Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah çok garip koltuk altı bende jiletten kaşıntı yapıyor ama göğüs uçların acebaaa dedirtiyooorrr
Valla benimkiler biber sürülmüş gibi yanıyordu. Göğüs ağrısı devam.Esim bayram yakın diyr işe gitti.Hemen yaptım testi yine negatif
Kızıma dedim hadi kalk babanın yanına gidelim.Vakit geçiyor bari gelen gidenle.Esimin yanına geldik
Ay hadi inşallah az kaldı Nermin.Gogus ağrısı falan varmı sende

S
Saglıkla kollarınıza alırsınız inşallah

Akıntı bende de dün çok hafif beyaz oldu bende bugün kupkuruyum.Testlerimde köz gibi negatif
Yinede içimde değişik bir umut var.Bu göğüs ağrısı kasik batması da belirti değilse yok artık derim
Canım bende adet olucak hissi ve ağrısı ve göğüslerde dolgunluk ve acıma vardı başka bir şey yoktu hamile olduğumu da rahatsızlanarak öğrendim canın yani belirtiler gerçekten değişebiliyor

Allah saglicakla kucagina aldigin gunleride gostersin insaAllah canim.adet oncesi belirtilerin neydi neler gözlemledin kendinde rica etsem paylasirmisin
Teşekkür ederim canım inşallah amin canım belirti olarak göğüslerde ağrı dolgunluk bir de adet olucam hissi ağrısı vardı başka bir şey yoktu

Anlıyorummmm canım benim biz bile inanamıyoruz ama senin karnında :) ne kadar da güzel bir hiss. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin de kucağında tuttuğunda da doğurduğuna inanama :)
Amin canım inşallah sağ salim doğup kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim amin

Canım bende adet olucak hissi ve ağrısı ve göğüslerde dolgunluk ve acıma vardı başka bir şey yoktu hamile olduğumu da rahatsızlanarak öğrendim canın yani belirtiler gerçekten değişebiliyor

Valla kendimi her an regl olacak gibi hissetmeye başladım .Ama göğüslerim cok ağrıyor.Bu bana umut oluyor.klimada az üşüttu.Ya bu ay Rabbim çifte bayram nasip etse her bekleyene keşke

Ben varım canım ama her belirti hamilelik belirtisi olmuyor yani hamile olabilirsin de olmayabilirsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…