Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de sol kasığım ağrıyor adetim geçti belirtiler de var ama acaba geç mi yumurtladım diyorum idrar sık çıkıyorum rahmime bi baskı oluyor gibi hissediyorum bir de seyreme oluyor gibi bilemedim psikolojik mi

Benim de sol kasığım ağrıyor adetim geçti belirtiler de var ama acaba geç mi yumurtladım diyorum idrar sık çıkıyorum rahmime bi baskı oluyor gibi hissediyorum bir de seyreme oluyor gibi bilemedim psikolojik mi
Ayyy hadi insaAllah ne guzel adetinde gecmis sendeki umut bendekinden fazla.kac gun gecti?bide gigusler ne durumda:)

Herkese günaydın

Umutlu Anne Bekleyiste
ikinci testte çizgiyi bende görüyorum canım inşaALLAH sağlıklı gebeliktir

Herkese günaydın .
Bende her sabah olduğu gibi testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip keyif yapıyorum köz gibi negatif yine
Bata son 2.Bu ay olmadı demekki.Artik gelecek aya bakıcaz

Bende aynen senin durumundayım canım dünkü testte bişey çıkmadı. Yarın bat günüm. Dün ara ara kasık ağrılarım oldu göğüslerim şiş. Adet sancısı gibi sancılarım geliyor ama adet gelmiyor. Bide dün afedersin ilişki oldu ve sağ kasığımda acayip sancı hissettim neyin nesi anlamadım. Normalde adet öncesi ilişkiden sonra hemen adet olurdum. Olmadım ama ağrılar devam ediyo. inşaALLAH bu sefer olur ya her ay belirti yaşayıp adet olmak çok kötü bu bayram bol bol hamişli bayram olsun inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…