- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Amin ins canim ya.ama benim kasik agrimdan baska biseyim yok.goguslerim yumusacik ne agri var ne sislik.bata 5gun kaldi.ama sol kasigim hala batiyor ani bi harekrtte falanMerhaba iyi geceler hanımlar . İnşallah o güzel haberi hepimiz de alırız
Ayyy hadi insaAllah ne guzel adetinde gecmis sendeki umut bendekinden fazla.kac gun gecti?bide gigusler ne durumda:)Benim de sol kasığım ağrıyor adetim geçti belirtiler de var ama acaba geç mi yumurtladım diyorum idrar sık çıkıyorum rahmime bi baskı oluyor gibi hissediyorum bir de seyreme oluyor gibi bilemedim psikolojik mi
Test yaptın mı canımBenim de sol kasığım ağrıyor adetim geçti belirtiler de var ama acaba geç mi yumurtladım diyorum idrar sık çıkıyorum rahmime bi baskı oluyor gibi hissediyorum bir de seyreme oluyor gibi bilemedim psikolojik mi
Bu seferde test mi hatalı hayali çizgi mi var acaba dedimTest yaptın mı canım
Silik cizgiyse vardir insaAllah.burdaki bi arkadas sky19 du sanirim hic belirti yasamadan hamile kalmisti yanilmiyosamYAptım ama belli belirsiz silik çizgi çok ince
Fotosunu atsana testin
Allah bağışlasın evlat güzel tadını alınmış duramiyoraun dememkkiAslında iki kızım var üçüncü için uğraşıyoruz nasıl bi cesaretse artık
Kızlar gunaydin bugün 4. Gunum ve hala hasta olmadım
Inşallah bebiştendirBata 5 kaldı bembeyaz akındım oluyo
Herkese günaydın .
Bende her sabah olduğu gibi testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip keyif yapıyorum köz gibi negatif yine
Bata son 2.Bu ay olmadı demekki.Artik gelecek aya bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?