi gözün aydın canım çifte bayram oldu desene :) Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH

Back