Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın
Ben sabah rutinimi yaptım .Ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip keyif yapıyorum
Bugün hamilelik belirtilerini hissedip Allah Allah birşeyler var ama hadi hayırlısı diyeceğimiz bir gün olur insallah

hadi inşaALLAH

Ne gibi belirtilerin vardı canım. Ama hiç belirtisiz hamile kalanda var unutma.Herkes o belirtileri yaşayacak diye bir şey yok.Mesela herkes idrarım köyü ve kokuluydu diyor.E ben günde 3-3.t litre su içiyorum nasıl olacakBelirtilere takmayalım çok.Benimde 1 haftadır bulantim var.Bazen çok zorluyor beni ama hamileyim diyemem buna bakarak.Cunku 10 gün önce idrarda enfeksiyonum vardı

Benim de son bikaç gündür idrarım koyu ve kokuyor günde 1bardak su içerim :) bide gögüslerde dolgunluk ve acıma var :)

Ya benim reglime 10 gün varken göğüslerim sızlamaya başladı kasık ağrısı mı dersin kramplar mı dersin bel ağrısı mı istersin hepsi vardııııı ama şimdi yok gibi

Ya benim reglime 10 gün varken göğüslerim sızlamaya başladı kasık ağrısı mı dersin kramplar mı dersin bel ağrısı mı istersin hepsi vardııııı ama şimdi yok gibi
Her ay belirti aramıycam diyorum.Bata son 1 hafta kala kendimi forumlarda buluyorum .
Geçen ay 1 hafta annemlerde kaldım.Kizim.diyorki anne test getirdinmi?Dedim unuttum ama teyzene söyledim akşam getirecek Peki kadınlar kulübüne basladinmi Dedim başlamazmıyımHer ay aynı şeyler .Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
can09e Canım sen nerdesin.

Hadi kızlar bata son 4

alla

Ya bende belirti aramayayım diyorum ama bu ay inanılmaz şekilde vardı göğüs sızlaması kasıklarım falan acayipti ama bugün hafifledi göğüslerim ne oldu bilmiyorum

can09e bi iki gün yok canım interneti bitmiş. Salı falan gelicek inşaALLAH

Akıntı bende de dün çok hafif beyaz oldu bende bugün kupkuruyum.Testlerimde köz gibi negatif
Yinede içimde değişik bir umut var.Bu göğüs ağrısı kasik batması da belirti değilse yok artık derim

Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…