Cnm hakkında hayırlısı doktora gittin mi bu ay .Kizlar ben geldimm.. ben adet oldum bugun.. insallah siz olmazsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hakkında hayırlısı doktora gittin mi bu ay .Kizlar ben geldimm.. ben adet oldum bugun.. insallah siz olmazsiniz
Kızlar hala temizlik yapamadım tansiyonum düştü uzaniyor um günlük temizlik tabi büyük temizlik bitti :)
Amin canim hakkimizda hayirlisi .. yok gitmedim gitmemi gerektircek bi durum yok simdilik kurtajdan sonra en az 3 adet beklemem gerekti zaten sorun yok yani sukur. Sen nasilsin nasil gidiyor?Cnm hakkında hayırlısı doktora gittin mi bu ay .
Benim de cumadan beri hic bisiy yapasim yoktu bugun kalktim artik yemek bari yapayim dedim.Al benden de o kadar ya canım sancım var elimi hiçbişeye süresim yok sabah bi süpürdüm elektrik süpürgesiyle. Silemedim. Hala da duruyor silmek istiyorum ama bi garip durumdayım
Cnm ben kürtajdan sonrA herşey yoluna girince 2 adetten sonrA doktorum tekrar önermişti artık rahim duvarı vs herşey olması gerektiği gibiydi beta sıfırlanmıştı yumurta takibi yaptı ondan sordum doktora gittin mi ben oluruna bırakmak istemedim zaten polistik over vardı .Amin canim hakkimizda hayirlisi .. yok gitmedim gitmemi gerektircek bi durum yok simdilik kurtajdan sonra en az 3 adet beklemem gerekti zaten sorun yok yani sukur. Sen nasilsin nasil gidiyor?
20 gun sonrasinda gitmistim ben bi sorun yok her sey normaldi, bakalim bu ay calisiriz olmazsa gideriz o zaman. 3.adetimi de oldum halletmem gerekenler var onlari hallederim.. kismetse olur cnm.Cnm ben kürtajdan sonrA herşey yoluna girince 2 adetten sonrA doktorum tekrar önermişti artık rahim duvarı vs herşey olması gerektiği gibiydi beta sıfırlanmıştı yumurta takibi yaptı ondan sordum doktora gittin mi ben oluruna bırakmak istemedim zaten polistik over vardı .
İnşallah canımInşallah bebiştendir
Bos ver canim herkes kendine baksin. Herkesin derdi farkli... sinir olmaya degmez bile..Ya kizlar simdi erken hamilelim belirtileri diye bir forum var ya onu okuyordum.Bir üye 2.3. Çocuk isteyen ve olmuyor diye uzulenlere saçma bir şey yazmış .Biz sanki şükretmiyoruz 1 evladımız var diye.Ben hep diyorum Allah benden önce ilk çocuğunu bekleyenlere versin diye.Hakkaten sınır oldum.
Benim de cumadan beri hic bisiy yapasim yoktu bugun kalktim artik yemek bari yapayim dedim.
Ben orguyu tee bastan beri diyordum kuzum iyi yapmissin yelek yap suveter yap hazir olsun kisliklari
Ohh iyi yapmissin evet sen de dedinKızım hatırlamıyor musun ben de Şelaleye hep dedim örgü yap diye. Ben yapıyordum zaten seviyorum yapmayı sadece şişimin tekini kaybettim bide ip yoktu. Annem aldı benim için ondan tekrardan başladım :)
Gelen giden olmuyosa ne diye yapiyon kizzÖrgüye bende bu kış başladım. Resmen terapi.Bende temizlik yapıyorum. Ev çok büyük benim .Her yerde inşaat var her gün gerekli aslında ama bende bu hafta tuhaftım şimdi mecburen yapıyorum isteksiz isteksizBayramda hiç evde durmuyoruz zaten gelen gidende olmuyor.
Gelen giden olmuyosa ne diye yapiyon kizz
Haklisin en azindan onun icin yapilmaliMecburiyet işte Yürürken ayaklarımız tozlanmasın falan filanValla cok yoruldum ama yaa
Hadi inşallah vardır canım adetin geçti mi canım sordum sana hatırlamıyorum ama kusura bakma canımBu seferde test mi hatalı hayali çizgi mi var acaba dedim
Tamam canım bekle bakalım inşallah bebiş vardırBeklicem sanırım
Bir hafta geçti bugünde kahverengi gibi lekelenme oldu pedim de ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojim bozuldu iyiceHadi inşallah vardır canım adetin geçti mi canım sordum sana hatırlamıyorum ama kusura bakma canım
Canım ben birde şey duydum Erken yumurtlama oluyormus ya adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girin diyorlardı ben doktora gitmiştim doktor da öyle söyledi günün aşırı ilişkiye girin demiştiJudy_K Kuzum ben dün tüm gün o göğüs ağrısını bu defa net hissettiğim için tamamdır bu iş oldum açıkçası .Erken sevindim içten içten. Bide ben en son 10 gün önce ilişki yaşadım çünkü hem kasık agrım var hem mide bulantim .Ama bunlardan dolayı hamileyim diyemem çünkü enfeksiyon çıkmıştı idrarda benim.Bugun göğüs agrım bitmiş. Kasık ağrımda bitmiş. Ne yapalım kısmet diyeceğiz ve daha çok çalışacağız demekki
Ya ben birde hayıt suyu çok duydum denesemmi.Ne ise yarıyor acaba.Esimede keçi boynuzu pekmezi icireyimYeni ay yeni umutlar.Zaten bayram gırgır şamata Şükür üzülmeye kendini dinlemeye fırsat bulamıyor ınsan
Gelsin yeni ay yeni heyecanlar