kesin zamlanmıştır bakmadım da.. bu ay da gelirse sipariş veririm belki.Bu ay bende mi denesem acaba ovulasyon testini.Hamilelik testide alırım hem.Hakkaten çok pahalıya geliyor böyle tek tek.
uğurlu topik demiştik evet :)) inşallahh ..Ya gelmez inşallah yaa.Ama benim icimde deli bi umut var.Kizimda anne ben büyük hissediyorum diyor
Gerçi biz her ay kesin diyoruz sonuca varamadık ama olsun.
Bence bu bayram bakın görün bu topicten cok hamile çıkacak
uğurlu topik demiştik evet :)) inşallahh ..
bu arada kızın kaç doğumlu? ben söylemicem olunca maaleseff sokakta bile bağırdı annem hamile diyeeolmayınca da çok üzüldü ... daha dün sordu yavrumm yaşasaydı kaç aylık olacaktı cinsiyeti öğrencek miydik ..
aminn canım bizim kız da 2009lu onda sat 17 ağustostu:)Ya bizde de o durum hep var.Kizimin adı Zeynep Ezel.Herkes gibi bizde Ezel diyoruz.Kisaca Ez.O dönemde eşim araba değiştirdi. EZ plaka vardı geç kalmış EJ almıştı .Aramızda karnımdaki de ejder o zaman demistikHala her gün Ejder gelse çok mutlu olurdu kendi kaybetti diyor.Dusukten sonra çok ağladı bende öyle dedim aklında yer etti demekki.
2007 doğumlu. 11 yaşında. Allah bağışlasın yavrularımızı .acılarını göstermesin inşallah Rabbim.
aminn canım bizim kız da 2009lu onda sat 17 ağustostu:)
ay öyle olsunnn ben de boğayım kızım da boğa judy de boğa :))Ay acaba bu bi totemmiBelki bu defada ağustosta yenisinin haberini alacaksın. Bende kızıma hamile olduğumu 23 eylül 2006 da öğrenmiştim .olursa buda boğa burcu olacak Kızımda boğa .
En yay burcuyum. Coskumdan belli degilmiay öyle olsunnn ben de boğayım kızım da boğa judy de boğa :))
sen ne burcusun?
yok o kadar bilmem benB
En yay burcuyum. Coskumdan belli degilmiBoğa burçları toplanmış
Ay inşallah bol bol boğa gelir hamilelik haberlerimizle
İnşallah canımHerkese günaydın
Ben uyandım ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip topiklere bakınıyorum
@sky19 Ya zaman geçtikçe kemikler güçlendikçe canda yakıyor amaElbette öf denmiyor ama bi rahat dur yavrum oluyor insan
pnarsln Sende yaşayacaksın insallah
Judy_K Canım kız çocuk seviyorsan seninde ilk yavrun kız olsun en büyük yardımcın olsun inşallah
@can9e Günaydın canım
Bata son 5
Kızımı sürpiz ögrendigim için hiç belirti hatırlamıyorum. Ilerleyen aylara kadar bulantı olmadı .Ama düşük yaptığım bebekte arada bulantı hatırlıyorum .Bide onu öğrenmeden bir hafta önce halamı göğüs kanserinden kaybetmiştik .O hafta o kadar çok göğsüm agridiki mevlutten sonra mamografi cektircem diyordum .7sinde mevlüde gitmeden bi test yapayım hazırlıksız yakalanmayayım dedim.daha üstümü toparlayamadan kıpkırmızı çift çizgi çıkmıştı. O telaş ve üzüntüyle belirti falan aramamıştım o ay tabii.Ay oda bomba oluyor.Etrafa haber vermek falanbulantı da her zaman olmuyor kız da hamileliğin nasıldı acaba.. nermin demedim kim dersin belki diye
Eşimle 5 senelik flörtten sonra evlendik.Hayalimiz 3 kız çocuktuAma şimdi arada konuşurken erkekte olur falan diyoruz Tövbe tövbe sanki seçme hakkımız var Ikisi de evlat ikisi de can elbet
Valla bu ay bende göğüslerde zaman zaman garip bir ağrı devamlı kaşık ağrısı halsizlik var.Az uyuyorum uyku hali degilde halsizim.
Ben seninde son 5 olduğunu bilmiyordum demek üçümüz de son 5
Ama siz gecikme olana kadar test yapmıyorsunuz sanırım. Ben negatifi göreceğimi bile bile yapıyorum .Ay bu ay kalsak keşke çifte bayram olur yaa
Ay acaba bu bi totemmiBelki bu defada ağustosta yenisinin haberini alacaksın. Bende kızıma hamile olduğumu 23 eylül 2006 da öğrenmiştim .olursa buda boğa burcu olacak Kızımda boğa .
Diğer boğa Nermin temizliğini yapıyor galiba.Ben hala yerimden kalkamadım .Ev işleri yüzüme gülüyor ben ayağımı uzattım keyifteyim hâlâYa bende bi isteksizlik bi halsizlik var ev işlerine su sıralar. Bu arada benim dune kadar bulantilarim vardı ara ara bugün daha olmadı .Yinemi kalamadım acaba
O çizgileri görmek hepimize umut ve inançla bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah. Ben her sabah yapcam. Bi başlayınca regl olana kadar devam ediyorum
kendin gidemiyor musun aptekeNe güzel yaa. Benim eşim alıyor testlerimi oda hep alınca umutlanıyor dakka bir yaptın mı diye soruyor falan. Çıkmayınca da yıkılıyor adam. Ben kendim alsam ona söylemeden yapardım çıkınca da sürpriz yapardım :)
kendin gidemiyor musun aptekegitsen o sürprizi de yapardın?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?