Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vallahi de helal olsun ya. Nası yapıyolar anlamıyorum :) benimde her ay içimde umut olurdu ay bu sefer oldu kesin diye. Çok garip bu ay öyle bişey yok. Oturdum adetimi bekliyorum o kadar eminim bu ayın da fos çıktığına
Bu arada anne kız çok tatlışsınız

Kızlar yarın bay günüm bugün test yaptım negatif yok dimi yoksa geçmesini bekliyorum yapayimmidaha sonra bilemedim
Az önce bi topikte okudum.Biri 16 ocak bat günümdü test yaptım negatif ertesi sabah olmayınca kan testi verdim 141 cıktı yazmış. Kırmızı kart yiyene kadar asla umutsuzluk yok.Rabbimin işi belli olmaz.Umudu kesmek yok

Çok teşekkürler canım Kızım en iyi arkadaşım çok şükür. Allah her isteyen kadına nasip etsin kız evlat.Eminim erkeği kızı yoktur ama anneye daha bi yakın oluyorlar

Çok teşekkürler canım Kızım en iyi arkadaşım çok şükür. Allah her isteyen kadına nasip etsin kız evlat.Eminim erkeği kızı yoktur ama anneye daha bi yakın oluyorlar

Evet çocukla arkadaş olmak gerek sana her şeyini anlata bilmeli :) Rabbim inşaALLAH kızına kardeş verir de o da küçük anne olur :)

Herkese günaydın
Ben uyandım ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip topiklere bakınıyorum
S sky19 Ya zaman geçtikçe kemikler güçlendikçe canda yakıyor ama Elbette öf denmiyor ama bi rahat dur yavrum oluyor insan
pnarsln Sende yaşayacaksın insallah

Judy_K Canım kız çocuk seviyorsan seninde ilk yavrun kız olsun en büyük yardımcın olsun inşallah

@can9e Günaydın canım

Bata son 5

Ben kız erkek ikisini de eşit seviyorum canım o kadar bekledim ki hangisi olursa başım gözüm üstüne inşaALLAH :)
Benim de bata son 5 :) ama test mest yapmadım yapmıycam :) belirti felan var mı kız? :)

Eşimle 5 senelik flörtten sonra evlendik.Hayalimiz 3 kız çocuktu Ama şimdi arada konuşurken erkekte olur falan diyoruzTövbe tövbe sanki seçme hakkımız varIkisi de evlat ikisi de can elbet
Valla bu ay bende göğüslerde zaman zaman garip bir ağrı devamlı kaşık ağrısı halsizlik var.Az uyuyorum uyku hali degilde halsizim.
Ben seninde son 5 olduğunu bilmiyordum demek üçümüz de son 5
Ama siz gecikme olana kadar test yapmıyorsunuz sanırım. Ben negatifi göreceğimi bile bile yapıyorum .Ay bu ay kalsak keşke çifte bayram olur yaa

günaydın canım,
sağlık olsun kırmızını görene kadar devam inşallahh görmezsin:)
bizde de bol olsa bizde yapardık belki.. sen de internetten mi verdin siparişi?
Kızın da çok tatlı maşallah Allah sağlık sıhhat versin..
göğüs ağrısı sol göğsümde var sızı gibi sol iç taraftan geliyor.. onun dışında bir şey yok bakalım kısmet...
bayramın 1. günü bekliyorum ben de.. hayırlısı olsun :)

Her ay internetten almak istiyorum sonra unutuyorum.Ama bu ay alcam kırmızılar gelirse.10 tanesi 15 liraymış üstelik kargo dahil.Ben şok tabi.Oturdugum caddede 3 tane eczane var .Karışik alıyorum .Şimdi elimde bi test kaldı kızım uyansın aldircam .Bayramda açık yer de bulunmaz
Sağol canım

ben bizim geline almıştım 30 ovu testi. 5 tane de gebelik testi hediyeli 37,9 dı.. o zaman yeni kürtaj olmuştum gerek yok bana dedim keşke o zaman kendime de alaydım.. düzenli oluyorum diye ovu testine gerek yok dedim ama bakılabilirmiş yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…