Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet. Eşimi tanımadan önce ben hergün kaçırılıp kaçırılıp geliyordum.

E güzel olunca olur tabii.
Arkadaşların kardeşlerin kim yanına geliyorsa gelirken 2 3 test kapiverin de

Benim test 1 tane kalmıştı. Şimdi az gezdim dolaştım eşinin yanına uğradım dönerken bilin bakalım ne aldım

ALLAH ALLAH??? Acaba ne aldıın?? çok zor bi soru
Annem gelcek inşaALLAH belki o alır gerçi benim de yapasım yok ama alsın adetim geçince yaparım

Evet 3 kizi edepli terbiyeli büyüten babalar cennetlikmis onu bende duydum 3 kiz kardesiz bizde. erkek kiz farketmez saglikli olsunlarda birde Kız evladı rahmet erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder. Rahmet için ödüllendirir .. derler

ALLAH ALLAH??? Acaba ne aldıın?? çok zor bi soru
Annem gelcek inşaALLAH belki o alır gerçi benim de yapasım yok ama alsın adetim geçince yaparım
Ya yapın yaa.Ne olacakki.Hayir zaten yoksa yok
Beni tanıyan herkese söylerim sizede yazayım .Perşembe değilse Cuma,Nisan değilse Mayıs
Hayat enerjimi bu sözden alıyorum ben
Valla bugün yürürken oturuken kendimi rahatsız hissediyorum .10 gün önce idrar tahlili yaptırdım burdaki kapalı havuzda yüzelim spor olur kızımla bana diye.Enfeksiyon çıktı. O gün bugündür hiç rahat değilim .Bulantim falanda ondan olabilir benim
can09e Sende hazırlık yaptinmi bayram için. Hadi bayramın ilk günü kırmızı yemedin napıcanTestleri hazırlayın kızlar. Pozitif görünce sevinçten dahada yapmak isteyebilirsiniz

Yaaaa ne güzelll... Çok beğendimm Rabbim ikisinden de versin inşaALLAH

Vaayy güzel motive edici bişey :) benim de göğüslerde dolgunluk acıma başladı. Ara ara da sağ kasığımda batmalar :) heyecanla bekliyoruz :)

tabi öyle Allaha hamd olsun acisinada sizisinada razıyım.rabbim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum benim iki kızım var Rabbim bağışlarsa eşim beni ikna etti ve üçüncü bebiş için uğraşıyoruz 6 aydır Mayıs'ta bir gebelik yaşadım ama kese oluşmadı bir türlü ve düşükle sonuçlandı. Bu ay düşük öncesinde yaşadığım belirtileri yaşıyorum bat 21-22 Ağustos inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Hoşgeldin.Ay ne güzel 3.cocuk istiyorsun.Bende 2.yi bulabilirsem 6.ayda 3. Için çalışmaya baslıycam söz verdim kendime
Seninde bat bizimle aynı

Hoşgeldinnn canım batlarımız aynı ne güzel hamilelik olursa hepimiz aynı anda hamile olucaz inşaALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…