Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gelmez inşallah yaa.Ama benim icimde deli bi umut var.Kizimda anne ben büyük hissediyorum diyor
Gerçi biz her ay kesin diyoruz sonuca varamadık ama olsun.
Bence bu bayram bakın görün bu topicten cok hamile çıkacak

Ya gelmez inşallah yaa.Ama benim icimde deli bi umut var.Kizimda anne ben büyük hissediyorum diyor
Gerçi biz her ay kesin diyoruz sonuca varamadık ama olsun.
Bence bu bayram bakın görün bu topicten cok hamile çıkacak
uğurlu topik demiştik evet :)) inşallahh ..
bu arada kızın kaç doğumlu? ben söylemicem olunca maaleseff sokakta bile bağırdı annem hamile diyee olmayınca da çok üzüldü ... daha dün sordu yavrumm yaşasaydı kaç aylık olacaktı cinsiyeti öğrencek miydik ..

Ya bizde de o durum hep var.Kizimin adı Zeynep Ezel.Herkes gibi bizde Ezel diyoruz.Kisaca Ez.O dönemde eşim araba değiştirdi. EZ plaka vardı geç kalmış EJ almıştı .Aramızda karnımdaki de ejder o zaman demistik Hala her gün Ejder gelse çok mutlu olurdu kendi kaybetti diyor.Dusukten sonra çok ağladı bende öyle dedim aklında yer etti demekki.
2007 doğumlu. 11 yaşında. Allah bağışlasın yavrularımızı .acılarını göstermesin inşallah Rabbim.

aminn canım bizim kız da 2009lu onda sat 17 ağustostu:)

Diğer boğa Nermin temizliğini yapıyor galiba.Ben hala yerimden kalkamadım .Ev işleri yüzüme gülüyor ben ayağımı uzattım keyifteyim hâlâ Ya bende bi isteksizlik bi halsizlik var ev işlerine su sıralar. Bu arada benim dune kadar bulantilarim vardı ara ara bugün daha olmadı .Yinemi kalamadım acaba

İnşallah canım

bulantı da her zaman olmuyor kız da hamileliğin nasıldı acaba.. nermin demedim kim dersin belki diye

bulantı da her zaman olmuyor kız da hamileliğin nasıldı acaba.. nermin demedim kim dersin belki diye
Kızımı sürpiz ögrendigim için hiç belirti hatırlamıyorum. Ilerleyen aylara kadar bulantı olmadı .Ama düşük yaptığım bebekte arada bulantı hatırlıyorum .Bide onu öğrenmeden bir hafta önce halamı göğüs kanserinden kaybetmiştik .O hafta o kadar çok göğsüm agridiki mevlutten sonra mamografi cektircem diyordum .7sinde mevlüde gitmeden bi test yapayım hazırlıksız yakalanmayayım dedim.daha üstümü toparlayamadan kıpkırmızı çift çizgi çıkmıştı. O telaş ve üzüntüyle belirti falan aramamıştım o ay tabii.Ay oda bomba oluyor.Etrafa haber vermek falan

Yaklaşık 1senedir her ay test yapmak bıktırdı beni canım ondan artık test mest görmek istemiyorum :) pınar gibi hastanede öğrenmek istiyorum çıkışta eczaneden test alıp evde yapcam o çift çizgi buraya gelecek :)
Evet 3kız büyüten baba Cennetliktir diye bişey var rivayet mi yoksa hadis mi bilmiyorum yalan konuşmıyım şimdi :)
Ben bi kız bi erkek istiyorum inşallah :) gerçi farketmiyor ama yinede işte :) evet yaa keşke bayram olsa :)

Ay acaba bu bi totemmiBelki bu defada ağustosta yenisinin haberini alacaksın. Bende kızıma hamile olduğumu 23 eylül 2006 da öğrenmiştim .olursa buda boğa burcu olacak Kızımda boğa .

Kızın boğamıııı??? Bayılırımmm bu dünyaya daha çok boğa kazandıralım yaaa inşaALLAH bu ay hamile kalırız hepimiiizzz

Evet canım yaaa bayram temizliyi yapıyorumm :)

O çizgileri görmek hepimize umut ve inançla bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah. Ben her sabah yapcam. Bi başlayınca regl olana kadar devam ediyorum

Ne güzel yaa. Benim eşim alıyor testlerimi oda hep alınca umutlanıyor dakka bir yaptın mı diye soruyor falan. Çıkmayınca da yıkılıyor adam. Ben kendim alsam ona söylemeden yapardım çıkınca da sürpriz yapardım :)

kendin gidemiyor musun apteke gitsen o sürprizi de yapardın?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…