- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 32
Selam kizlar uzun bi aradan sonra mrb nasilsinz
Selam canımKlomenin muadili bi ilaç canım. Ama klomendeki gibi çok yumurta oluşmasını değil de az ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor. Ayrıca rahmi gebeliğe hazırlıyor.
İnşallah canımRica ederim. İnşallah kısa zamanda sonuç alırsın
Tamam canımcanım ben klomen kullanıyorum
Sagol canim benim biz Allahima şukur iyiyiz bebisim erkek oluyor 18ci haftadayiz iste aydan ay a kontrollerdeyim senden ne haber yokmu bisiler devam ediomusun calismayaHoşgeldin canım seni aramızda görmek ne güzel? Nedir durumlar? Umarım iyisindir
Sende diyebilirsin tabi. Ama doktor tersleyebilir de ilacı yazabilir de. Bence gebelik oluştuysa hemen tüp bebek düşünme.Selam canım
yaştan dolayı bana da yumurta rezervinin azaldığını söylediler, bu sonuçlara göre direk tüp bebek yapabiliriz dediler,
ilaç falan da vermediler hani destekleyici çoğaltıcı, sonrasında bir gebeliğim oluştu fakat kaybettim...
şimdi bu ilacı neye göre veriyorlar bana neden gerek görülmedi benim mi demem gerekirdi?
Sagol canim benim biz Allahima şukur iyiyiz bebisim erkek oluyor 18ci haftadayiz iste aydan ay a kontrollerdeyim senden ne haber yokmu bisiler devam ediomusun calismaya
tamam anladım onu da, ilaçları neye göre veriyorlar, onu bilemedim, sen de mi bilmiyorsun?Sende diyebilirsin tabi. Ama doktor tersleyebilir de ilacı yazabilir de. Bence gebelik oluştuysa hemen tüp bebek düşünme.
Yumurta yeterince gelişmiyorsa ilaç verilir. Bunun içinde ultrasonda bakılması gerekir. Çatlamayan yumurta görürse de çatlatma iğnesi verir. Bazı doktorlar süreci kısaltmak için hemen herkese yazıyorlar. Ama kist oluşumuna neden oluyor gereksiz kullanımı. Yani kaş yaparken göz çıkarmış oluyorlar.tamam anladım onu da, ilaçları neye göre veriyorlar, onu bilemedim, sen de mi bilmiyorsun?
hmm anladım, o zaman ultrasonla da baktı vajinal de muayene etti var 3 4 tane dedi ehh fena değil demişti, ondan gerek görmemiş olabilir değil mi?Yumurta yeterince gelişmiyorsa ilaç verilir. Bunun içinde ultrasonda bakılması gerekir. Çatlamayan yumurta görürse de çatlatma iğnesi verir. Bazı doktorlar süreci kısaltmak için hemen herkese yazıyorlar. Ama kist oluşumuna neden oluyor gereksiz kullanımı. Yani kaş yaparken göz çıkarmış oluyorlar.
Gerek duymamıştır. İçine sinmediyse başka doktora da git istersen. Bi de bazı doktorlar 1 yıl denemeden ilaç vermiyor. Ne kadar denediniz bilmiyorum ama.hmm anladım, o zaman ultrasonla da baktı vajinal de muayene etti var 3 4 tane dedi ehh fena değil demişti, ondan gerek görmemiş olabilir değil mi?
9 ay sonunda oldu , şimdi de kürtajdan sonra 3. adetimi bekliyorum, muayenelerde sıkıntı yok işte yumurta rezervlerin azalmış demişti. sigarayı bırak dedi o da düşürüyormuş zaten yaş da olmuş 39 .. hayırlısı bakalım Rabbim verirse olur..Gerek duymamıştır. İçine sinmediyse başka doktora da git istersen. Bi de bazı doktorlar 1 yıl denemeden ilaç vermiyor. Ne kadar denediniz bilmiyorum ama.
yok canım o sağolsun son yi vermiyor ben bu saatlerde hep ayaktayim:)Amin güzelim. Uyumamışsın. Minik uslu durmuyor mu yoksa? :)
yok canım o sağolsun son yi vermiyor ben bu saatlerde hep ayaktayim:)
aminn tatlım hoşgeldinHerkese günaydın
Ben Melek.36 yaşımdayım. 11 yaşında bir kızım var
Kızım çok istediği hatta hayatta tek istediği şey bir kardeş olduğu için 2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Sorun yok şükür ama maalesef gebelikte yokBu süreçte 6 haftalık bi gebeligim kesesi bozulduğu için düştü kürtaj oldum.Birde kimyasalım oldu.Tedavidende ilaclardanda bıktım .Bu ay eşime ben 2 3 ay ara vereyim havuzda denizde zıplayayım eylülden sonra tekrar deneyelim dedim ama yinede kalbim elvermedi çalışmalara devam ettik Bata son 6 gün. Kasıklarda minik minik batmalar ve ağrı göğüste hassasiyet var ama aşırı değil. Arada oluyor.dun dayanamadım test yaptım ve tabiiki negatif.Saatler sonra buharlaşma çizgisi görebildim. Umarım bu defa tutmuştur
@Judi_K benide eklermisin listeye.Bat 23 Ağustos heyecan zırve
Hamileler sağlıkla alır umarım yavrularını kollarına .
Bebek isteyen herkese Rabbim en hayirlisindan en sagliklisindan tez vakitte nasip eder
Herkese sevgiler
aminn tatlım hoşgeldin
inşallah tutmuştur
Herkese günaydın
Ben Melek.36 yaşımdayım. 11 yaşında bir kızım var
Kızım çok istediği hatta hayatta tek istediği şey bir kardeş olduğu için 2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Sorun yok şükür ama maalesef gebelikte yokBu süreçte 6 haftalık bi gebeligim kesesi bozulduğu için düştü kürtaj oldum.Birde kimyasalım oldu.Tedavidende ilaclardanda bıktım .Bu ay eşime ben 2 3 ay ara vereyim havuzda denizde zıplayayım eylülden sonra tekrar deneyelim dedim ama yinede kalbim elvermedi çalışmalara devam ettik Bata son 6 gün. Kasıklarda minik minik batmalar ve ağrı göğüste hassasiyet var ama aşırı değil. Arada oluyor.dun dayanamadım test yaptım ve tabiiki negatif.Saatler sonra buharlaşma çizgisi görebildim. Umarım bu defa tutmuştur
@Judi_K benide eklermisin listeye.Bat 23 Ağustos heyecan zırve
Hamileler sağlıkla alır umarım yavrularını kollarına .
Bebek isteyen herkese Rabbim en hayirlisindan en sagliklisindan tez vakitte nasip eder
Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?