• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K Judy_K Kuzum ben dün tüm gün o göğüs ağrısını bu defa net hissettiğim için tamamdır bu iş oldum açıkçası .Erken sevindim içten içten. Bide ben en son 10 gün önce ilişki yaşadım çünkü hem kasık agrım var hem mide bulantim .Ama bunlardan dolayı hamileyim diyemem çünkü enfeksiyon çıkmıştı idrarda benim.Bugun göğüs agrım bitmiş. Kasık ağrımda bitmiş. Ne yapalım kısmet diyeceğiz ve daha çok çalışacağız demekki :KK70:
Ya ben birde hayıt suyu çok duydum denesemmi.Ne ise yarıyor acaba.Esimede keçi boynuzu pekmezi icireyim:KK70:Yeni ay yeni umutlar.Zaten bayram gırgır şamata :KK73:Şükür üzülmeye kendini dinlemeye fırsat bulamıyor ınsan:KK73:
Gelsin yeni ay yeni heyecanlar :halay::halay:

Judy_K Judy_K Kuzum ben dün tüm gün o göğüs ağrısını bu defa net hissettiğim için tamamdır bu iş oldum açıkçası .Erken sevindim içten içten. Bide ben en son 10 gün önce ilişki yaşadım çünkü hem kasık agrım var hem mide bulantim .Ama bunlardan dolayı hamileyim diyemem çünkü enfeksiyon çıkmıştı idrarda benim.Bugun göğüs agrım bitmiş. Kasık ağrımda bitmiş. Ne yapalım kısmet diyeceğiz ve daha çok çalışacağız demekki :KK70:
Ya ben birde hayıt suyu çok duydum denesemmi.Ne ise yarıyor acaba.Esimede keçi boynuzu pekmezi icireyim:KK70:Yeni ay yeni umutlar.Zaten bayram gırgır şamata :KK73:Şükür üzülmeye kendini dinlemeye fırsat bulamıyor ınsan:KK73:
Gelsin yeni ay yeni heyecanlar :halay::halay:

Ben bıraksam da eşim bırakmıyor işte :oops:
Şu an midem bulanıyor ve hafif kasık ve bel ağrım var adet olmak istemiyoruuummm yaaa :KK34: bayram coşkusu yok henüz bende. Hamiş olduğumuzu öğrensek de bayram olsaaa:KK6:

Herkese günaydın :KK3:

Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste
ikinci testte çizgiyi bende görüyorum canım inşaALLAH sağlıklı gebeliktir :KK36:

Bende aynen senin durumundayım canım dünkü testte bişey çıkmadı. Yarın bat günüm. Dün ara ara kasık ağrılarım oldu göğüslerim şiş. Adet sancısı gibi sancılarım geliyor ama adet gelmiyor. Bide dün afedersin ilişki oldu ve sağ kasığımda acayip sancı hissettim neyin nesi anlamadım. Normalde adet öncesi ilişkiden sonra hemen adet olurdum. Olmadım ama ağrılar devam ediyo. :KK64: inşaALLAH bu sefer olur ya her ay belirti yaşayıp adet olmak çok kötü :110: bu bayram bol bol hamişli bayram olsun inşaALLAH :dua:
İnşallah canım Allah razı olsun inşallah bebektir .

Ben bıraksam da eşim bırakmıyor işte :oops:
Şu an midem bulanıyor ve hafif kasık ve bel ağrım var adet olmak istemiyoruuummm yaaa :KK34: bayram coşkusu yok henüz bende. Hamiş olduğumuzu öğrensek de bayram olsaaa:KK6:

Valla bende etkilenmeyeceğim bu ay dedim ama bi moral bozukluğu bi huzursuzluk çöktü içime. Böyle zamanlarda eşim yanımda olsun yine tatlı tatlı sakince konuşsun bende ona naz yapayım istiyorum ama bugün kesinlikle çok çok geç gelir.Isleride çok yoğun .Az önce aradı nasılsın ne yapıyorsun diye sesini duyunca ağlamak geldi içimden .Böyle zamanlarda kendime kızıyorum. En çok ilk cocugu için uğraşanlar adına üzülüyorum .Ilki ikincisi yok hepsi aynı coşku aynı heyecan ama benim dualarımda dileyebileceğim zarif naif bi kızım var. Karşımda minyatür Melek gibi duruyor .Aynı ben :KK200:Ve ben hayatta en cok istedigi seyi veremiyorum ona.Kafam allak bullak.Temizlik yapıyorum bi yandan kafam dağılmıyor :eek:
Yinede kırmızılılar gelene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğim .
Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs :halay::halay:

Valla bende etkilenmeyeceğim bu ay dedim ama bi moral bozukluğu bi huzursuzluk çöktü içime. Böyle zamanlarda eşim yanımda olsun yine tatlı tatlı sakince konuşsun bende ona naz yapayım istiyorum ama bugün kesinlikle çok çok geç gelir.Isleride çok yoğun .Az önce aradı nasılsın ne yapıyorsun diye sesini duyunca ağlamak geldi içimden .Böyle zamanlarda kendime kızıyorum. En çok ilk cocugu için uğraşanlar adına üzülüyorum .Ilki ikincisi yok hepsi aynı coşku aynı heyecan ama benim dualarımda dileyebileceğim zarif naif bi kızım var. Karşımda minyatür Melek gibi duruyor .Aynı ben :KK200:Ve ben hayatta en cok istedigi seyi veremiyorum ona.Kafam allak bullak.Temizlik yapıyorum bi yandan kafam dağılmıyor :eek:
Yinede kırmızılılar gelene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğim .
Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs :halay::halay:
Yaa cok tatli anlatiyosun her anini ruh halini.bende aynen senin ruhaniyetindeyim suan.tek fark ben ilkimi istiyorum 1.5 senedir bekliyorum ve bu ayda beklicem sanirim.adet oncesi sivilcem cikti umudum fora:KK12:cuma degilse cmt nisan degilse mayis (güzel slogan):halay::hamarat:

Yaa cok tatli anlatiyosun her anini ruh halini.bende aynen senin ruhaniyetindeyim suan.tek fark ben ilkimi istiyorum 1.5 senedir bekliyorum ve bu ayda beklicem sanirim.adet oncesi sivilcem cikti umudum fora:KK12:cuma degilse cmt nisan degilse mayis (güzel slogan):halay::hamarat:
Ay canım benim yaa.Allah benden önce ilkini isteyen bekleyenlere versin inşallah :dua:Eşimde kızımda aşırı istiyolar .Bana birisi 2 sene önce bu kadar isteyecegimi olmayınca böyle uzulecegimi söylese hadi canım derdim. Ama demekki bi biyolojik saat var ve işlemeye başlıyor biz anlamasakta :eek:Allah su mübarek günde hak eden her kadına nasip etsin inşallah :dua:

Ya kizlar simdi erken hamilelim belirtileri diye bir forum var ya onu okuyordum.Bir üye 2.3. Çocuk isteyen ve olmuyor diye uzulenlere saçma bir şey yazmış .Biz sanki şükretmiyoruz 1 evladımız var diye.Ben hep diyorum Allah benden önce ilk çocuğunu bekleyenlere versin diye.Hakkaten sınır oldum.

Ya kizlar simdi erken hamilelim belirtileri diye bir forum var ya onu okuyordum.Bir üye 2.3. Çocuk isteyen ve olmuyor diye uzulenlere saçma bir şey yazmış .Biz sanki şükretmiyoruz 1 evladımız var diye.Ben hep diyorum Allah benden önce ilk çocuğunu bekleyenlere versin diye.Hakkaten sınır oldum.

Ne kadar da saçma bi düşünce. Çocuk işte bu ilki ikincisi mi olur. Her insan çocuğunun kardeşi olmasını ister yalnız büyümesin ister. İlkini yaptım artık olmayanlar yapsın onlar daha çok hakediyor mu demek lazım.
Benim de yok henüz 1.5yıldır ama ben hep dualarımda Allahım ilk önce 15-20sene hasretle bekleyenlere ver diyorum. İnsanların kalbi kötü ya :(

can09e can09e Sinemsi adet mi oldun? :( hayırlısı tatlım. Benim de adet olduğum an olan kasık sancım var ve belim kopuyor :( gelecek galibaaa yinee :mad:

can09e can09e Sinemsi adet mi oldun? :KK43: hayırlısı tatlım. Benim de adet olduğum an olan kasık sancım var ve belim kopuyor :KK43: gelecek galibaaa yinee :mad:
Evet canim geldi ya yarin bekliyordum dun geldi ama bugun soktu erken geldi yani ..hayirlisi bakalim.
Insallah siz olmazsiniz cifte bayraaamm:KK71:

Ne kadar saçma bir düşünce burada kendimiz icin de dua ediyoruz diğer arkadaslar icin de bir çocuğu olan o zaman istemesin dua etmesin umud etmesin nerden biliyorlar belki bana üçüncü çocuğum yeni bi umud olacak bizi ayakta tutan tek şey bu dünyada çocuklarımız belki büyük acı yaşadım çocuklarım ile ayakta durmaya unutmaya çalışıyorum kimin ne yaşadığını nerden bilecekler asıl bencillik bi insan icin bunu düşünmek insallah rabbim sanada hayırlısı ile tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatır Cnm .

Back